Galvoju savo vyrukui Kalėdoms padovanoti vieno žurnalo prenumeratą, kaip supratau iš kitų žinučių forume, tai gana dažna dovana. Bet nesugalvoju, kaip tą prenumeratą padovanoti - juk reikia kažką įdėti, kad rastų po eglute, o jei užsakai prenumeratą internetu, tai tik užpildai formą, pervedi pinigus ir turbūt viskas, nieko negauni jokio patvirtinimo Arba gauni į el. paštą kokį sakinį, kad "jūsų užsakymas priimtas". Negi atspausdinti ir padėti po eglute
sveiki. noriu patarymo sugalvojau savo MB kaled7 proga padovanuot pižamą bet kad būtų kokia fainesne linksmesne su kokiais piešinukais tokia su humoru taip sakant o KUR Pirkt????? nežinau gal kas pirkot ar matet bučiau labai dėkinga
Aš nupirkau labai praktišką dalyką: ant automobilio odinių sėdynių uždėti tokius spec. paminkštintus avies vilnos padėkliukus. Nors automobilio sėdynės ir šildomos, bet kai atsisėda, kol sušyla, tai kiaušiukai nušala O dabar galės sėdėti ant "Odivilnos" pagalvėlių.
dar nenupirkau ir kazin ar benupirksiu manau bus paveluota dovana nes dar neparkeliavo siuntinys
QUOTE(kliopka @ 2009 12 18, 21:29)
sveiki. noriu patarymo sugalvojau savo MB kaled7 proga padovanuot pižamą bet kad būtų kokia fainesne linksmesne su kokiais piešinukais tokia su humoru taip sakant o KUR Pirkt????? nežinau gal kas pirkot ar matet bučiau labai dėkinga
Seppaloj gal butu
QUOTE(kliopka @ 2009 12 18, 18:29)
Kai as norejau MB nupirkti pizama mano uosviene pasake -Nu va jeigu jau su pizamom pradesit miegot tai anuku mums nebesulaukti
Tai taip ir nebepirkau
QUOTE(Emerencija @ 2009 12 19, 00:40)
siūlau dovanoti navigacinę automobilio sistemą, jei dar tokios neturi
Ir kur jūs su savo patarimu iki šiol buvot
Kai užsimušdama idėjų ieškojau.
O šiandien kaip tik supirkau dovanas. Ir iš nevilties nupirkau kvepalus vyr. Gerus, nepigius, bet žinant jo praktišką būdą - navigacija būtų nepalyginamai geriau įvertinta.
Ką gi. Teks gimtadieniui idėją pasidėt.
QUOTE(Inska @ 2009 12 18, 11:57)
Galvoju savo vyrukui Kalėdoms padovanoti vieno žurnalo prenumeratą, kaip supratau iš kitų žinučių forume, tai gana dažna dovana. Bet nesugalvoju, kaip tą prenumeratą padovanoti - juk reikia kažką įdėti, kad rastų po eglute, o jei užsakai prenumeratą internetu, tai tik užpildai formą, pervedi pinigus ir turbūt viskas, nieko negauni jokio patvirtinimo Arba gauni į el. paštą kokį sakinį, kad "jūsų užsakymas priimtas". Negi atspausdinti ir padėti po eglute
Mes tevam per kazkurias kaledas uzsakem Lietuvos ryto prenumerata, tai padarem taip:
parasem laiska neva nuo Kaledu senelio tekstas kazkas panasaus:
Ohohoi Teveliai,
Kadangi vaikams, bei anukams vis primenate atsiusti man savo noru laiskus, bet as vis pasigendu Jusiskiu. Kame reikalas? Todel nusprendziau kiekviena sestadieni, iiiistisus metus siusti Jums tarytum priminima apie save ir labai tikiuosi ateinanciais metais manes nepamirsit ir as gausiu Jusu noru laiskuti.
Su pagarba,
Kaledu senelis
esme tokia, zodziu tiksliu aisku neatsiminsiu tikrai
QUOTE(reduxe @ 2009 12 17, 17:25)
mane kati istiko sokas! tik nesijuokit, bet katik prisiminiau,kad mano vyro gimtadienis irgi uz 7dienu,per kucias
Neuztenka,kad nenupirkau nei vienos dovanos dar ir reiks sugalvoti ka vyrui nupirkti gimtadieniui o dirbam visas dienas iki 19val iskaitant sestad ir sekmad neisivaizduoju ka nupirkti
Neuztenka,kad nenupirkau nei vienos dovanos dar ir reiks sugalvoti ka vyrui nupirkti gimtadieniui o dirbam visas dienas iki 19val iskaitant sestad ir sekmad neisivaizduoju ka nupirkti
neisivaizduoju kaip galima pamirst gimtadieni