Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(Will @ 2009 11 13, 16:09)
Audime  4u.gif  Kainuoja apie 90 lt (nebent gal dėl dydžio kaina kinta, nes aš žiūrėjau sau, patį mažiausią dydį )
Man labai įdomu, gal kas matė tokių drabužėlių vaikams  bigsmile.gif

Siandien kaip tik Vaiku salyje maciau, du stendus tikrai 4u.gif bet kieno, nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 11 13, 17:51)
Siandien kaip tik Vaiku salyje maciau, du stendus tikrai 4u.gif bet kieno, nepamenu blush2.gif

oho, geras , kaip tik šįmet praleidau parodą doh.gif Reiks dar paieškoti, ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
aš galvoju apie kaklaraštį..gal žinot, kur būna nelabai žiauriom kainom? g.gif
Atsakyti
as jau nupirkiu kvepalus smile.gif bet pagalvojau,kad jam visia reiketu skutimosi peiliuku(jau jis tu geru nori) doh.gif ir dar pinigines reiktu doh.gif zodziu biggrin.gif reikes nauju metu proga ka nors dar padovanoti biggrin.gif
Atsakyti
As savo vyrui esu pirkusi:
*kaklairaisti
*megstamos futbolo komandos marskinelius
*medaus, megstamu saldainiu
*darbo kalendoriu
*vyrisko veido ir paakiu kremo, aftershave.
Siemet planuoju dovanot moneta (jis kolekcionuoja monetas) ir gal koki futbolo kamuoli.
Trumpas dovanu sarasas, bet mes tik ketvirtos kaledos kartu smile.gif
Atsakyti
Taip taip, kaip jau kazkas minejo, sunku pirkti dovanas brangiesiems, nes jau viskuo apdovanoti metai is metu, o dviracio israst is naujo kaip ir nebeiseina. O man is vis grybu karas - pirma Kaledos, sausi MB tortadienis, o vasari musu draugystes metines, tai ojoi kaip ideju stoka atsiranda. Bet nebekliedesiu jau cia daugiau, trumpai ir aiskiai rasau, ka kada nors buvau pirkus dovanu:

Megstiniu/dzemperiu
Marskineliu (cia jau pagal tamstu brangiuju pomegius rinkti reiketu)
Knygu
Pinigine
Megstamu filmu DVD
Slepetes
Kvepalu
Zieda ir kitus juvelyrinius dirbinius
Batus
Kaklaraisti
Salika
Pizama
Kompaktiniu disku
Kompiuteriniu zaidimu
Laikrodi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 18 lapkričio 2009 - 22:38
zadu buti orginaliai paprasta ir kaledu proga jam padovanoti save blush2.gif per sventes busim atskirai, verysad.gif o 26ta diena kaip tik bus musu mazytis draugystes jubiliejus 4u.gif dar kokia smulkmenele pridesiu ir bus puiku wub.gif
Papildyta:
hmm.. daba taip susimasciau g.gif kazi ar musu brangiesiems nepatiktu jei mes pacios sau nusipirktume koki erotiska rubeli ir juo pasipuostume.. blush2.gif
Atsakyti
vakar vaiksciodama po parduotuves, apsisprendziau ka dovanoti. kadangi MB gimtadienis gruodzio 1d, tai dar ir ta proga... doh.gif taigi, gimtadieniui, gal ir neoriginalu, bet nupirksiu megztini, juk ju niekad per daug nebuna... o kaledom- jis vis snekedavo apie fondiu rinkini, tai pagalvojau, kaledom pats tas..
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2009 11 19, 01:04)
zadu buti orginaliai paprasta ir kaledu proga jam padovanoti save blush2.gif  per sventes busim atskirai,  verysad.gif  o 26ta diena kaip tik bus musu mazytis draugystes jubiliejus  4u.gif dar kokia smulkmenele pridesiu ir bus puiku  wub.gif
Papildyta:
hmm.. daba taip susimasciau  g.gif  kazi ar musu brangiesiems nepatiktu jei mes pacios sau nusipirktume koki erotiska rubeli ir juo pasipuostume..  blush2.gif

Mano nuomone tokia dovana daugiau gal Valentinkei tiktu g.gif
Papildyta:
QUOTE(mabi @ 2009 11 19, 08:46)
o kaledom- jis vis snekedavo apie fondiu rinkini, tai pagalvojau, kaledom pats tas..

Cia geras daiktas, bet manau sita dovana gausis daugiau jums abiems, o ne jam asmeniskai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
nemegstu buti standartiska ax.gif valentinke geriau netiketai padaryt per kaledas, o per valentina.. na, sitos sventes as nelabai megstu per daug ji man ispusta doh.gif as jau geriau kiekviena menesi savo brangiausia nustebinsiu maza netiketa dovanele negu butent ta diena kazkuom dideliu tongue.gif
Atsakyti
O ka geriausia dovanoti vaikinui, kuris uzsienyje gyvena? Na taip kad butu patogu siusti ir svoris ne per didelis? Juvelyriniai dirbiniai, kaklaraisciai, pinigines ir megztiniai atkrenta, nes jau dovanojau anksciau g.gif
Atsakyti
smile.gif o kaip jus vyrui dovanojate pizama,sakykite,jie miega su jom.Nu nepykite ,bet man kazkaip juokingai skamba kai vyrui perka pizama blush2.gif kaip kokiam seneliui.O gal ju yra kokiu siuolaikiskesniu,seksualesniu g.gif
Atsakyti