Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

maniskis gaus volswagen tuareg modeliuka biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus dovanos supirktos, broliui 212 Men kvepalai, Dove duso zele kurios norejo ir saldainiai, vyrui chalatas ir karnitinas sportui, teciui tik dar niekaip nenuperku, nes nezinau ko jam reiketu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 12 19, 19:54)
O maniškis gaus tokią spec.dėžę į garažą, visokiems varžtams, vinims ir kitoms smulkmėms susidėt, nes jau baigia man iš virtuvės išnešt visus plastikinius indelius, anądien net į tuperware firmos dubenėlį pasikėsino.
panašį į šitą:
user posted image

kur radot tokį gėrį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 12 19, 14:48)
Kokį pasivažinėjimą kartingais  biggrin.gif , arba kokį ekstremalesnį  biggrin.gif.
Arba kokį mašinos modeliuką arba žaislą, kad galėtų po namus varinėt biggrin.gif.

i kartingus ir taip daznai nuvarom, ekstremalesni kiek iesjkojau brangoki, neipirksiu smile.gif na jei nieko nerasiu reikes modeliuko ieskot kokio pulteliu valdomo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2011 12 18, 16:43)
Kur galima įsigyti dirbtinio sniego? smile.gif
O dėl pateikimo, tai toj didelėj dėžėj, kur bus sniegas, paslėpkite pižamą smile.gif

Pas mus UK, ji svarinese pardavineja. Esu maciusi ir Tiger parduotuvei kaune. ax.gif Jis buna tokiuose mazuose inddeliuose supakuotas, ji dar pasigaminti reikia biggrin.gif

QUOTE(Tomienė @ 2011 12 19, 11:33)
Kalėdų rytą apipilk jį lovoje sniegu, ir žadindama sakyk: "kiek prisnigo..."  blink.gif  lotuliukas.gif

ideja super thumbup.gif paskui turesiu ka veikti visa kaledu diena, sniega valyti kambary biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2011 12 19, 14:33)
Kalėdų rytą apipilk jį lovoje sniegu, ir žadindama sakyk: "kiek prisnigo..."  blink.gif  lotuliukas.gif

tai, kad cia nelabai tokia ir praktiska dovana... Ideja gera, bet darbo irgi gerai bus ji isvalyti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 12 05, 21:27)
Patarkit ar dovanoti tokį tėčiui?  čia  ax.gif  biggrin.gif

Cia kiek suprantu ŽAISLAS blink.gif
Atsakyti
Patarkit ka geriau pasirinkti, taigi dovana bus teciui, ir as nusprendziau padovanoti prenumerata arba Iliustruotasis mokslas arba National geographic, ir negaliu issirinkti kuri! Gal kas gali juos palyginti ar tiesiog patarti kuris idomesnis, geresnis ar dar koks nors ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2011 12 20, 10:54)
Patarkit ka geriau pasirinkti, taigi dovana bus teciui, ir as nusprendziau padovanoti prenumerata arba Iliustruotasis mokslas arba National geographic, ir negaliu issirinkti kuri! Gal kas gali juos palyginti ar tiesiog patarti kuris idomesnis, geresnis ar dar koks nors ? 4u.gif

Tai kiekvienam skirtingai idomus tie zurnalai. Apie moksla dovanok, jei tikrai tavo tetis tokius megsta ir skaito, ar anksciau domejosi. Nes jei jam nepatinka tokio tipo zurnalai, tainelabai ir veiksminga dovana bus. Tas pats ir su National geographi zurnalu. As asmeniskai pirkciau national geographi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 12 19, 23:00)
kur radot tokį gėrį  bigsmile.gif

Čia tai grynai iš žūklės skyriaus. O mano dėžė panaši, tik skirta varžtams, vinims, replėms ir pan. Senukuos yra, o aš pirkau specializuotoje plastiko, stiklo parduotuvėlėje.
Atsakyti
Aš tai turiu nupirkus temosą-puoduką, kad turėtų mašinoje iš ko kavą gerti laugh.gif pati tokį patį turiu ir žinau, kad patinka jam jis. Tada į komplektuką gal kavos kokios skanios sveriamos ir kadangi labai didelis saldumynų mėgėjas - iškepsiu sausainiukų kalėdinių ir kokių skanių saldainių iš Šokoladų Namų pvz. paimsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Eisiu i vynoteka ( pvz Akropoly) ten uzkandeliu neblogu yra,suriu,alyvuogiu geru ...ir prisipirksiu siu dalykeliu +gero vyno butelaiti,graziai supakuosiu wub.gif
Atsakyti