Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(skrega @ 2009 11 08, 16:19)
siemet savo vyrui zadu dovanoti pizama,kojiniu savaitele,odini dirza ir dar kazka,bet to ''dar kazko''nesugalvoju

gera ideja su kojiniu "savaitele" o cia tik pavadinai taip ar tokiu yra? labai laukciau info:)
Atsakyti
ech, vyrams taip sunku rasti dovana. Negi vel kaklaraisti?
Atsakyti
va mano brangenybe tai pizamos neturi, bet miega su maikutem ax.gif bandziau nuvilkt kazkada, sakau man bus mieliau prie taves gulet blush2.gif bet nesutiko smile.gif uz tai pizama bus kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
gal kas matet, kur yra pirkti kaklaraisciams pakabu? niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 12 09, 17:52)
gal kas matet, kur yra pirkti kaklaraisciams pakabu? niekur nerandu verysad.gif

http://shop.ebay.co....-All-Categories

paziurek, kiek ju ten 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vyrui tai kaip vyrui Kaledine dovana. bet ka padovanoti sesers vyrui? Ir dar reikia kad butu nesunki, nes sesuo su seima gyvena JAV. Nusprendziau kaledinius triusikelius padovanoti, bet pradejau galvoti ar padoru g.gif
Atsakyti
Na, galiu pasidalinti ir as savo Kalediniu dovanu vyrui ideja 4u.gif jau gal pusmeti laiko man zyzia, kokia jam nepatogi musu pagalve, o va mamos is Dormeo tai kazkas tookio, tai nusprendziau, po velniu, imti ir nupirkti jam ta suknista pagalve, gal atsikabins megalol.gif megalol.gif dar kazkada nugirdo, kai su mergom kalbejom apie specialius ilgus sepecius nugarai trintis besimaudant, tai susizgribo, kad ir jam toks praverstu - tegul pabuna geras siu metu Kaledu senelis - gaus ir ta sepeti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaknike: 10 gruodžio 2009 - 11:57
QUOTE(inga74 @ 2009 12 10, 02:30)

o gal Lietuvos parduotuviu tinkle kas matet kur yra pirkti, nemoku per ebay pirkti blush2.gif
Papildyta:
kaklaraisciams pakabu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2009 12 10, 10:46)
Vyrui tai kaip vyrui Kaledine dovana. bet ka padovanoti sesers vyrui? Ir dar reikia kad butu nesunki, nes sesuo su seima gyvena JAV. Nusprendziau kaledinius triusikelius padovanoti, bet pradejau galvoti ar padoru g.gif

manau kad padoru smile.gif aš ir vyro broliui tokią dovaną planuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2009 12 10, 12:46)

Žiūrint kaip bendraujate ir kas jis per žmogus - jei sutariate puikiai ir jis supranta jumorą, tai tada drąsiai dovanok, bet jei tik šiaip ar jis zanuda - tada neverta.
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2009 12 10, 11:49)
Na, galiu pasidalinti ir as savo Kalediniu dovanu vyrui ideja  4u.gif jau gal pusmeti laiko man zyzia, kokia jam nepatogi musu pagalve, o va mamos is Dormeo tai kazkas tookio, tai nusprendziau, po velniu, imti ir nupirkti jam ta suknista pagalve, gal atsikabins megalol.gif  megalol.gif  dar kazkada nugirdo, kai su mergom kalbejom apie specialius ilgus sepecius nugarai trintis besimaudant, tai susizgribo, kad ir jam toks praverstu - tegul pabuna geras siu metu Kaledu senelis - gaus ir ta sepeti  biggrin.gif

As asmeniskai rekomenduociau Tempur pagalve, o ne Dormeo.Mano mama turi Dormeo, tai nera visiskai patenkinta, o as jau pora metu miegu ant Tempur ir super!!!Tiesa, pirmiausia ji buvo skirta MB, bet jis taip prie jos ir nepriprato, o man , kai ipratau, tai SUPER!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijeka @ 2009 12 10, 13:51)
As asmeniskai rekomenduociau Tempur pagalve,  o ne Dormeo.Mano mama turi Dormeo, tai nera visiskai patenkinta, o as jau pora metu miegu ant Tempur ir super!!!Tiesa, pirmiausia ji buvo skirta MB, bet jis taip prie jos ir nepriprato, o man , kai ipratau, tai SUPER!!!  smile.gif

Na, jei atvirai, tai as neturiu galimybiu nupirkti nei Dormeo, nei Tempur, nes gyvenam Svedijoje, bet cia yra kitu firmu analogisku pagalviu, todel rinksiu is ju kazkuria ax.gif taciau aciu uz rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti