Šimet niekaip negalejau sugalvoti ka padovanot savo broliui (jam apie 14), bet štai viena diena nuvarau i vintažine ir matau graziausia vyriska skrybele kabancia ant sienos Neisivaizduojat kaip man palenvejo, be to gavau ja tik uz 20 LT, o kokybe tai ziauriai gera, vokiska Dabar tik niekaip negaliu sugalvot kaip ja griaziau ipakuot.... Nezinau, kaip sita ideja tinka jum, bet jau seniai supratau kad jis tokios noretu
QUOTE(Barbaryta @ 2010 11 25, 19:41)
chalatas dovanojau savo vyrui kai buvo musu pirmosios Kaledos
o kaip zinot ar jis devi toki daikta? ir gal galit rekomenduot kur pirkt,siaip isivaizduoju kad jie nepigus
QUOTE(Aurinija @ 2010 11 26, 19:51)
Čia dar toks klausimėlis su drauge mum iškilo. Ką dovanoti vaikinui, su kuriuo draugauji gerą mėnesį - du mėnesius tik? abiejų situacija analogiška ir nežinom, ą čia padarius..
Nors ir trumpas laikas, bet zinote juk bent mazdaug, kuo jusu draugas domisi. Galbut kokia nors knyga, gal kokie kvepalai. O gal kino bilietai, ar kuponas kokiai nors pramogai
Tam, kad patart kazka objektyvaus reik zinot zmogaus amziu, pomegius ir t.t. O ar menuo ar metai kartu - tai ne rodiklis, renkantis dovanas,koks skirtumas, jei zmogus rupi, tai nori jam padovanoti kazka ypatingo
QUOTE(Aurinija @ 2010 11 26, 18:51)
Čia dar toks klausimėlis su drauge mum iškilo. Ką dovanoti vaikinui, su kuriuo draugauji gerą mėnesį - du mėnesius tik? abiejų situacija analogiška ir nežinom, ą čia padarius..
Dovanočiau bilietus į teatrą ar kiną, žinoma du. Ir linksma, ir kartu praleisit laiką
QUOTE(CAT DELUXE @ 2010 11 25, 19:54)
o kaip zinot ar jis devi toki daikta? ir gal galit rekomenduot kur pirkt,siaip isivaizduoju kad jie nepigus
Tai gal jis lankėsi pas jus namie, gal kokį kartą matavosi jūsiškį chalatėlį??/ O jei jau pirksit, tai geriau jau nepagailėti ir nupirkti tikrai kokybišką. Tar labai faina būtų, jei kokį užrašą užrašytumėt, galit ir pati, tik atitinkamus dažus dar reiks nusipirkti arba nunešti į T-IDĖJOS ir ten užrašys. Galite ir pigiau išsisukti - tiks ir marškinėliai su jūsų foto ar jo
QUOTE(CAT DELUXE @ 2010 11 25, 19:54)
Na per viena gimtadieni dovanojau savo vyrui chalata. (tada dar buvo tik draugas) tai kol gyvenom atskirai kažkiek nešiodavo, o kai perrėjom gyventi į naujus namus tai per 3 metus gal pora kartu tik užsidėjas buvo, taip ir kabo spintos gale. Gal todėl kad labai šiltai gyvenam. Kai gavo dovanų džiaugėsi kad patinka o dabar taip ir kypso. Gal sakau į pirtele nunešti, labiau naudojamas gal bus.
Pirkau beveik prieš 4 metus tada mokėjau truputi visrš 100 ir taip kaip studentė rinkausi palankausia varianta
Dabar dvejoju tarp Paco Rabanne kvepalų ir piniginės..
QUOTE(Wunderbar @ 2010 11 27, 01:19)
Nors ir trumpas laikas, bet zinote juk bent mazdaug, kuo jusu draugas domisi. Galbut kokia nors knyga, gal kokie kvepalai. O gal kino bilietai, ar kuponas kokiai nors pramogai
Tam, kad patart kazka objektyvaus reik zinot zmogaus amziu, pomegius ir t.t. O ar menuo ar metai kartu - tai ne rodiklis, renkantis dovanas,koks skirtumas, jei zmogus rupi, tai nori jam padovanoti kazka ypatingo
Na taip, priklauso nuo to. Tiesiog dabar manęs nesuprasit Aš žinau, kas jam patinka ir pan, bet esmė tame, kad mes tik neseniai kartu ir kažkaip nesinori pasirodyti per rimtai ar kad jau planuoju vestuves ai, čia jau mano kažkoks vidinis kvailas įsikalbėjimas
QUOTE(Iceland @ 2010 11 27, 12:47)
Dovanočiau bilietus į teatrą ar kiną, žinoma du. Ir linksma, ir kartu praleisit laiką
Ačiū už idėją, kažkaip nebuvau pagalvojus. Įtariu, kad prie jos ir pasiliksiu. Pabūsim dviese kartu
QUOTE(baltė @ 2010 11 25, 17:45)
Aš tai jau sugalvojus dovaną, tiksliau tai bus kombinuota dovana iš kelių daiktų, knygą (nuo seniau renkam J. Ivanauskaitės ir beveik turime jos visas), viskio taurių rinkinį (dabar kažkaip vis trūksta vienodų taurių, (o aš sultis iš jų mėgstu gerti ) ) ir kanceliarinį stalo rinkinį - metalinį lapelių stovą, pieštukinę ir vizitinių kortelių dėkliuką, juos supakuosiu kartu (skaidria plėvele) ir pripildysiu, t.y. užrašų lapeliais, raškliu, pieštuku, žirklėmis, trintuku, liniuote, vizitinemis kortelėmis. (Kaip tik tokio naujam darbe trūksta ) Vis galvoju ką čia dar pridėjus, bet iki Kalėdų dar mėnuo liko, tai kažką sugalvosiu, gal
trupuiti per daug visko atrodo, o beto tik viena dovana is triju bus skirta JAM, o ne JUMS
QUOTE(Aurinija @ 2010 11 28, 18:24)
Ačiū už idėją, kažkaip nebuvau pagalvojus. Įtariu, kad prie jos ir pasiliksiu. Pabūsim dviese kartu
Laikas praleistas kartu su mylimu - pats geriausias
QUOTE(Aurinija @ 2010 11 26, 17:51)
Pirma mintis buvo bilietai į kiną ar teatrą.
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 11 28, 18:29)
trupuiti per daug visko atrodo, o beto tik viena dovana is triju bus skirta JAM, o ne JUMS
Tai jis skundžiasi, kad nėra vienodų taurių namie, man ir dabartinių per akis. Ir knygų skaitovas jis yra didesnis, nei aš. Mėgsta jis labai knygas (o man tai knyga ne dovana ). Visos dovanos būtent JAM.
O kodėl per daug? Vieną knygą būtų man per mažai dovanoti... Paprastai dovanoju nematerialias dovanas - kuponai, masažai, abonementai, bilietai. Šį kartą biudžetas neleidžia išlaidauti, todėl tenka pirkti mažesnės vertės dovaną ir man vis atrodo mažai, todėl gaunasi "kombinuota"