Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

va man tokia problemele nutiko,jau daugiau kaip menuo buvau suplanavus ka sb dovanosiu,ir stai grysta siandien tai nusipirkes pats,as net persikreipiau pamacius doh.gif tad beliko vienintelis dalykas kaip zvejybos parduotuves cekis(labai tikiuosi jog tuokiu yra) ax.gif blush2.gif nes nemegsta nepraktisku dovanu,ir kaip tycia visko turi,tad tikiuos dovana patiks,nes kiekviena karta eidamas gatve ,pamates tokia parduotuve alpsta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 12 14, 01:30)
As tai galvoju apie ALIAS zaidima, pirkt ar ne?

Jeigu jam patinka tokie dalykai, tai kodėl gi ne, bet pvz MV visai nepatiktų smile.gif.
Atsakyti
Ką dovanoti vyrams? Iš karto galiu pasakyt atkrinta rankšluosčiai, puodeliai, dušo žėlės ir kita kosmetika, nes šituos daiktus jau metai iš metų dovanoju, norisi kažko naujo. Vyras nerūko, nesidomi žvejyba, skaityti nemėgsta. Dovana iki 50lt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutia @ 2011 11 24, 08:59)
Aš savo vyrui šiais metais dovanosiu visai nepraktišką dovaną - malūnsparnį žaislinį  lotuliukas.gif  skraidantį biggrin.gif  vis einam pro žaislų parduotuves, vis pasižiūri...nu negi toks didelis berniukas pirks žaislą biggrin.gif  tai gaus dabar Kalėdų proga smile.gif  tikiuosi, kad patiks smile.gif

thumbup.gif aš prieš kelis metus mb pirkau didelį džipą su pultu biggrin.gif dar dabar kartas nuo karto važineja biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE('Chili @ 2011 12 14, 20:28)
Ką dovanoti vyrams? Iš karto galiu pasakyt atkrinta rankšluosčiai, puodeliai, dušo žėlės ir kita kosmetika, nes šituos daiktus jau metai iš metų dovanoju, norisi kažko naujo. Vyras nerūko, nesidomi žvejyba, skaityti nemėgsta. Dovana iki 50lt.  unsure.gif

pas mus panaši situacija biggrin.gif
mąstau apie sportinį laikrodį (ne kasdienai, bėgiojimui, nes labai nori pradėti bėgioti) arba kokį geresnį diržą g.gif dar labai svarsčiau apie šitą dovaną , bet netilpau į finansus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indria: 15 gruodžio 2011 - 02:54
Pasidalinsiu ir aš dėl vyro dovanos, manau šiltas chalatas jam bus pati ta dovana + gera knyga ir imbierinė arbata, jam to labai reikia, o ir knygų mėgėjas thumbup.gif
Atsakyti
Ech.. o as siais metais pabusiu praktiska ir po eglute slepsiu plauku kirpimo masinele.. vyro turima jau visiskai savo atitarnavo... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sticho: 15 gruodžio 2011 - 13:18
QUOTE(Teka @ 2011 12 13, 20:12)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif

ech, jei tik būtų pagal išgales, būčiau taip ir darius  rolleyes.gif

kazkurioj senesnej temoj skaiciau, kad galima nupirkti troleibuso bilieta, gali buti autobuso bilietas, stai tau ir kelione... biggrin.gif Aisku jeigu gyveni Kaune arba Vilniuje... Arba keliones bilieta is vieno miesto i kita, ypatingai jeigu tu gyveni vienam mieste, o tarkim tavo meile kitam (cia galioja kai esi neistekejusi), tai manau nebloga ideja... Uzrasas: Visi keliai veda pas mane... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neta258 @ 2011 12 13, 21:34)

Dar MV yra didelis saldumynu, sokolado megejas... 
[/i]

bigsmile.gif Ačiū, kad priminėt. Maniškis laaaaabai mėgsta ... "Obelėlę" O aš jų schmoll.gif
Bet gal reiks prigriebt ... kokius 5 kg.
Atsakyti
QUOTE(Ritutia @ 2011 12 14, 10:56)
Aš išsidaviau, kokią dovaną gaus verysad.gif  nes Senukuose      žaislams nuolaida, tai norėjo nusipirkt lotuliukas.gif pernai metais irgi turėjau pasakyt, kokią dovaną gaus, nes norėjo nusipirkt doh.gif kažkaip telepatiškai jid mano mintis skaito..arba aš jo norus blush2.gif

Va, va, ir man tas pats... Thomas Philips kataloge nusižiūrėjau makaronų mašinėlę, mačiau kad vyras susidomėjęs (jis šeimoj dažniau valgyt gamina, nei aš). Aš apsimečiau abejinga, bet galvojau ryt po darbo jam nupirkti dovanų. O jis pasirodo, man ją nupirko ŠIANDIEN ir nespėjo paslėpti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Darba problema, ką jam nupirkti...
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 12 15, 22:39)
Va, va, ir man tas pats... Thomas Philips kataloge nusižiūrėjau makaronų mašinėlę, mačiau kad vyras susidomėjęs (jis šeimoj dažniau valgyt gamina, nei aš). Aš apsimečiau abejinga, bet galvojau ryt po darbo jam nupirkti dovanų. O jis pasirodo, man ją nupirko ŠIANDIEN ir nespėjo paslėpti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Darba problema, ką jam nupirkti...

tai gal gerai, kad nespėjo paslėpti, nes per Kalėdas būtų juoko, kaip vienodas dovanas išpakuotumėt lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2011 12 16, 02:01)
tai gal gerai, kad nespėjo paslėpti, nes per Kalėdas būtų juoko, kaip vienodas dovanas išpakuotumėt  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Ai, nieko tokio, antrąją mašinėlę būčiau (gal) panaudojus modelinui
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 12 15, 20:20)
bigsmile.gif  Ačiū, kad priminėt. Maniškis laaaaabai mėgsta ... "Obelėlę"  O aš jų  schmoll.gif
Bet gal reiks prigriebt ...  kokius 5 kg.

kas cia su tais vyrais ir "obelele" saldainiais?!!!! lotuliukas.gif pas mus analogiska situacija - jis juos dievina o man neskanus.... biggrin.gif tikrai dovanociau pora kg, bet deje ne lt gyvenam, bet jei iseitu kaip nors suorganizuoti jam tai butu tikrai gera staigmena
Atsakyti