va man tokia problemele nutiko,jau daugiau kaip menuo buvau suplanavus ka sb dovanosiu,ir stai grysta siandien tai nusipirkes pats,as net persikreipiau pamacius tad beliko vienintelis dalykas kaip zvejybos parduotuves cekis(labai tikiuosi jog tuokiu yra) nes nemegsta nepraktisku dovanu,ir kaip tycia visko turi,tad tikiuos dovana patiks,nes kiekviena karta eidamas gatve ,pamates tokia parduotuve alpsta
QUOTE(loretita2 @ 2011 12 14, 01:30)
As tai galvoju apie ALIAS zaidima, pirkt ar ne?
Jeigu jam patinka tokie dalykai, tai kodėl gi ne, bet pvz MV visai nepatiktų .
QUOTE(Ritutia @ 2011 11 24, 08:59)
Aš savo vyrui šiais metais dovanosiu visai nepraktišką dovaną - malūnsparnį žaislinį skraidantį vis einam pro žaislų parduotuves, vis pasižiūri...nu negi toks didelis berniukas pirks žaislą tai gaus dabar Kalėdų proga tikiuosi, kad patiks
aš prieš kelis metus mb pirkau didelį džipą su pultu dar dabar kartas nuo karto važineja
QUOTE('Chili @ 2011 12 14, 20:28)
Ką dovanoti vyrams? Iš karto galiu pasakyt atkrinta rankšluosčiai, puodeliai, dušo žėlės ir kita kosmetika, nes šituos daiktus jau metai iš metų dovanoju, norisi kažko naujo. Vyras nerūko, nesidomi žvejyba, skaityti nemėgsta. Dovana iki 50lt.
pas mus panaši situacija
mąstau apie sportinį laikrodį (ne kasdienai, bėgiojimui, nes labai nori pradėti bėgioti) arba kokį geresnį diržą dar labai svarsčiau apie šitą dovaną , bet netilpau į finansus
Pasidalinsiu ir aš dėl vyro dovanos, manau šiltas chalatas jam bus pati ta dovana + gera knyga ir imbierinė arbata, jam to labai reikia, o ir knygų mėgėjas
Ech.. o as siais metais pabusiu praktiska ir po eglute slepsiu plauku kirpimo masinele.. vyro turima jau visiskai savo atitarnavo...
QUOTE(Teka @ 2011 12 13, 20:12)
kazkurioj senesnej temoj skaiciau, kad galima nupirkti troleibuso bilieta, gali buti autobuso bilietas, stai tau ir kelione... Aisku jeigu gyveni Kaune arba Vilniuje... Arba keliones bilieta is vieno miesto i kita, ypatingai jeigu tu gyveni vienam mieste, o tarkim tavo meile kitam (cia galioja kai esi neistekejusi), tai manau nebloga ideja... Uzrasas: Visi keliai veda pas mane...
QUOTE(Neta258 @ 2011 12 13, 21:34)
Ačiū, kad priminėt. Maniškis laaaaabai mėgsta ... "Obelėlę" O aš jų
Bet gal reiks prigriebt ... kokius 5 kg.
QUOTE(Ritutia @ 2011 12 14, 10:56)
Aš išsidaviau, kokią dovaną gaus nes Senukuose žaislams nuolaida, tai norėjo nusipirkt pernai metais irgi turėjau pasakyt, kokią dovaną gaus, nes norėjo nusipirkt kažkaip telepatiškai jid mano mintis skaito..arba aš jo norus
Va, va, ir man tas pats... Thomas Philips kataloge nusižiūrėjau makaronų mašinėlę, mačiau kad vyras susidomėjęs (jis šeimoj dažniau valgyt gamina, nei aš). Aš apsimečiau abejinga, bet galvojau ryt po darbo jam nupirkti dovanų. O jis pasirodo, man ją nupirko ŠIANDIEN ir nespėjo paslėpti
Darba problema, ką jam nupirkti...
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 12 15, 22:39)
Va, va, ir man tas pats... Thomas Philips kataloge nusižiūrėjau makaronų mašinėlę, mačiau kad vyras susidomėjęs (jis šeimoj dažniau valgyt gamina, nei aš). Aš apsimečiau abejinga, bet galvojau ryt po darbo jam nupirkti dovanų. O jis pasirodo, man ją nupirko ŠIANDIEN ir nespėjo paslėpti
tai gal gerai, kad nespėjo paslėpti, nes per Kalėdas būtų juoko, kaip vienodas dovanas išpakuotumėt
QUOTE(indria @ 2011 12 16, 02:01)
tai gal gerai, kad nespėjo paslėpti, nes per Kalėdas būtų juoko, kaip vienodas dovanas išpakuotumėt
Ai, nieko tokio, antrąją mašinėlę būčiau (gal) panaudojus modelinui
QUOTE(pašnekutė @ 2011 12 15, 20:20)
Ačiū, kad priminėt. Maniškis laaaaabai mėgsta ... "Obelėlę" O aš jų
kas cia su tais vyrais ir "obelele" saldainiais?!!!! pas mus analogiska situacija - jis juos dievina o man neskanus.... tikrai dovanociau pora kg, bet deje ne lt gyvenam, bet jei iseitu kaip nors suorganizuoti jam tai butu tikrai gera staigmena