Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(lolanta @ 2010 12 22, 10:27)
gal kas zinote kur Kaune nupirkti gera elektrine pompa automobilio ratams pripusti blush2.gif

Geeerai čia... lotuliukas.gif thumbup.gif
Gal man nupirkt trosą automobiliui traukt, nes savąjį jis nutraukė kažkokius urodus tempdamas doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(baltai balta @ 2011 11 23, 20:46)
Gal kas patars, ką galėčiau padovanot kavos pertraukėlių draugui.

Kas per - neįmanoma?
Kavos + puodelį.
Atsakyti
QUOTE(baltai balta @ 2011 11 23, 20:46)
Gal kas patars, ką galėčiau padovanot kavos pertraukėlių draugui. Jau beveik metus kartu geriam kavą, tik tiek, kad jis direktorius, o aš paprasta kitos ,ne jo parduotuvės pardavėja. Norisi parodyti dėmesį, bet minimaliai simboliškai...žodžiu,misija neįmanoma tikriausiai...

puodelio tai nedovanočiau tikrai..
reikia ko nors rankų darbo. Siulau padaryti tą kusudamos žaislą.. tipo, ai čia vakare neturėjau ką veikti...( tai va apie jus pagalvojau ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumasha: 24 lapkričio 2011 - 17:21
QUOTE(Ritutia @ 2011 11 24, 08:59)
Aš savo vyrui šiais metais dovanosiu visai nepraktišką dovaną - malūnsparnį žaislinį  lotuliukas.gif  skraidantį biggrin.gif  vis einam pro žaislų parduotuves, vis pasižiūri...nu negi toks didelis berniukas pirks žaislą biggrin.gif  tai gaus dabar Kalėdų proga smile.gif  tikiuosi, kad patiks smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano vyras visada apsidziaugtu naujais kokybiskais marskiniais, kaklairaisciu, sasagomis rankogaliams, kaklairaiscio laikikliu, geru dirzu ir gerais kvepalais smile.gif Na bet cia zinoma priklauso koks vyro aprangos stilius smile.gif
Siaip niekada neapsirikciau padovanojusi bilieta i SEL koncerta lotuliukas.gif
bet siais metais dovanosiu albuma su musu nuotraukomis, nes visos nuotraukos kompaktuose arba kompiuteryje, o man taip miela butu pavartyti fotoalbuma grazi nostalgija, aisku dar pridesiu marskinius (nes naujus marskinius pirma kart vilketus su vynu supyle ir demes nebepasinaikino, o jie jam labai patiko).
Papildyta:
Istikro labai gera dovana yra bilietas i tetra ...konkreciai i ,,Urvinis zmogus" biggrin.gif Vyram tikrai turetu patikti, istikro smagu yra i spektakli si nueiti kartu arba su draugais smile.gif Vyras sia dovana ilgai prisimintu biggrin.gif mes per Valentino diena ejom
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2011 11 25, 12:38)
bet siais metais dovanosiu albuma su musu nuotraukomis, nes visos nuotraukos kompaktuose arba kompiuteryje, o man taip miela butu pavartyti fotoalbuma grazi nostalgija, aisku dar pridesiu marskinius (nes naujus marskinius pirma kart vilketus su vynu supyle ir demes nebepasinaikino, o jie jam labai patiko).

Tai jūs kam dovaną dovanojat - sau ar vyrui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 25 lapkričio 2011 - 17:25
ir sau ir vyrui, manai vyrams yra neidomu paziureti i albumu nuotraukas?
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2011 11 24, 17:20)
reikia ko nors rankų darbo. Siulau padaryti tą kusudamos žaislą.. tipo, ai čia vakare neturėjau ką veikti...( tai va apie jus pagalvojau  ax.gif )

Aš kusudamos kamuolio vyriškiui nedovanočiau. Jau tikrai geriau kava ir puodelis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2011 11 25, 18:51)
Aš kusudamos kamuolio vyriškiui nedovanočiau. Jau tikrai geriau kava ir puodelis.  smile.gif

kad kava ir puodelis ne tokia ir simboliska dovana g.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2011 11 25, 18:47)
ir sau ir vyrui, manai vyrams yra neidomu paziureti i albumu nuotraukas?

manau idomu
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2011 11 24, 17:20)
reikia ko nors rankų darbo. Siulau padaryti tą kusudamos žaislą.. tipo, ai čia vakare neturėjau ką veikti...( tai va apie jus pagalvojau  ax.gif )

tokio dalyko vyrui nedovanociau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(baltai balta @ 2011 11 23, 21:46)
Gal kas patars, ką galėčiau padovanot kavos pertraukėlių draugui. Jau beveik metus kartu geriam kavą, tik tiek, kad jis direktorius, o aš paprasta kitos ,ne jo parduotuvės pardavėja. Norisi parodyti dėmesį, bet minimaliai simboliškai...žodžiu,misija neįmanoma tikriausiai...

Kavos, puodelį, ko nors prie kavos. O ar jis visą laiką geria iš to paties puodelio? Jei taip, galima padovanoti originalią dovaną - puodelio apdangalą (cup cozy):
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 11 27, 23:47)
Kavos, puodelį, ko nors  prie kavos. O ar jis visą laiką geria iš to paties puodelio? Jei taip, galima padovanoti originalią dovaną - puodelio apdangalą (cup cozy):
user posted image

user posted image

oi kokie mieli 4u.gif
Atsakyti