Nupirkau jam gera vyno atidarytuva,kaklaraisti
Nupirkau kosmetikos rinkunuka:peiliukai,losjonas po skutimosi,skutimosi putos,bei seksualias apatines kelnaites
Aš tėčiui nupirkau žurnalo "Meiteris ir Margarita" metinę prenumeratą ir rinkinį: kempinė, skutimosi putos ir losijonas po skutimosi tikiuosi,kad patiks
Manasis labai norejo balto saliko prie paltuko, tai nupirkau jam balta salika ir issiuvinejau ant kampucio jo vardo inicialus
Ką nupirkti vyrui kuris viską turi ir jam reikalingi tik praktiški daiktai?
Sveikos merginos
Norėjau paprašyti pagalbos. Turiu labai gerą draugą ir noriu jį pasveikinti Kalėdų proga, tik nesumąstau ką tokio jaukaus ir nebrangaus padovanojus
Peržiūrėjau ir tas temas su dovanom vyrams, bet niekas tokio neužkliuvo
Norėjau paprašyti pagalbos. Turiu labai gerą draugą ir noriu jį pasveikinti Kalėdų proga, tik nesumąstau ką tokio jaukaus ir nebrangaus padovanojus
Peržiūrėjau ir tas temas su dovanom vyrams, bet niekas tokio neužkliuvo
Su MB kažkada diskutavom apie dovanas, tai tokios kaip šlepetės, chalatas, šalikas, pižama jis nesuprastų, nes nenaudoja tokių rūbų. O man atrodė taip jauku būtų, sakau, kai prie mažės kelsies naktį galėsi chalatą užsimest (tai sakė ne, nereikia, nenaudos vistiek)...
O šiaip nemažai jau visko pridovanota, pernai sporto klubo mėnesio abonementą padovanojau, taip pat ir masažo ar veido valymo procedūras esu dovanojus, patinka tokios dovanos - nereikalingų daiktų namuose nepadaugėja
Jaukaus ir nebrangaus... Nebrangu būtų mėgstamos muzikos CD/DVD (kaina čia sąlyginai nebrangi), o jei jaukaus gal fešiuką kokį įdomiai atrodantį esu mačius tokį raktų pakabuką - flešiuką gan mielą
Idėjos:
O šiaip nemažai jau visko pridovanota, pernai sporto klubo mėnesio abonementą padovanojau, taip pat ir masažo ar veido valymo procedūras esu dovanojus, patinka tokios dovanos - nereikalingų daiktų namuose nepadaugėja
Jaukaus ir nebrangaus... Nebrangu būtų mėgstamos muzikos CD/DVD (kaina čia sąlyginai nebrangi), o jei jaukaus gal fešiuką kokį įdomiai atrodantį esu mačius tokį raktų pakabuką - flešiuką gan mielą
Idėjos:
Sunku tiems vyrams dovanas, moterims daug lengviau.
Gerai, kad bent jau žinau, ką sako MB dovanosiu, tai - kaljanas. Pats kažkaip pasiprašė, o man dar net ir geriau, galvos skausmo mažiau . Aišku, įdomiau būtų, jei nebūtų žinojęs, ką dovanosiu, jei staigemnos sulauktų, et ką padarysi . Nes dovanas, kurios jis paprašė, visai ir man patinka . Drauge naudosimės, nes senam kaljanui jau šakės .
O tėtis yra problema . Reiks labai pagalvot, ką čia dovanot, hmm. Gal visai nebloga idėja išties būtų marškinėliai su kokiu geru užrašu?? Reiks pamąstyt ir dar su sese pasitart .
Gerai, kad bent jau žinau, ką sako MB dovanosiu, tai - kaljanas. Pats kažkaip pasiprašė, o man dar net ir geriau, galvos skausmo mažiau . Aišku, įdomiau būtų, jei nebūtų žinojęs, ką dovanosiu, jei staigemnos sulauktų, et ką padarysi . Nes dovanas, kurios jis paprašė, visai ir man patinka . Drauge naudosimės, nes senam kaljanui jau šakės .
O tėtis yra problema . Reiks labai pagalvot, ką čia dovanot, hmm. Gal visai nebloga idėja išties būtų marškinėliai su kokiu geru užrašu?? Reiks pamąstyt ir dar su sese pasitart .
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2010 11 24, 18:29)
Ką nupirkti vyrui kuris viską turi ir jam reikalingi tik praktiški daiktai?
gal kokio zurnalo metine prenumerata? gal nuvaziuot kartu paslidinet ar siaip kokia ziemiska pramoga?
Aš tai jau sugalvojus dovaną, tiksliau tai bus kombinuota dovana iš kelių daiktų, knygą (nuo seniau renkam J. Ivanauskaitės ir beveik turime jos visas), viskio taurių rinkinį (dabar kažkaip vis trūksta vienodų taurių, (o aš sultis iš jų mėgstu gerti ) ) ir kanceliarinį stalo rinkinį - metalinį lapelių stovą, pieštukinę ir vizitinių kortelių dėkliuką, juos supakuosiu kartu (skaidria plėvele) ir pripildysiu, t.y. užrašų lapeliais, raškliu, pieštuku, žirklėmis, trintuku, liniuote, vizitinemis kortelėmis. (Kaip tik tokio naujam darbe trūksta ) Vis galvoju ką čia dar pridėjus, bet iki Kalėdų dar mėnuo liko, tai kažką sugalvosiu, gal
sveikos,padekite sugalvoti ka padovanoti vaikinui,su kuriuo bus pirmos Kaledos kazkaip visai pasimetus esu,lygtais galvojau apie chalata,nes neuzilgo gyvensime kartu
QUOTE(CAT DELUXE @ 2010 11 25, 19:27)
sveikos,padekite sugalvoti ka padovanoti vaikinui,su kuriuo bus pirmos Kaledos kazkaip visai pasimetus esu,lygtais galvojau apie chalata,nes neuzilgo gyvensime kartu
chalatas dovanojau savo vyrui kai buvo musu pirmosios Kaledos