Man tai labai patiko kazkieno forume pasiulyta mintis, padovanoti navigacija. Manau daugumai vyru tai tikrai pakeltu nuotaika. Bent jau maniskiui tai tikrai. Tik turbut ji labai brangi, juk jei pirkti tai jau tikrai gera dalyka, kokybiska. Gal kas zinote, domejotes kokios kainos tu navigaciju? Kur jas pirkti? Tik beda tame, kad man vistiek turbut bus per brangu, nes esu nedirbanti.
Todel tikriausiai teks ka nors pigesnio galvoti. Tik kad nebezinau ka jam bedovanoti. Ateina i galva grazus apatiniai, bet kazkaip banalu turbut, tuo labiau kad kuriais cia metais dovanojau jau. Nors siaip tai nepamaisytu. Kojines siltas, pirstines irgi. Siaip jei finansai leistu tai prigalvociau daug, bet deja.
O tom kas turi pinigeliu ir gali sau leisti paislaidauti, siulau: jei vyras zvejys uzkietejes ( kaip maniskis) galima ivairiausiu dalykeliu pripirkti zvejybos parduotuveje: deze/krepsys visiems zvejybos dalykeliams susideti, ju buna skirtingu dydziu, mazesnes atrodo apie 50-70 lt kainuoja, didesnes atitinkamai daugiau. Bet siaip geras, patogus, praktiskas daiktas. Galima ziuronus nupirkti. Jei megsta ziemine zukle, galima nupirkti tokias dezes-kedes i kurias jie gali susideti visus savo zukles reikmenis, o antroji sio daikto funkcija-kede. Tai yra ant jos galima atsisesti(ji apsiltinta).Maniskis tai jau viska turi, tai man sitas variantas su zukles dovanomis atkrenta. Taip pat galima uzprenumeruoti zvejo zurnala metam ar daugiau. Taipogi galima tiesiog nupirkti dovanu kupona i parduotuve o jis jau pats issirinks, kokiu jam daikciuku zuklei reiks. Zinau, kad kuponus galima ROVANA parduotuvej nupirkti.
Jei vyras domisi masinomis galima uzprenumeruoti zurnala apie masinas, nupirkti navigacija( kaip jau kazkas siule), galima pripirkti visokiu priemoniu masinai priziureti, pvz: polirolis, sampunai, serveteles blizginancios ir pan.( bet cia tik tuo atveju jei jis labai myli savo masina ir ja priziuri) nes kitaip Jusu gali nesuprasti ir dar ispeikti. Dar galima nupirkti tokia modernesne signalizacija su peidzeriu- tikrai geras daiktas. Zinau gariunuose yra toks kioskas butent signalizaciju, tai kainos nuo 250-400mazdaug, nu gali but ir brangiau, Bet as sitas kainas maciau pries metus, gal daugiau, dabar nzn gal atpigo ar pabrango.
Taip pat galima padovanoti slepetes, pinigine, laikrodi, kokia apyranke, koki grazu ziebtuveli, kompieteri, fotoaparata, kvepalus, galima vardinti ir vardinti, tiesiog reikia pagal kisene savo ziureti, ka isgali, o ka ne.
Nu vat, privardinau lyg ir nemazai, o pati nezinau, ka padovanoti, nes kas pigiau, tai kaip ir esu visa tai dovanojus jau...o kitka ne pagal mano dabartines galimybes, tik gal kada ateity. Gal kas galetu padeti, patarti? Buciau labai dekinga... Beja, kada cia paklausiau, ko nori dovanu gauti, nes pati nesugalvoju, tai jis irgi nezino,. Sako juokais padovanok dideli maisa visokiu saldumynu: saldainiai, mandarinai ir t.t ( JIS PAS MANE LABAI DIDELIS SMALIZIUS) as irgi siaip neatsilieku. Nu bet tai padovanosiu as jam tai ir abu susveisime, ir jokia cia dovana bus.
QUOTE(ewacka @ 2009 12 20, 10:07)
Beja, kada cia paklausiau, ko nori dovanu gauti, nes pati nesugalvoju, tai jis irgi nezino,. Sako juokais padovanok dideli maisa visokiu saldumynu: saldainiai, mandarinai ir t.t ( JIS PAS MANE LABAI DIDELIS SMALIZIUS) as irgi siaip neatsilieku. Nu bet tai padovanosiu as jam tai ir abu susveisime, ir jokia cia dovana bus.
o su šita mintim drįsčiau nesutikti. juk kas kaip pažiūri. gal Jūsų vyrui yra dovana gauti tą maišą saldumynų ir turėti galimybę suvalgyti juos kartu su Jumis, o ne kažkur pasislėpus pažiūrėkim iš kitos pusės. Jūs norite seksualių ir labai gražių apatinių, bet juk didesne dalimi dėl vyro. tai kokia čia dovana Jums? taigi, jei jau jis sako, ko nori, tai džiaukitės bent tuo, nes tikrai dauguma vyrų sako, jog jiems nieko nereikia ir nieko nenori. va tada tai tikras galvaskausmis
QUOTE(^Ingucia^ @ 2009 12 19, 16:23)
Seppaloj gal butu
Atsimenu pernai metais Seppaloje buvo labai fainu vyrisku pizamu. Sia savaite nulekiau pasizvalgyti ir buvo likusios tik 2 kelnes ir tai S dydzio padariau isvada, kad daug vyriskiu siais metais gaus pizamas
QUOTE(Deresa @ 2009 12 19, 22:09)
neisivaizduoju kaip galima pamirst gimtadieni
O as isivaizduoju! kai pries svnetes dirbi 7dienas per savaite po 9-10valandu,grysti i naujus remontuojamus namus kurios puoli nors kiek apsitvarkyti. Jau nebesneku cia Kaledinej temoj apie baisia nelaime istikusia musu seima....tai keista,kad as dar prisiminiau,kad Kaledos ateina
Niu jau navigacijos nepirkciau net ir turedama atliekama 1000 Nei as ten ismanau, kokia firma geriausia, kokios f-cijos reikalingiausios Maciau, kazkada MB narde po ebay, nes draugas is ten uzsisake navigacine, kuri LT parduotuvese brandesne 400 Lt. Bet taip ir neuzsisake kazkodel.
O vien konsultanto zodziais nepasitikeciau - ikis kuo brangesne patikliai moteriskei
Papildyta:
Oi, prajuokinai Man tai pizamos kazkaip nea. Niu dar ziurint kokios.. Bet jeigu vyras megsta miegoti su jomis - tada kitas reikalas.
MB praeitais metais gavo languota nuo mamos - tai taip ir dulka lentynose, sako, kaip pensininkas jauciuosi su ja:blink:
O vien konsultanto zodziais nepasitikeciau - ikis kuo brangesne patikliai moteriskei
Papildyta:
QUOTE(reduxe @ 2009 12 19, 19:04)
Kai as norejau MB nupirkti pizama mano uosviene pasake -Nu va jeigu jau su pizamom pradesit miegot tai anuku mums nebesulaukti
Tai taip ir nebepirkau
Tai taip ir nebepirkau
Oi, prajuokinai Man tai pizamos kazkaip nea. Niu dar ziurint kokios.. Bet jeigu vyras megsta miegoti su jomis - tada kitas reikalas.
MB praeitais metais gavo languota nuo mamos - tai taip ir dulka lentynose, sako, kaip pensininkas jauciuosi su ja:blink:
Moteros,neliudekit,kad tu navigaciju nenupirkot Vyrai joms isrankus,mat skirias ten kazkas o ir kainos Ne mums tokius daiktus jiems rinkt
As gal busiu nepopuliari, bet nupirkau vyrui DOLIVA kosmetikos rinkini, dabar Eurovaistineje kaip tik akcija, ir man paciai ta kosmetika labai patinka tikrai kokybiska.
QUOTE(floridija @ 2009 12 21, 15:43)
As gal busiu nepopuliari, bet nupirkau vyrui DOLIVA kosmetikos rinkini, dabar Eurovaistineje kaip tik akcija, ir man paciai ta kosmetika labai patinka tikrai kokybiska.
Svarbu, kad vyras butu patenkintas ir populiarumo nereikes
O aš kojinių nupirkau
as tai jauciu triusikelius nupirksiu ir gal darbo kalendoriu del jo abejoju,nes atsimenu viena turejo tai buvo numestas,bet jis velnioniskai viska pamirsta,viska as turiu jam primint kaip koks priminimas
QUOTE(Bubė* @ 2009 12 21, 15:00)
Moteros,neliudekit,kad tu navigaciju nenupirkot Vyrai joms isrankus,mat skirias ten kazkas o ir kainos Ne mums tokius daiktus jiems rinkt
Na, maniškis gal išimtis - jis ne "autofanas".
Ir "navarotų" nemėgsta. Pvz.: daugelis mobiliakus perka kad būtų kuo daugiau funkcijų, o maniškiui - tai didžiausa nesąmonė. Telefonas turi būti skirtas skambinti. Ir taškas Jis mieliau pirktų senovišką, dar geriau - nespalvotą mobiliaką
Tai va taip ir su navigacija būtų - nesigilina jis į jas, bet kad daiktas geras ir ūkyje pritaikomas - sutinka ir net norėjo jos. Tik aš vėpla sugebėjau pamiršt
O tokiais klausimais patarimų visad klausiu vieno nusimanančio pažįstamo. Tai jei vyrui pasakyčiau, kad anas patarė, tai ir sutiktų, kad geriausia būtent ta
As tai shikart dovanosiu dovanike su humoro doze, bo anas pas man prie baikos dieds.Nupirkau kelnaites su ragais , gal dar kokias kojnes dadesiu su kokiu kaledu senio feisu ar dar koki biesa bei saldumynu kokiu.Ner cia ko krizes laiku shvaistytis kaledu seniui Per akis manau. (dovana gal ir gimsiukui labiau tinkama, bet juoko doze per shventes ir ne ka prasciau )