...o aš kdangi matau, kad vyras domisi žvejyba ir vis pavarto žurnalus parduotuvėse tai jau sugalvojau ir dovanosiu žurnalo žvejams prenumeratą beja, neprošal būtų, kad ir man kas kokio žurnalo prenumeratą padovanotų
O mano vyrui labai sudetinga ka nupirkti... Jis neruko, todel jokiu ziebtuveliu ar pypkiu nenupirksi, negeria (visiskai!) netgi alaus nemegsta! Jokio gero brendzio ar konjako butelio nenupirksi. Nemegsta zvejoti, tai jam laiko svaistymas, nera krepsinio fanas, net neisivaizduoju ka pirkti, knygu neskaito, saldumynu nemegsta.
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 12 10, 13:18)
O mano vyrui labai sudetinga ka nupirkti... Jis neruko, todel jokiu ziebtuveliu ar pypkiu nenupirksi, negeria (visiskai!) netgi alaus nemegsta! Jokio gero brendzio ar konjako butelio nenupirksi. Nemegsta zvejoti, tai jam laiko svaistymas, nera krepsinio fanas, net neisivaizduoju ka pirkti, knygu neskaito, saldumynu nemegsta.
Nuobodokas gyvenimas atrodo... Tai gal yra automobilių mėgėjas, mėgsta filmus ar kompiuteriu ką nors daro? Nejau niekuo nesidomi? Gal mėgsta savo darbą? Gal drabužis ar aksesuaras naujas tiktų? Gal tada geriausia spa kuponas ar vakarienė restorane?
reikia ideju- ka galima isskirus laikrodi, pakabuka, zieda, graviruot?
Visus stiklo dirbinius galima graviruot, akmens.
Gal zinote kur galima gauti stiklinius peilius
Mano vyras nesenai pasake, kad jie jo svajone O as nupirkau dvi knygas
Mano vyras nesenai pasake, kad jie jo svajone O as nupirkau dvi knygas
gal žinote, kur Kaune galima įsigyti kojinių vyrams su kalėdiniu paveikslėliu ar kažką panašaus. vilnonės būtų geriau, tačiau įdomu, kur tokių įsigyti galima:
Gardee,tokiu kojiniu siulo supermamu skelbimuose,tik neatkreipiau demesio kokiame mieste.
QUOTE(zemec @ 2010 12 16, 14:17)
Gardee,tokiu kojiniu siulo supermamu skelbimuose,tik neatkreipiau demesio kokiame mieste.
iš tikro norėčiau pirkti ne per forumus, nes kažin kaip čia su tuo pristatymu jau gausis, gali ir nespėt maniau, kokiose parduotuvėse ar turguse būna jų
QUOTE(CAT DELUXE @ 2010 11 25, 19:54)
o kaip zinot ar jis devi toki daikta? ir gal galit rekomenduot kur pirkt,siaip isivaizduoju kad jie nepigus
MANAU ,KAD VISIEMS REIKALINGAS, NENESIOS DABAR, VELIAU PRIREIKS. aS IR APIE TOKIA DOVANA MASTAU, JAU NUZIUREJUSI ESU
Sveikos merginos As irgi sukau ilgai galva del dovanos vyrui...
Ir vis tik nusprendziau padovanoti zurnalo apie zvejyba prenumerata metams.
Tik dabar galvos skausmas, kaip ta dovana pateikti, as uzsakiau internete ir tiek ir jokio ten kupono ar dar kokio israso neduoda, yra tik ataskaita, o ten ir pinigu suma nurodyta
Gal turit koki minciu, patarimu, gal esat dovanoje tokias dovanas?
Ir vis tik nusprendziau padovanoti zurnalo apie zvejyba prenumerata metams.
Tik dabar galvos skausmas, kaip ta dovana pateikti, as uzsakiau internete ir tiek ir jokio ten kupono ar dar kokio israso neduoda, yra tik ataskaita, o ten ir pinigu suma nurodyta
Gal turit koki minciu, patarimu, gal esat dovanoje tokias dovanas?