Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(giedre_giee @ 2011 11 30, 13:51)
kai buvom degalinej ir prie kasos buvo daug zurnalu, MB uzsiminė, kad visai norėtų paskaityti žurnalą iliustruotas mokslas.

O jisai aplamai jį yra skaitęs? Nes jei ne, tai užsakysi prenumeratą, o jei jam visai net nepatiks žurnalas? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Na man apskritai pati neoriginaliausia ir nuobodžiausia dovana, kokia tik gali būti, yra nuotrauka rėmelyje arba nuotraukų albumas rolleyes.gif Na bet kiekvienas turim savo skonį smile.gif

Aš savo vyrui dovanosiu krepšį pintą, nes grybauti važiuoja su kibiru, kuris jam ne itin patinka biggrin.gif Kitam vyrui (t.y. uošviui) dovanosim šildomą paklotą auto sėdynei, termo puodelį.
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2011 12 01, 06:12)
Na man apskritai pati neoriginaliausia ir nuobodžiausia dovana, kokia tik gali būti, yra nuotrauka rėmelyje arba nuotraukų albumas rolleyes.gif Na bet kiekvienas turim savo skonį smile.gif

Aš savo vyrui dovanosiu krepšį pintą, nes grybauti važiuoja su kibiru, kuris jam ne itin patinka biggrin.gif Kitam vyrui (t.y. uošviui) dovanosim šildomą paklotą auto sėdynei, termo puodelį.

Kiekvienas turi savo nuomone ir skoni smile.gif Visi esam skirtingi ir vienam kas atrodo orginalu kitam atrodo nuobodu smile.gif ir atvirksciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2011 12 01, 11:00)
Kiekvienas turi savo nuomone ir skoni smile.gif Visi esam skirtingi ir vienam kas atrodo orginalu kitam atrodo nuobodu smile.gif ir atvirksciai smile.gif

drinks_cheers.gif reikia ziuret pagal zmogu, kuriam dovanoji. Juk tik tu ji ir pazisti, o ne simtas milijonu internete narsanciu smile.gif

As mastau apie dovanas savo vyrams (nemazai ju): kvepalai, knyga, kompasas, galbut slepetes ir cigaras... o kitiems vyrams, kurie gaus bendra dovana su savo zmonomis - saldesiai, knyga, dar gal kazkas...

Siaip jau tieeek visko pridovanota, kad galiausiai pradedi kartotis doh.gif
Pernais savo vyrui dovanojau chalata. Toki minksta minksta, fainuti.. labai baiminaus, kad gal nepatiks, nors zinojau, kad reikai. Bet jam laabai patiko, ir manau, tai buvo viena is geresniu jo gautu dovanu ax.gif o siaip visiems stengiuosi dovanot tik praktiskas dovanas. Bet kas, ko paskirtis "gauti-pastatyti-laikyti" - fuuuuuu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 30, 16:13)
O jisai aplamai jį yra skaitęs? Nes jei ne, tai užsakysi prenumeratą, o jei jam visai net nepatiks žurnalas?  rolleyes.gif  4u.gif

Isikisiu - vyras, kuriam apskritai kyla noras paskaityti "iliustruota moksla", o ne playboy, laikrasti ar kazka tik apie masinas, TIKRAI ji ir skaitys smile.gif
prenumerata apskritai yra geris.. smile.gif
Atsakyti

Isikisiu - vyras, kuriam apskritai kyla noras paskaityti "iliustruota moksla", o ne playboy, laikrasti ar kazka tik apie masinas, TIKRAI ji ir skaitys smile.gif
prenumerata apskritai yra geris.. smile.gif
[/quote]
pritariu biggrin.gif
Atsakyti
gera mintis dėl prenumeratos thumbup.gif kaip tik radau internete žurnalą apie karą, maniškiui turėtų labai patikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2011 12 01, 12:43)
gera mintis dėl prenumeratos thumbup.gif kaip tik radau internete žurnalą apie karą, maniškiui turėtų labai patikti thumbup.gif

koks žurnalas? jei apie tankus tai ir MB patiktų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 12 01, 11:01)
koks žurnalas? jei apie tankus tai ir MB patiktų lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

mes gyvenam užsienyje, tai nemanau, kad duos naudos pavadinimas hihihi.gif
Atsakyti
Praktiškos dovanos: vyras "senio" užsiprašė gražių "triusikų" maišo, brolis - malkų, švogeris - pilllllnos čerkutės, draugas - vitaminų, sūnus - laikrodžio. Vyrai... biggrin.gif
Atsakyti
Siais metais su vyru susitarem nebrangias dovanas pirkti vienas kitam, bet vis tiek taip gavosi, kad dovana nupirkau ganetinai brangia... Nes tikrai zinojau ko mano vyrui reikia ir del ko bus labai patenkintas... Mylimam vyrui negaila nieko (todel nupirkau dovanele is savo santaupu blush2.gif ), t.y. gerus kvepalus (kuriu jis labai norejo, bet gailejo sau nusipirkti) ir pirksiu Nomeda saldainiu (nezinau kodel, bet jis jas dievina, nors man jos nelabai patinka, bet kaip sakoma cia juk vyrui dovana perku, ne sau).... Pasistengsiu graziai supakuoti, fantazijos man netruksta... O mano vyras staigmenas ir grazias dovanas megsta... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 12 02, 19:11)
Siais metais su vyru susitarem nebrangias dovanas pirkti vienas kitam, bet vis tiek taip gavosi, kad dovana nupirkau ganetinai brangia... Nes tikrai zinojau ko mano vyrui reikia ir del ko bus labai patenkintas... Mylimam vyrui negaila nieko (todel nupirkau dovanele is savo santaupu blush2.gif ), t.y. gerus kvepalus (kuriu jis labai norejo, bet gailejo sau nusipirkti) ir pirksiu Nomeda saldainiu (nezinau kodel, bet jis jas dievina, nors man jos nelabai patinka, bet kaip sakoma cia juk vyrui dovana perku, ne sau).... Pasistengsiu graziai supakuoti, fantazijos man netruksta... O mano vyras staigmenas ir grazias dovanas megsta...  biggrin.gif

blush2.gif as ir visada nuperku dovana brangesne nei planavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 12 02, 13:11)
ir pirksiu Nomeda saldainiu (nezinau kodel, bet jis jas dievina, nors man jos nelabai patinka, bet kaip sakoma cia juk vyrui dovana perku, ne sau).... Pasistengsiu graziai supakuoti, fantazijos man netruksta... O mano vyras staigmenas ir grazias dovanas megsta...  biggrin.gif

thumbup.gif mano vyras ir labai megsta sios saldainiu. kaip zadi pakuoti, jei nepaslaptis
Atsakyti