Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(Svajone_25 @ 2011 12 02, 12:11)
Siais metais su vyru susitarem nebrangias dovanas pirkti vienas kitam, bet vis tiek taip gavosi, kad dovana nupirkau ganetinai brangia... Nes tikrai zinojau ko mano vyrui reikia ir del ko bus labai patenkintas... Mylimam vyrui negaila nieko (todel nupirkau dovanele is savo santaupu blush2.gif ), t.y. gerus kvepalus (kuriu jis labai norejo, bet gailejo sau nusipirkti) ir pirksiu Nomeda saldainiu (nezinau kodel, bet jis jas dievina, nors man jos nelabai patinka, bet kaip sakoma cia juk vyrui dovana perku, ne sau).... Pasistengsiu graziai supakuoti, fantazijos man netruksta... O mano vyras staigmenas ir grazias dovanas megsta...  biggrin.gif

o kas nemegsta staigmenu ir dovanu? tokiu tikriausia nera biggrin.gif
as dar nenusprendziau ka dovanosiu, kazkaip dar negalvoju. labiau apie sunaus dovanas galvoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 12 02, 20:11)
thumbup.gif mano vyras ir labai megsta sios saldainiu. kaip zadi pakuoti, jei nepaslaptis

Gal ir ankstokai, bet jau supakavau dovanele. Gavosi visai neblogai. Paemiau paprasciausia nuo batu dezute. I dezutes vidu, ant apacios idejau kvepalus ir pridejau daug Nomedos saldainiu (pirkau dideli krepsi, nepilnai 2 kg. isejo :-D ) Dezutes virsu apklijavau jo megstamais uzsiemimais ir didelem svajonem, apie kurias galvoja (paveiksliukus issitraukiau is interneto ir atspausdinau ant lipnaus popieriaus) (tai nori ateityje pasistatyti nama, labai nori motociklo, keturacio, sako jeigu tureciau nama butinau auginciau suni, butent avigani, jo pati megstamiausia BMV masina, zinoma priklijavau ir tu kvepalu paveiksleli bei Nomedos saldainiu, o i vidu dezutes dar idejau uzrasa: Kad issipildytu visos svajones kuriu jis troksta, o kadangi Kaledos stebuklu metas tai kelios svajones issipildys jau siandien (t.y. saldaines ir kvepalai, kurie pavaizduoti ant dezutes virsaus)...
Visa ta dezute dar supakavau i dovanu popieriu bei papuosiau...
Nezinau ar suprantamai viska aprasiau, bet gal esme supratot... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 12 05, 10:16)
Gal ir ankstokai, bet jau supakavau dovanele. Gavosi visai neblogai. Paemiau paprasciausia nuo batu dezute. I dezutes vidu, ant apacios idejau kvepalus ir pridejau daug Nomedos saldainiu (pirkau dideli krepsi, nepilnai 2 kg. isejo :-D ) Dezutes virsu apklijavau jo megstamais uzsiemimais ir didelem svajonem, apie kurias galvoja (paveiksliukus issitraukiau is interneto ir atspausdinau ant lipnaus popieriaus) (tai nori ateityje pasistatyti nama, labai nori motociklo, keturacio, sako jeigu tureciau nama butinau auginciau suni, butent avigani, jo pati megstamiausia BMV masina, zinoma priklijavau ir tu kvepalu paveiksleli bei Nomedos saldainiu, o i vidu dezutes dar idejau uzrasa: Kad issipildytu visos svajones kuriu jis troksta, o kadangi Kaledos stebuklu metas tai kelios svajones issipildys jau siandien (t.y. saldaines ir kvepalai, kurie pavaizduoti ant dezutes virsaus)...
Nezinau ar suprantamai viska aprasiau, bet gal esme supratot...  blush2.gif

Kaip sauniai sugalvojai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Patarkit ar dovanoti tokį tėčiui? čia ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 05 gruodžio 2011 - 20:27
QUOTE(Kaspinėlis smile.gif
,2011 12 05, 21:27]Patarkit ar dovanoti tokį tėčiui?
aš nusipirkau smile.gif jei ne tėčiui, tai draugei - manau smagi dovana smile.gif
pagrindinei nuotraukai galima panaudoti koliažą smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis smile.gif
,2011 12 05, 21:27]Patarkit ar dovanoti tokį tėčiui?  čia   ax.gif  biggrin.gif

O ką jis su juo veiks? Ne, ne, ir dar kartą ne, nebent jam jau būtų senatvinė demensija (silpnaprotystė). O kaina - išvis protu neįsivaizduojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaka: 05 gruodžio 2011 - 23:23
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 12 05, 12:16)
Nezinau ar suprantamai viska aprasiau, bet gal esme supratot...  blush2.gif

Viska supratau, kazka panaudosiu is tavo idejos, MB dar yra zvejys ,tai kazka reik sugalvot ta tema.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 12 05, 23:19)
O ką jis su juo veiks? Ne, ne, ir dar kartą ne, nebent jam jau būtų senatvinė demensija (silpnaprotystė). O kaina - išvis protu neįsivaizduojama.

teciui gal ir nelabai, nebent yra megejas visokiu dalykeliu, taip pat kaip yra vyru kurie megsta su masinelem zaist biggrin.gif , o del kainos tai manau kiekvieno reikalas
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 12 06, 03:27)
Patarkit ar dovanoti tokį tėčiui?  čia  ax.gif  biggrin.gif

Mano tetis tokios dovanos visiskai nesuprastu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 12 06, 01:19)

Naudos pagal paskirtį biggrin.gif Nežinau manau būtų smagi dovana, nes jau tiek visko pridovanota, kad manau kartais galima ir pajuokaut biggrin.gif Ir nesutikčiau su jumis, kad jei jau ši dovana jam patiktų , tai reiškia jam silpnaprotystė
Papildyta:
QUOTE(Leita @ 2011 12 05, 22:57)
aš nusipirkau smile.gif jei ne tėčiui, tai draugei - manau smagi dovana smile.gif

O jį reikia pačiam kažkaip prisipūst? smile.gif Atsiunčia gi nepripūstą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 12 05, 22:27)
Patarkit ar dovanoti tokį tėčiui?  čia  ax.gif  biggrin.gif

Vaikui - taip, tėčiui - ne rolleyes.gif .
Atsakyti
Nežinau, kiek praktiška, bet mano dovana bus neabejotinai šilčiausia biggrin.gif
user posted image
Pažiūrėjau - gal nevisai matosi. Tai parašau - čia šildoma pūslė (tokia senobinio tipo) apmegzta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 11 gruodžio 2011 - 21:14