Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(PUPA13 @ 2009 11 20, 14:33)
smile.gif o kaip jus vyrui dovanojate pizama,sakykite,jie miega su jom.Nu nepykite ,bet man kazkaip juokingai skamba kai vyrui perka pizama blush2.gif kaip kokiam seneliui.O gal ju yra kokiu siuolaikiskesniu,seksualesniu g.gif

Na as manau, kad cia kalbama apie tas fainas, siuolaikines pizamas, t.y. kokias kelnes ( o ju tikrai graziu dabar yra ), buna ir su maikute prie ju.Maniskis tokias kelias turi, tai kartais pizamoje praleidzia visa savaitgali tongue.gif
Atsakyti
o kur ieskoti tokiu pizamu? rolleyes.gif bo as asmeniskai dar nemaciusi.. wink.gif
Atsakyti
Oj man irgi sunkiausia nuspresti ka MB nupirkti doh.gif seimai jau daugmaz nusprendus ka pirksiu, kai kuriem jau ir nupirkus esu,o vat ka su saviskiu daryt,tai nzn g.gif visko jis turi, jau ir dovanojus daug ka, visokius kvepalus,pinigines ir pan. Galvoju gal kokia knyga nupirkt,buvo uzsimines netycia,kad visai noretu. Bet vel gi,nzn kokia tada rinktis,vienu zodziu,katastrofa su tais vyrais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 22, 13:35)
Oj man irgi sunkiausia nuspresti ka MB nupirkti doh.gif seimai jau daugmaz nusprendus ka pirksiu, kai kuriem jau ir nupirkus esu,o vat ka su saviskiu daryt,tai nzn g.gif  visko jis turi, jau ir dovanojus daug ka, visokius kvepalus,pinigines ir pan. Galvoju gal kokia knyga nupirkt,buvo uzsimines netycia,kad visai noretu. Bet vel gi,nzn kokia tada rinktis,vienu zodziu,katastrofa su tais vyrais biggrin.gif

Na va siandien dar sumasciau paskaicius kitas temas, prideti saviskiui prie dovanos dar kalendoriu su musu nuotraukomis. Kadangi pati pasidaryti nelabai laiko turiu, tai va katik internetu uzsisakiau is copy1. Tikiuosi normaliai padarys, kaina 32 su centais uz viska. Nelabai patiko tik,kad mazokas jis, 21ant25, bet kitokios pasiulos jie neturi sieniniams blush2.gif
manau prie kalendoriaus knyga visai neblogai tiks, reiks tik issrinkti kazkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2009 11 21, 17:07)
o kur ieskoti tokiu pizamu?  rolleyes.gif  bo as asmeniskai dar nemaciusi.. wink.gif

Pradėti galima nuo google mirksiukas.gif .

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2009 11 21, 17:07)
o kur ieskoti tokiu pizamu?  rolleyes.gif  bo as asmeniskai dar nemaciusi.. wink.gif

Niekada matyt nereikejo, neieskojai, todel ir neatkreipei demesio, bet ju yra vos ne kiekvienoj parduotuvej.Pradedant aptiniu rubu,ir toliau jau siaip rubu parduotuvese, dazniausiai buna taip pat prie apatiniu.
Paziurek Marks & Spencer , Reserved, - ten tikrai zinau kad buna ir labai neblogu. smile.gif
Atsakyti
O mes šiais metais nusprendėme vienas kitam nieko nedovanoti, o geriau pasidovanoti sau kelionę kokioms penkioms dienoms prie jūros, nes labai mėgstame jūrą žiemą, pernai buvome per Valentino dieną, tai likome labai patenkinti ir pailsėjome puikiai thumbup.gif Manau, kad jis man vis tiek kažkokią smulkmenėlę nupirks dar, tai ir man reikėtų kažko nebrangaus, iki kokiu 70lt, įdomu ką čia sumąsčius? cool.gif Šiaip man ta mintis su pižama patiko, tik jaučiu už tokią sumą be šansų rast, ir dar vyrišką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2009 11 24, 00:38)
O mes šiais metais nusprendėme vienas kitam nieko nedovanoti, o geriau pasidovanoti sau kelionę kokioms penkioms dienoms prie jūros, nes labai mėgstame jūrą žiemą, pernai buvome per Valentino dieną, tai likome labai patenkinti ir pailsėjome puikiai  thumbup.gif Manau, kad jis man vis tiek kažkokią smulkmenėlę nupirks dar, tai ir man reikėtų kažko nebrangaus, iki kokiu 70lt, įdomu ką čia sumąsčius?  cool.gif Šiaip man ta mintis su pižama patiko, tik jaučiu už tokią sumą be šansų rast, ir dar vyrišką  doh.gif

gera mintis su kelione 4u.gif mes pernai naujus sutikom Palangos pajuri dviese (mes is Vilniaus)wub.gif labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
O mes tai sudarom sarasa keleto daiktu kuriuos noretume gauti ir apsikeiciam tongue.gif tiksliai nezinai ka gausi, o ir daiktas bus reikalingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2009 11 25, 11:44)
O mes tai sudarom sarasa keleto daiktu kuriuos noretume gauti ir apsikeiciam tongue.gif tiksliai nezinai ka gausi, o ir daiktas bus reikalingas smile.gif

Manau, kad labai gera mintis smile.gif Tada tikrai isrenki dovana kokios zinai jis nori. Reikes pasinaudoti sia mintim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2009 11 23, 23:38)
O mes šiais metais nusprendėme vienas kitam nieko nedovanoti, o geriau pasidovanoti sau kelionę kokioms penkioms dienoms prie jūros, nes labai mėgstame jūrą žiemą, pernai buvome per Valentino dieną, tai likome labai patenkinti ir pailsėjome puikiai  thumbup.gif Manau, kad jis man vis tiek kažkokią smulkmenėlę nupirks dar, tai ir man reikėtų kažko nebrangaus, iki kokiu 70lt, įdomu ką čia sumąsčius?  cool.gif Šiaip man ta mintis su pižama patiko, tik jaučiu už tokią sumą be šansų rast, ir dar vyrišką  doh.gif

Na manau, kad bent kelnes, tai tikrai uz tokia suma galetum rasti, ypac kelias dienas pries sventes, gal jau kai kur bus ir nuolaideles prasideje.Pasidairyk mirksiukas.gif
Atsakyti
MB norėjo sidabrinės grandinėlės ant kaklo, tai ją ir gaus ax.gif
Atsakyti