Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(Lialondra @ 2011 11 16, 02:39)
sveikutes, o ka galima padovanoti vyrui, kuris gyvena ne LT? ka galima issiusti mielo, silto ir naudingo, nes maniskis megsta, kad daiktas duotu nors kokia nauda biggrin.gif

Numegzkit liemenę, megstinį, kojines, pirštines, šaliką ar pan.- bus ir šilta, ir praktiška dovana, o svarbiausia- padaryta su meile ir geriausiais linkėjimais.
Jei su mezgimu nedraugaujat- galima paieškoti mielo šilto megztinio, chalato, pledo parduotuvėje...
Dar mintis- kokių gerų lietuviškų žolelių arbatų rinkinys (jei mėgsta)- pernai Rimi buvo tokie rinkiniai medinėse dėžutėse, medus...Be to, vyras tikrai apsidžiaugs gavęs lietuviškų lašinukų, skilandžio, dešrytės...( čia aš pagal saviškį sprendžiu, tai gal ir galiu suklyst. Gal yra vyrų, kurie viso to nemėgsta?)

O pati geriausia dovana jam būtų, manau, jei pati pas jį nuvažiuotumėt... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 16 lapkričio 2011 - 12:43
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2011 11 16, 12:42)
Numegzkit liemenę, megstinį, kojines, pirštines, šaliką ar pan.- bus ir šilta, ir praktiška dovana, o svarbiausia- padaryta su meile ir geriausiais linkėjimais.
Jei su mezgimu nedraugaujat- galima paieškoti mielo šilto megztinio, chalato, pledo parduotuvėje...
Dar mintis- kokių gerų lietuviškų žolelių arbatų rinkinys (jei mėgsta)- pernai Rimi buvo tokie rinkiniai medinėse dėžutėse, medus...Be to, vyras tikrai apsidžiaugs gavęs lietuviškų lašinukų, skilandžio, dešrytės...( čia aš pagal saviškį sprendžiu, tai gal ir galiu suklyst. Gal yra vyrų, kurie viso to nemėgsta?)

O pati geriausia dovana jam būtų, manau, jei pati pas jį nuvažiuotumėt... mirksiukas.gif

Na, su mezgimu tai jau tikrai nedraugauju blush2.gif bet apie pleda silta esu pagalvojusi, manau, kad isties nebloga dovanele butu.....o nuvaziuoti, deja, tuo laiku negalesiu verysad.gif

reikes gero silto pledo paieskoti parduotuveje....aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Supermamos, ką dovanojat savo vyriškiams, kurie pamišę dėl mašinų? Ne blizginimo prasme, o krapštymosi viduje prasme? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2011 11 17, 14:26)
Supermamos, ką dovanojat savo vyriškiams, kurie pamišę dėl mašinų? Ne blizginimo prasme, o krapštymosi viduje prasme?  biggrin.gif

oralinį ant galinės sėdynės bigsmile.gif
tik supakuoti bus sunku

o jei rimčiau, tai nebent ką nors sėdynei sugalvočiau.. kokį masažinį kilimėlį vairuotojo sėdynei.. arba paturbintus kilimėlius po kojom..

tačiau mano rimčiausias pasiūlymas
http://www.svc.e-spa...os_visiems.html

ekstremalaus vairavimo pamokos. pati padovanočiau ir garantuotai apsidžiaugtų smile.gif nors maniškis gal labiau vairavimą nei krapštymąsi ir mėgsta.

Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2011 11 17, 16:16)
oralinį ant galinės sėdynės  bigsmile.gif
tik supakuoti bus sunku

o jei rimčiau, tai nebent ką nors sėdynei sugalvočiau.. kokį masažinį kilimėlį vairuotojo sėdynei.. arba paturbintus kilimėlius po kojom..

ekstremalaus vairavimo pamokos. pati padovanočiau ir garantuotai apsidžiaugtų smile.gif nors maniškis gal labiau vairavimą nei krapštymąsi ir mėgsta.

thumbup.gif thumbup.gif

pirmasis dovanos pasiulymas ziauriai mano vyrui patiko biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2011 11 17, 17:16)
oralinį ant galinės sėdynės  bigsmile.gif
tik supakuoti bus sunku

megalol.gif Taaaip, pirmą pasiūlymą apsvarstysim megalol.gif Kas dėl tų kilimėlių, taiesu užsiminusi - pareikškė, kad jie tinka tik pensininkam ir tiek žinių doh.gif Ekstremalus vairavimas tai super idėja thumbup.gif Man patiko thumbup.gif Tik maniškiui gal labiau tiktų anti-ekstremalaus vairavimo pamokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(perliuke11 @ 2011 11 17, 19:27)
thumbup.gif  thumbup.gif

pirmasis dovanos pasiulymas ziauriai mano vyrui patiko  biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif maniskiui irgi hihihi.gif
Atsakyti
Gal kas patars, ką galėčiau padovanot kavos pertraukėlių draugui. Jau beveik metus kartu geriam kavą, tik tiek, kad jis direktorius, o aš paprasta kitos ,ne jo parduotuvės pardavėja. Norisi parodyti dėmesį, bet minimaliai simboliškai...žodžiu,misija neįmanoma tikriausiai...
Atsakyti
QUOTE(baltai balta @ 2011 11 23, 20:46)
Gal kas patars, ką galėčiau padovanot kavos pertraukėlių draugui. Jau beveik metus kartu geriam kavą, tik tiek, kad jis direktorius, o aš paprasta kitos ,ne jo parduotuvės pardavėja. Norisi parodyti dėmesį, bet minimaliai simboliškai...žodžiu,misija neįmanoma tikriausiai...

puodeli su uzrasu koki pati sugalvosi:)
Atsakyti
QUOTE(rimmuske @ 2011 11 23, 20:47)
puodeli su uzrasu koki pati sugalvosi:)

ir pacios keptu sausainiu maiseli, pyraga wub.gif
Atsakyti
Aš savo vyrui šiais metais dovanosiu visai nepraktišką dovaną - malūnsparnį žaislinį lotuliukas.gif skraidantį biggrin.gif vis einam pro žaislų parduotuves, vis pasižiūri...nu negi toks didelis berniukas pirks žaislą biggrin.gif tai gaus dabar Kalėdų proga smile.gif tikiuosi, kad patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutia @ 2011 11 24, 08:59)
Aš savo vyrui šiais metais dovanosiu visai nepraktišką dovaną - malūnsparnį žaislinį  lotuliukas.gif  skraidantį biggrin.gif  vis einam pro žaislų parduotuves, vis pasižiūri...nu negi toks didelis berniukas pirks žaislą biggrin.gif  tai gaus dabar Kalėdų proga smile.gif  tikiuosi, kad patiks smile.gif

Maniškis įtariu tokio irgi norėtų biggrin.gif

Aš šiemet saviškiui dovanosiu grynai kažką praktiško nešiojamo. Pirmiausia ieškau chalato, nes senasis jau "atgyveno" savo...Jeigu nerasiu, kas labai tikėtina - pirksiu kokį megztuką. Kiek stengiuosi kažką originalesnio padovanoti - nebūna jam kažkokio "vau" tai ir apsiraminsiu. smile.gif
Saviškio broliui dovanosiu veido kremą,paieškosiu, kad apsaugotų nuo šalčio, nes oda gana jautri. Tai manau bus naudojamas dalykas.
Tėčiui dovanosiu kokį gerą kvapą automobiliui, nes jis pastoviai prisiperka pigesnių, nuo kurių pykint pradeda. Tai čia gelbėsiu mamą nuo tų šlykštukų ir paieškosiu kažko kokybiškesnio, skanesnio smile.gif Manau, kad ir jam patiks, nes mėgėjas visokių tokių kvapukų.
Šiaip kiek pastebėjau mano aplinkos vyrai nori kokių nors technikos dalykėlių, bet kad jie kainuoja daug.... todėl kol kas apsieis. rolleyes.gif
Atsakyti