Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

Ačiū už patarimus dar kartelį 4u.gif Kalbant apie Baltės dovanas, tai tikrai nemanau, kad per daug blush2.gif kiekvienam savaip. Mums Kalėdos yra tikrai didelė šventė ir mes ne tai kad išlaidaujam, bet negailim pinigų geroms ir reikalingoms dovanoms smile.gif
Atsakyti
...o aš kdangi matau, kad vyras domisi žvejyba ir vis pavarto žurnalus parduotuvėse tai jau sugalvojau ir dovanosiu žurnalo žvejams prenumeratą ax.gif beja, neprošal būtų, kad ir man kas kokio žurnalo prenumeratą padovanotų g.gif
Atsakyti
O mano vyrui labai sudetinga ka nupirkti... unsure.gif Jis neruko, todel jokiu ziebtuveliu ar pypkiu nenupirksi, negeria (visiskai!) netgi alaus nemegsta! Jokio gero brendzio ar konjako butelio nenupirksi. Nemegsta zvejoti, tai jam laiko svaistymas, nera krepsinio fanas, net neisivaizduoju ka pirkti, knygu neskaito, saldumynu nemegsta. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 12 10, 13:18)
O mano vyrui labai sudetinga ka nupirkti... unsure.gif  Jis neruko, todel jokiu ziebtuveliu ar pypkiu nenupirksi, negeria (visiskai!) netgi alaus nemegsta! Jokio gero brendzio ar konjako butelio nenupirksi. Nemegsta zvejoti, tai jam laiko svaistymas, nera krepsinio fanas, net neisivaizduoju ka pirkti, knygu neskaito, saldumynu nemegsta.  verysad.gif

Nuobodokas gyvenimas atrodo... ax.gif Tai gal yra automobilių mėgėjas, mėgsta filmus ar kompiuteriu ką nors daro? Nejau niekuo nesidomi? Gal mėgsta savo darbą? Gal drabužis ar aksesuaras naujas tiktų? Gal tada geriausia spa kuponas ar vakarienė restorane? smile.gif
Atsakyti
reikia ideju- ka galima isskirus laikrodi, pakabuka, zieda, graviruot? g.gif
Atsakyti
Visus stiklo dirbinius galima graviruot, akmens.
Atsakyti
Gal zinote kur galima gauti stiklinius peilius bigsmile.gif
Mano vyras nesenai pasake, kad jie jo svajone bigsmile.gif O as nupirkau dvi knygas g.gif
Atsakyti
gal žinote, kur Kaune galima įsigyti kojinių vyrams su kalėdiniu paveikslėliu ar kažką panašaus. vilnonės būtų geriau, tačiau įdomu, kur tokių įsigyti galima:
user posted image
Atsakyti
Gardee,tokiu kojiniu siulo supermamu skelbimuose,tik neatkreipiau demesio kokiame mieste.
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 12 16, 14:17)
Gardee,tokiu kojiniu siulo supermamu skelbimuose,tik neatkreipiau demesio kokiame mieste.

iš tikro norėčiau pirkti ne per forumus, nes kažin kaip čia su tuo pristatymu jau gausis, gali ir nespėt g.gif maniau, kokiose parduotuvėse ar turguse būna jų
Atsakyti
QUOTE(CAT DELUXE @ 2010 11 25, 19:54)
o kaip zinot ar jis devi toki daikta? biggrin.gif ir gal galit rekomenduot kur pirkt,siaip isivaizduoju kad jie nepigus g.gif

MANAU ,KAD VISIEMS REIKALINGAS, NENESIOS DABAR, VELIAU PRIREIKS. aS IR APIE TOKIA DOVANA MASTAU, JAU NUZIUREJUSI ESU
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif As irgi sukau ilgai galva del dovanos vyrui... doh.gif
Ir vis tik nusprendziau padovanoti zurnalo apie zvejyba prenumerata metams.
Tik dabar galvos skausmas, kaip ta dovana pateikti, as uzsakiau internete ir tiek ir jokio ten kupono ar dar kokio israso neduoda, yra tik ataskaita, o ten ir pinigu suma nurodyta g.gif
Gal turit koki minciu, patarimu, gal esat dovanoje tokias dovanas? ax.gif
Atsakyti