Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(evvva @ 2011 12 20, 17:38)
Eisiu i vynoteka ( pvz Akropoly) ten uzkandeliu neblogu yra,suriu,alyvuogiu geru ...ir prisipirksiu siu dalykeliu  +gero vyno butelaiti,graziai supakuosiu  wub.gif

Faina dovana, aš tokią laikausi kitai progai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2011 12 19, 01:55)
visiskai nebeturiu minciu kaledom ka dovanoti MB, jis didelis ralio gerbejas, ir kitokiu masinu lenktyniu, bet nesugalvoju ka su tuo susijusio galeciau jam nupirkt g.gif

http://grupinis.lt/v...mpaign=kartu.lt

gal sita akcija sudomintu , cia su keturaciais pasivazineti . (nereklamuoju , tik pamaciau akcija ir prisiminiau si posta biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2011 12 20, 13:54)
Patarkit ka geriau pasirinkti, taigi dovana bus teciui, ir as nusprendziau padovanoti prenumerata arba Iliustruotasis mokslas arba National geographic, ir negaliu issirinkti kuri! Gal kas gali juos palyginti ar tiesiog patarti kuris idomesnis, geresnis ar dar koks nors ? 4u.gif

Pati 2010 m. prenumeravausi National Geographic, tevui jau kelis metus prenumeruojam Iliustruota moksla, tad galiu palyginti. Man paciai priimtinesnis NG - grazios nuotraukos, issamesni ir idomesni straipsniai (daugiau suprantamu klausimu). IM daugiau trumpu straipsneliu, zurnale yra daugiau man neidomiu ir nesuprantamu temu, pvz. fizika ar chemija. tad viskas priklauso nuo tecio pomegio ir profesijos mirksiukas.gif
Atsakyti
As vyrams esu dovanojus alkotesteri biggrin.gif
Atsakyti
as tai dovanosiu matyt vilnones koines blush2.gif nes litu nera verysad.gif
Atsakyti
as savo vyriskiui dovanosiu - pinigine su personalizuotu uzrasu, kelias magnetine juostele ( kad maziau skaudetu, gal pades) ir zveju zurnalo metine prenumerata. tikiuosi patiks ax.gif
Atsakyti
a6 siemet busiu ne orginali. nupirkau bokala i kolekcija. jis kolekcionuoja smile.gif
Atsakyti
Draugui nupirkau siltas slepetes, marskinius, loterijos bilietu, megiamu saldumynu ir plius atvirukas smile.gif
Atsakyti
Nerandu "Obelėlės" saldainių!
SOS!!!
Ar jų nebegamina?
Gal kas kur matė?
Maniškis juos dievina, o aš nerandu cray.gif
Atsakyti
Dovanosiu didžiulį sudėtingą stalo žaidimą. Galėsim žaisti ir dviese, galės ir su draugais, ką daryti labai mėgsta. Ir taip, taip pat saldumynų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 12 22, 16:24)
Nerandu "Obelėlės" saldainių!
SOS!!!
Ar jų nebegamina?
Gal kas kur matė?
Maniškis juos dievina, o aš nerandu  cray.gif

nesikrimsk, jie tiek suprastėjo, kad nebeskanūs tikrai. 4u.gif

Dovanosiu abonementą sporto klube, nes niekaip neprisiverčia sportuot ir tik kalba apie tai. biggrin.gif

Labai norėjau padovanoti stilingą apyrankę, tačiau neradau kokios noriu (žinau, kad patiktų), tai nenorėjau, bet kokios (kuri nepatiktų)...
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 12 22, 17:48)
nesikrimsk, jie tiek suprastėjo, kad nebeskanūs tikrai.  4u.gif

Tai man jie niekad nepatiko blush2.gif
O kur jų matėt?
Atsakyti