Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(leguska69 @ 2011 11 27, 22:34)
o as ieskau savo vyrui megztinio su briedziais. jau viso pasaulio e-shopus isnarsiau, visokiu megztiniu pilna, nu bet jei tik katras su briedziu is karto kaina kosmine...

oi ir aš tokio ieškojau. niekur nėra. o megzti per vėlu jau. nors ieškojau seniai, bet apie mezgimą nepagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Siūlau išsitirti sveikatos būklę, pasidaryti diagnostinius tyrimus, kurie nustato ligą ląstelės lygmeniu, jei turit kokių problemų su sveikata, o laiko vaikščioti per visus gydytojus nelabai - puikus pasirinkimas šis testas. Manau tai būtų ir puiku dovana artimiesiems, tėvams Kalėdų proga smile.gif
Turiu nusipirkusi kuponą iš grupinis.lt, nes pati labai norėjau pasidaryti šiuos tyrimus, bet kuponą reikia išnaudoti iki Kalėdų, o aš tam galimybių nebeturiu...
Šis testas kainuoja šiaip 250LT, tačiau su kuponu, kurį aš jums siūlau kaina yra perpus mažesnė - 125LT.
Plačiau:
http://www.naturalim...nansinis-testas
Atsakyti
MB nori rinkinio pokeriui zaist doh.gif ax.gif tai ko gero ji ir gaus, nes daugiau jokiu minciu as neturiu o jis be sito noro turi tik per daug kainuojancius norus doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš maniau, kad nesikeisim su MV dovanomis, bet vakar pareiškė, kad išsirinkčiau iš trijų jam reikalingų daiktų lotuliukas.gif : losjono po skutimosi, kuris jau baigiasi; kvepalų, kurių visai neturi, arba rutulinio dezodoranto, kuris jau pasibaigė lotuliukas.gif. .
Atsakyti
Nupirkau vyrui kelioninę kosmetinę ax.gif dabar belieka sugalvot kokiom kosmetinėm priemonėm dar ją papildyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2011 12 13, 20:07)
Nupirkau vyrui kelioninę kosmetinę  ax.gif  dabar belieka sugalvot kokiom kosmetinėm priemonėm dar ją papildyti  ax.gif

KELIONE bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 12 13, 19:08)

drinks_cheers.gif biggrin.gif

ech, jei tik būtų pagal išgales, būčiau taip ir darius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 12 13, 19:08)

labai šauni idėja, bet dėja...
Atsakyti
QUOTE(Ritutia @ 2011 11 24, 08:59)
Aš savo vyrui šiais metais dovanosiu visai nepraktišką dovaną - malūnsparnį žaislinį  lotuliukas.gif  skraidantį biggrin.gif  vis einam pro žaislų parduotuves, vis pasižiūri...nu negi toks didelis berniukas pirks žaislą biggrin.gif  tai gaus dabar Kalėdų proga smile.gif  tikiuosi, kad patiks smile.gif

Super ideja! thumbup.gif Mano vyras vis spangsta del LEGO. Neispildyta vaikystes svajone... lotuliukas.gif Auginame dvieju metuku sunu, tai vis kalba ir kalba, kad kai paaugs nupirks JAM (!) Lego miesta, rimta konstruktoriu. Na, matyt ne tik sunui per kazkurias Kaledas bus puiki dovana biggrin.gif "Nusausiu du zuikius vienu suviu" thumbup.gif

O siais metais man labai patiko ideja- zurnalo prenumerata ("Iliustruotas mokslas"), manau nerealiai patiks vyrui thumbup.gif Vis praeina, pavarto ji parduotuveje, bet neperkam, brangokas vis pasirodo... unsure.gif Nors tuos pacius pinigelius, kai pagalvoji isleidziame didesnems nesamonems... doh.gif
Pernai dovanojau 100 lt knygyno dovanu ceki, liko labai patenkintas, isigijo trejas knygas, tiesa, dar trupuciuka primokejom... Per sias Kaledas matyt vel tikisi tokio cekiuko biggrin.gif
Dar MV yra didelis saldumynu, sokolado megejas... bigsmile.gif (nors is isvaizdos nepasakysi... lotuliukas.gif ) Tai puiki ideja, i didesne deze supakuoti ivairiu sveriamu sokoladiniu saldainiu, dar sokolado plyteliu idomesniu, ir idesiu zurnalo prenumerata. Bus super! thumbup.gif
O mazajam vyrukui, tai manau dovanu bus per akis... doh.gif Seneliai, kriksto tevai, tetos, dedes... Mes jau nuo saves nebepirksime jam, juk vis vien, dovanas atnesa- KALEDU SENELIS 000054.gif

Atsakyti
As tai galvoju apie ALIAS zaidima, pirkt ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Neta258 @ 2011 12 13, 21:34)
Super ideja!  thumbup.gif  Mano vyras vis spangsta del LEGO. Neispildyta vaikystes svajone...  lotuliukas.gif Auginame dvieju metuku sunu, tai vis kalba ir kalba, kad kai paaugs nupirks JAM (!) Lego miesta, rimta konstruktoriu. Na, matyt ne tik sunui per kazkurias Kaledas bus puiki dovana  biggrin.gif  "Nusausiu du zuikius vienu suviu"  thumbup.gif

O siais metais man labai patiko ideja- zurnalo prenumerata ("Iliustruotas mokslas"), manau nerealiai patiks vyrui  thumbup.gif  Vis praeina, pavarto ji parduotuveje, bet neperkam, brangokas vis pasirodo...  unsure.gif Nors tuos pacius pinigelius, kai pagalvoji isleidziame didesnems nesamonems... doh.gif
Pernai dovanojau 100 lt knygyno dovanu ceki, liko labai patenkintas, isigijo trejas knygas, tiesa, dar trupuciuka primokejom... Per sias Kaledas matyt vel tikisi tokio cekiuko  biggrin.gif
Dar MV yra didelis saldumynu, sokolado megejas...  bigsmile.gif  (nors is isvaizdos nepasakysi...  lotuliukas.gif ) Tai puiki ideja, i didesne deze supakuoti ivairiu sveriamu sokoladiniu saldainiu, dar sokolado plyteliu idomesniu, ir idesiu zurnalo prenumerata.  Bus super!  thumbup.gif
O mazajam vyrukui, tai manau dovanu bus per akis...  doh.gif  Seneliai, kriksto tevai, tetos, dedes... Mes jau nuo saves nebepirksime jam, juk vis vien, dovanas atnesa- KALEDU SENELIS  000054.gif

Aha tie vyrai kaip mazi vaikai... biggrin.gif Labai gera dovana sugalvojot ax.gif thumbup.gif Netgi ir man visai tokia dovana patiktu wub.gif
Atsakyti
Aš išsidaviau, kokią dovaną gaus verysad.gif nes Senukuose žaislams nuolaida, tai norėjo nusipirkt lotuliukas.gif pernai metais irgi turėjau pasakyt, kokią dovaną gaus, nes norėjo nusipirkt doh.gif kažkaip telepatiškai jid mano mintis skaito..arba aš jo norus blush2.gif
Atsakyti