Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

Siemet planuoju dovanoti kvepalus ir dar svarstau apie gera laikrodi. g.gif

Atsakyti
as buvau nupirkusi vyrui pizama, bet per anksti uzsiminiau jam, tai konfiskavo is anksto lotuliukas.gif Dabar galvoju, gal nupirkti siltas apatines maikes. Gal zinot kur butu galima gauti, pvz. is merino vilnos? Kazkur skaiciau, kad perka vyrams tokias, bet jau neberandu tos temos doh.gif
Atsakyti
As savajam dovanosiu tashe/rankine dokumentam susidet (paciu laiku jo tureta plyst pradeda thumbup.gif ) ir pinigine (irgi jau pats laikas nauja isigyt).
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 11 09, 11:38)
as buvau nupirkusi vyrui pizama, bet per anksti uzsiminiau jam, tai konfiskavo is anksto  lotuliukas.gif  Dabar galvoju, gal nupirkti siltas apatines maikes. Gal zinot kur butu galima gauti, pvz. is merino vilnos? Kazkur skaiciau, kad perka vyrams tokias, bet jau neberandu tos temos  doh.gif

o tu nebijai, kad ji ta vilna negyvai uzgraus lotuliukas.gif vyrai juk toooookie jautrus doh.gif maniskiui vilnoniais megztiniai tikras baubas, galintai negyvai uzgrauzti doh.gif
Atsakyti
Bet ten merino vilna, jinai labai svelni ir net kudikiams tinka smile.gif Jei ka, tai paprastu medvilniniu nupirksiu ir gales dziaugtis smile.gif Arba dar gera mintis pinigine dovanoti. g.gif
Atsakyti
Sveikutes, o as siemet vyrui silta medzilnini chalata su siek tiek froto, kad butu storesnis, nes jis i manaji tik ziuri ziuri ( sake ir jam toks tiktu), tai uzfiksavau, o dar reiketu ir pinigines, nes jau baigia nusitrinti, o daugiau kaip ir viska turi mano grazuolis blush2.gif
Atsakyti
Man MB ipatingai sunku yra ka nors nupirkti (bet tikriausiai daugeliui is musu),viskas jau buvo pirkta, viska atrodo turi, o ko neturi, bet noretu, tai jau itin dideles dovanos ir sumos. doh.gif Pinigines, chalatai, dirzai, kalendoriai , kaklaraisciai ir t.t. - visa tai jau dovanota seniai, o nauju ideju kaip ir nera schmoll.gif
Ka dovanosiu siais metais- galva nenesa.Mastau, gal nupirkti brendzio - konjako taures. Ju kaip ir neturim, bet ir vel...retai kada jis pas mane ji geria.Tad ir vel nelabai jau praktiska ta dovana butu, o ir siaip tai daugiau seimynine , o ne asmenine. ax.gif
Bet gal kam bus gera ideja - padovanoti vyrui ar teciui sakykim alaus tauriu rinkini, viskio taures ar kaip jau minejau brendzio-konjako taures ( kiek pastebejau Lietuvoje paskutiniais metais labai madinga gerti brendi tongue.gif )
Atsakyti
Kas megsta zaisti saskemis, sachamatis tai yra saskiu - tauriu dailyservise, o gal dabar office1, nes musu bosas liko patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
Su vyrais tikrai problema. Jei ne daikta, pvz. knyga, tai galima tada jau dovanoti 'patirti'. Pvz. pasivazinejima kartingais, masaza spa centre, abonementa i pirtis jei megsta....

Siaip stalo zaidimai nebloga ideja. Be Allias ir kitu populiariuju, butent sachmatus, saskes, domino smagu prisiminti. O ir dideles kompanijos tam nereikia surinkti. smile.gif
Atsakyti
uoj kokia gera temuke clap.gif
kadangi MB daznai vaziuoja i sauna turiu keleta ideju del dovanu:
saunos rinkinys (i komplekta ieina: saunos kubilelis, barometras, saunos samtis, laikrodis, 5 eteriniai aliejai po 10 ml, saunos taisykles.)
tase i sauna (susideti visiems reikalingiems daiktam, nes dabartine baigia sudeveti lotuliukas.gif )
dar galvoju apie:
pinigine (nes jau plysta)
tapkes
ax.gif
Atsakyti
sveikos, galbut turite pazinciu ar pacios uzsiimate siuvinejimu ant saliku, mano drauge nori kaledoms savo draugui padovanoti salika su isiuvinetais jo inicialais ... jei kas apsiimate situo reikalu butu malonu,jog parasytumete ... ieskome is kauno arba panevezio smile.gif rasykit i AZ
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 11 09, 10:38)
Dabar galvoju, gal nupirkti siltas apatines maikes. Gal zinot kur butu galima gauti, pvz. is merino vilnos? Kazkur skaiciau, kad perka vyrams tokias, bet jau neberandu tos temos  doh.gif

Audime 4u.gif Kainuoja apie 90 lt (nebent gal dėl dydžio kaina kinta, nes aš žiūrėjau sau, patį mažiausią dydį )
Man labai įdomu, gal kas matė tokių drabužėlių vaikams bigsmile.gif
Atsakyti