Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(*Evut @ 2009 12 15, 18:04)
kojines su dienom pirkome Vokietijoj pigiai labai  ax.gif  tai ten yra parašyta ant galinės dalies kojinės, nu ant tos, kur virš kulno  biggrin.gif

Na,cia tokiu pirkti nera,tai teks pagaminti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 15, 15:57)
Merginos,
del tu kojiniu su savaites dienos uzrasu! T-idejose daro tokius dalykus,tik kojines savo reikia atsinesti. 14 vnt. kainuotu apie 35 lt thumbup.gif  Taigi begsiu pirkti kojiniu mirksiukas.gif
Kazin kokios labiausiai tiktu?gal ant juodu?ir kurioje vietoje daryti uzrasa,ant pedos,ant pedos virsaus ar gal sone?

Labai idomu g.gif kai pagamins tas kojines gal parodytum kaip jos atrodo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 12 09, 19:52)
gal kas matet, kur yra pirkti kaklaraisciams pakabu? niekur nerandu verysad.gif

as kazkada JYSK'e pirkau 4u.gif
Atsakyti
gal kartais simet kur nors uzmete tu kojiniu su briedziais ar kita kaledine tematika?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 14, 21:18)
Nesu is tu,kuriai nieko nereikia,bet jei  taip butu,tai mane gal siek tiek izeistu dovana su ,,nieku". Geriau irasyti ,,meile" ar pan. mirksiukas.gif

Va, va, mano tėvui niekada nieko nereikia, bet jei gautų dėžutę, atidarytų ją ir ten būtų niekas, tai abejoju ar jam labai linksma būtų, manau, kad nusimintų. Jau geriau padėti bent kokią smulkmeną, tik ne statulėlę kokią dulkėms rinkti, nes kiek pastebėjau, vyrams jos nelabai patinka.
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2009 12 14, 22:14)
MB siemet nuo Kaledu senio gaus ... patalyne pusiau juoda pusiau balta su avim (nu labai grazi)..

mmm, jau isivaizduoju bigsmile.gif ir as noriu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingina @ 2009 12 16, 14:34)
gal kartais simet kur nors uzmete tu kojiniu su briedziais ar kita kaledine tematika?

as kaip kasmet neiskenciu nenupirkus kojiniu, siemet pries tigriukus irgi neatsilaikiau.. mums abiems bus sokiai.gif labai smagi ideja porai dovanot. skinijoj mirksiukas.gif su briedziais , beje, irgi buvo, bet tik vaikiskos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agpa: 16 gruodžio 2009 - 22:19
QUOTE(agpa @ 2009 12 17, 00:18)
as kaip kasmet neiskenciu nenupirkus kojiniu, siemet pries tigriukus irgi neatsilaikiau.. mums abiems bus sokiai.gif labai smagi ideja porai dovanot. skinijoj mirksiukas.gif su briedziais , beje, irgi buvo, bet tik vaikiskos.

o kur radai? kokioj parduotuvej?
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2009 12 17, 10:52)

Atsakymas yra zinuteje, gal nepastebejot 4u.gif manau cia Kaune, radau internete ju nuoroda, galit paziureti smile.gif
http://www.skinija.lt/
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 12 17, 12:19)
Atsakymas yra zinuteje, gal nepastebejot 4u.gif  manau cia Kaune, radau internete ju nuoroda, galit paziureti smile.gif
http://www.skinija.lt/

nepastebejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2009 12 17, 10:52)

oze yra skinijos parduotuvej, spec. ten vaziavau, nes tikejaus didelio pasirinkimo. o siaip skinijos yra ir droge mirksiukas.gif
Atsakyti
mega_shok.gif mane kati istiko sokas! tik nesijuokit, bet katik prisiminiau,kad mano vyro gimtadienis irgi uz 7dienu,per kucias blush2.gif
Neuztenka,kad nenupirkau nei vienos dovanos dar ir reiks sugalvoti ka vyrui nupirkti gimtadieniui doh.gif o dirbam visas dienas iki 19val iskaitant sestad ir sekmad frusty.gif neisivaizduoju ka nupirkti
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2009 12 17, 17:25)
mega_shok.gif mane kati istiko sokas! tik nesijuokit, bet katik prisiminiau,kad mano vyro gimtadienis irgi uz 7dienu,per kucias blush2.gif
Neuztenka,kad nenupirkau nei vienos dovanos dar ir reiks sugalvoti ka vyrui nupirkti gimtadieniui doh.gif  o dirbam visas dienas iki 19val iskaitant sestad ir sekmad  frusty.gif  neisivaizduoju ka nupirkti

Nupirk kokiu geresniu kuno prieziuros priemoniu is tu geresniu parduotuviu! Ten ir kvapai geri buna ir priemones geros smile.gif kasdien naudos ir galvos apie tave. O jeigu turi daugiau pinigeliu, padovanok koki savaitgali romantiska prie juros ar kur nors Druskininkuose wink.gif
Atsakyti