Jei vyras supranta juokus, tai galima užsakyti ir kokį žurnaliuką "Intymios paslaptys" metams:)
Arba šiaip ką praktiško nupirkti, o dovaną įteikti pasikviesti tikrą Kalėdų Senelį Jei reikės Kalėdų Senelio, parašykit į AŽ, turiu tokį namie:) Lanko tiek vaikus, tiek suaugusiuosius namuose.
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 06, 13:37)
as tai galvoju chalata nupirkti nes MB neturi. daugiau nesugalvoju ka man kazkokia tragedija vyrams dovanas rinkti. o gal zinote kur yra neblogu vyrisku chalatu Kaune? net neisivaizduoju kur ieskoti
Kaune platus pasirinkimas vyriškų chalatų urmo bazėje
O aš ieškosiu pirkt saviškiui pižamos. Paskutiniu metu abu pamėgom, o namuose tik jo viena senutė, tai kartais net nepasidalinam
Gal kas galėtų patarti kur rasti pirkti vyriškų kosmetinių, nes daugumoje parduotuvių tik moteriškos
as nupirkau stalo zaidima Alias,labai puikus zaidimas,uzkabliuojantis,o jei per koki baliuka kai zmones siek tiek isgere tai isvis,superine juoko doze
QUOTE(Jūja @ 2008 12 07, 03:16)
Kaune platus pasirinkimas vyriškų chalatų urmo bazėje
O aš ieškosiu pirkt saviškiui pižamos. Paskutiniu metu abu pamėgom, o namuose tik jo viena senutė, tai kartais net nepasidalinam
Thomas Philipps'e buna neblogu
o as vyrui dovanosiu knyga apie STYVA IRVINA ,kadangi aistringas gamtos myletojas jisai
QUOTE(baltažiedė @ 2008 12 07, 20:28)
Maniškis kliedi povandeniniais laivais, lėktuvais... nebeįsivaizduoju, ką jam ta proga... buvome jau Šiauliuose Zoknių kariniame oro uoste kelis kartus...
Gal knygyne rastum koki foto albuma jureivystes arba aviacijos Kad ir istorine knyga apie pasauliniu karu aviacija - gal smagu pavartyti butu jam:rolleyes:
QUOTE(Maira @ 2008 12 06, 22:51)
Jei vyras supranta juokus, tai galima užsakyti ir kokį žurnaliuką "Intymios paslaptys" metams:)
Arba šiaip ką praktiško nupirkti, o dovaną įteikti pasikviesti tikrą Kalėdų Senelį Jei reikės Kalėdų Senelio, parašykit į AŽ, turiu tokį namie:) Lanko tiek vaikus, tiek suaugusiuosius namuose.
dėl žurnaliuko tai gera idėja
o su Kalėdų seneliu tai jau sunkiau bus
QUOTE(Hottea @ 2008 12 07, 19:24)
Gal knygyne rastum koki foto albuma jureivystes arba aviacijos Kad ir istorine knyga apie pasauliniu karu aviacija - gal smagu pavartyti butu jam:rolleyes:
ačiū už patarimą, bet jau tiek visokios makulaturos ( įskaitant ir angl.) apie tai yra namuose ir dulka viskas - kad bent pavartytų dažniau nei tą kartą kai gauna dovanų... jep tv reklama pasufleravo - kokio žurnalo prenumerata. gal rusiško... vsio lekiu ieškoti
sekmes jums su dovanomis