Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(medlink @ 2009 11 25, 12:44)
O mes tai sudarom sarasa keleto daiktu kuriuos noretume gauti ir apsikeiciam tongue.gif tiksliai nezinai ka gausi, o ir daiktas bus reikalingas smile.gif

Man tai tokie sąrašai, tai tas pats kas pačiai nueiti į parduotuvę ir nusipirkti biggrin.gif Čia mano nuomone... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 11 19, 16:45)
O ka geriausia dovanoti vaikinui, kuris uzsienyje gyvena? N

Bilietą į Lietuvą
Atsakyti
Cigale, Rijeka -> aciu uz patarimus 4u.gif butinai apsizvalgysiu i koki akropoli nulekusi.. ax.gif
Atsakyti
Manasai vis knygos nori g.gif nzn, gal ir ras po eglute rolleyes.gif

O apie pižamas, tai jis sakė jokiu budu jos nedevėtu.... doh.gif Bet galvoju, kas jei padovanočiau, gal pasikeistu nuomonė g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linanil @ 2009 11 26, 22:26)
Manasai vis knygos nori g.gif  nzn, gal ir ras po eglute  rolleyes.gif

O apie pižamas, tai jis sakė jokiu budu jos nedevėtu....  doh.gif  Bet galvoju, kas jei padovanočiau, gal pasikeistu nuomonė  g.gif  biggrin.gif

Manau, daugeliui vyru pizama nera praktiskas daiktas ir ne itin apsidziaugtu tokia dovana biggrin.gif
P.S. gal turit kokiu internetiniu nuorodu, kur butu jaunatviskos vyru mados, sunku man su vyru garderobu... doh.gif Bet,manau,praktiska dovanoti kazka is rubu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 11 26, 20:25)
Bilietą į Lietuvą

haha maniskis lakunas, jis be bilietu skraido laisvalaikiu, taip kad atkrenta smile.gif
Atsakyti
sveikutes. 4u.gif siek tiek pasisveciavau pas jus,ir gavau smagiu ideju wub.gif savo brangiajam galvoju padovanor ar raktu pakabuka,ar puodeli ar pan.su foto wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2009 11 26, 22:54)
Manau, daugeliui vyru pizama nera praktiskas daiktas ir ne itin apsidziaugtu tokia dovana biggrin.gif 

Na cia jau nuo vyro matyt priklauso. g.gif Kitam ir chalato neuzdesi, ne praktiskas daiktas, o kiti ziurek, patys i zmonu chalatus sukasi biggrin.gif Kadangi siais laikais yra pizamu, kurios ir i pizamas nelabai panasios, o daugiau i treninigus, tai ir tie vyrai , kurie niekad ne nemane ,kad kada nors gyvenime nesios pizama,pakeicia nuomone ja gave! mirksiukas.gif
Atsakyti
na as jau sukonstarvau saviskiui dovanele wub.gif taigi, po eglute ras: knyga, kalendoriu su musu nuotraukomis bei kvietima pasivazineti kartingais smile.gif tikiuosi patiks dovana, nes apie knyga pats kazkada minejo, kad visai noretu, kartingais irgi kazkada norejo pavazinet,bet taip ir nenuejo, na, o kalendorius siaip miela dovanele,pasikabinsim namuose ir ziuresim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2009 11 27, 01:54)

Manau kad kiekviena pazysta savo vyra, ir zino tiks jam tokia dovana ar ne.
Mano vyras kaip tik labai norėjo tiek chalato tiek pižamos (žiemai) bigsmile.gif
Ir chalatą žiemos metu žymiai dažniau turbūt nei aš nešioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2009 11 27, 15:53)
Manau kad kiekviena pazysta savo vyra, ir zino tiks jam tokia dovana ar ne.
Mano vyras kaip tik labai norėjo tiek chalato tiek pižamos (žiemai) bigsmile.gif
Ir chalatą žiemos metu žymiai dažniau turbūt nei aš nešioja g.gif

Tai zinoma, kad kiekvienam skirtingai,vieniem patinka, kitiem - ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2009 11 20, 15:33)
smile.gif o kaip jus vyrui dovanojate pizama,sakykite,jie miega su jom.Nu nepykite ,bet man kazkaip juokingai skamba kai vyrui perka pizama blush2.gif kaip kokiam seneliui.O gal ju yra kokiu siuolaikiskesniu,seksualesniu g.gif

Mano vyras tikrai nemiegotu... juk karsta!
Atsakyti