Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE('Chili @ 2011 12 14, 20:28)
Ką dovanoti vyrams? Iš karto galiu pasakyt atkrinta rankšluosčiai, puodeliai, dušo žėlės ir kita kosmetika, nes šituos daiktus jau metai iš metų dovanoju, norisi kažko naujo. Vyras nerūko, nesidomi žvejyba, skaityti nemėgsta. Dovana iki 50lt.  unsure.gif

Piniginę , dėklą( odinį) telefonui , diržą, vilnones kojines...
bandyti dovaną pritaikyt prie pomėgių ( pvz. sesės vyrui pernai dovanojau žurnalo prenumeratą apie bites , nes bitininkaut pradėjo ).
Galų gale valgomą rinkinį kokį padaryt
Jeigu smaližius yra galima užsakyt šokolado fondiu dviems. dar šokolado tikro pridėt . (kažkur internete buvau radus)
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 12 15, 09:39)
Pasidalinsiu ir aš dėl vyro dovanos, manau šiltas chalatas jam bus pati ta dovana + gera knyga ir imbierinė arbata, jam to labai reikia, o ir knygų mėgėjas  thumbup.gif

Mano vyras šiemet irgi panašų rinkinuką po eglute ras smile.gif Šiltos kojinės, pora knygų, dvi dideles plytas šokolado, imbierinė arbata ir puodelis (toks su dangteliu, a la kaip iš kokio "vero cafe" išsinešimui, bet keramikinias, daugkartinio naudojimo smile.gif ) ko daugiau reikia šiltiems ir jaukiems žiemos vakarams smile.gif
Atsakyti
Mano brangusis labai troksta sniego, tad jo cia ant kaledu niekaip nesulauskim, padovanosiu as jam didele deze dirbtinio sniego, tik nesugalvojau, kaip pateikti ta sniega. Ir pizama, nes pastoviai jam nakti salta buna biggrin.gif
Atsakyti
Aš saviškiui šiemet surenkamų hantelių komplektą lagaminėlyje dovanosiu. Dabar ermitaže -30% sporto prekėms, tai nugriebiau vos už 100lt (kai kitur kainos kosminės schmoll.gif ) Labai pergyvena, kad truputį lašinių priaugo, o paskutinis impulso abonementas per tris mėnesius buvo panaudotas vieną kartą - laiko neturi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 12 15, 21:39)
Va, va, ir man tas pats... Thomas Philips kataloge nusižiūrėjau makaronų mašinėlę, mačiau kad vyras susidomėjęs (jis šeimoj dažniau valgyt gamina, nei aš). Aš apsimečiau abejinga, bet galvojau ryt po darbo jam nupirkti dovanų. O jis pasirodo, man ją nupirko ŠIANDIEN ir nespėjo paslėpti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Darba problema, ką jam nupirkti...

kiek kainuoja jei ne paslaptis? biggrin.gif lėkčiau sau dovanų nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 12 17, 19:48)
kiek kainuoja jei ne paslaptis?  biggrin.gif lėkčiau sau dovanų nusipirkti  biggrin.gif

41 litą.
Atsakyti
Manau siais metais maniskis gaus odine rankine per peti, nes turejo medziagine, tai toji visa pavargusi, greit tepasi, tai MB vis pabedavoja. Pernai dovanojau silta chalata - laaaabai apsidziauge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilik @ 2011 12 17, 23:12)
Manau siais metais maniskis gaus odine rankine per peti, nes turejo medziagine, tai toji visa pavargusi, greit tepasi, tai MB vis pabedavoja. Pernai dovanojau silta chalata - laaaabai apsidziauge  smile.gif

Net juokas sueme, mudvi identiskai biggrin.gif as irgi pernai su chalatu saviski labai nustebinau, ir labai pradziuginau. Simet irgi dovanosiu odini tasiuka per peti lotuliukas.gif tik tiek, kad jam jo ir norisi, ir itaria, kad ji ir gaus.. tai staigmenos kaip ir nebebus.. et... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bbubbble @ 2011 12 16, 19:42)
Mano brangusis labai troksta sniego, tad jo cia ant kaledu niekaip nesulauskim, padovanosiu as jam didele deze dirbtinio sniego, tik nesugalvojau, kaip pateikti ta sniega. Ir pizama, nes pastoviai jam nakti salta buna biggrin.gif

Kur galima įsigyti dirbtinio sniego? smile.gif
O dėl pateikimo, tai toj didelėj dėžėj, kur bus sniegas, paslėpkite pižamą smile.gif
Atsakyti
visiskai nebeturiu minciu kaledom ka dovanoti MB, jis didelis ralio gerbejas, ir kitokiu masinu lenktyniu, bet nesugalvoju ka su tuo susijusio galeciau jam nupirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bbubbble @ 2011 12 16, 18:42)

Kalėdų rytą apipilk jį lovoje sniegu, ir žadindama sakyk: "kiek prisnigo..." blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2011 12 19, 01:55)
visiskai nebeturiu minciu kaledom ka dovanoti MB, jis didelis ralio gerbejas, ir kitokiu masinu lenktyniu, bet nesugalvoju ka su tuo susijusio galeciau jam nupirkt g.gif

Kokį pasivažinėjimą kartingais biggrin.gif , arba kokį ekstremalesnį biggrin.gif.
Arba kokį mašinos modeliuką arba žaislą, kad galėtų po namus varinėt biggrin.gif.
Atsakyti