Siemet planuoju dovanoti kvepalus ir dar svarstau apie gera laikrodi.
as buvau nupirkusi vyrui pizama, bet per anksti uzsiminiau jam, tai konfiskavo is anksto Dabar galvoju, gal nupirkti siltas apatines maikes. Gal zinot kur butu galima gauti, pvz. is merino vilnos? Kazkur skaiciau, kad perka vyrams tokias, bet jau neberandu tos temos
QUOTE(aquilatel @ 2009 11 09, 11:38)
as buvau nupirkusi vyrui pizama, bet per anksti uzsiminiau jam, tai konfiskavo is anksto Dabar galvoju, gal nupirkti siltas apatines maikes. Gal zinot kur butu galima gauti, pvz. is merino vilnos? Kazkur skaiciau, kad perka vyrams tokias, bet jau neberandu tos temos
o tu nebijai, kad ji ta vilna negyvai uzgraus vyrai juk toooookie jautrus maniskiui vilnoniais megztiniai tikras baubas, galintai negyvai uzgrauzti
Bet ten merino vilna, jinai labai svelni ir net kudikiams tinka Jei ka, tai paprastu medvilniniu nupirksiu ir gales dziaugtis Arba dar gera mintis pinigine dovanoti.
Sveikutes, o as siemet vyrui silta medzilnini chalata su siek tiek froto, kad butu storesnis, nes jis i manaji tik ziuri ziuri ( sake ir jam toks tiktu), tai uzfiksavau, o dar reiketu ir pinigines, nes jau baigia nusitrinti, o daugiau kaip ir viska turi mano grazuolis
Man MB ipatingai sunku yra ka nors nupirkti (bet tikriausiai daugeliui is musu),viskas jau buvo pirkta, viska atrodo turi, o ko neturi, bet noretu, tai jau itin dideles dovanos ir sumos. Pinigines, chalatai, dirzai, kalendoriai , kaklaraisciai ir t.t. - visa tai jau dovanota seniai, o nauju ideju kaip ir nera
Ka dovanosiu siais metais- galva nenesa.Mastau, gal nupirkti brendzio - konjako taures. Ju kaip ir neturim, bet ir vel...retai kada jis pas mane ji geria.Tad ir vel nelabai jau praktiska ta dovana butu, o ir siaip tai daugiau seimynine , o ne asmenine.
Bet gal kam bus gera ideja - padovanoti vyrui ar teciui sakykim alaus tauriu rinkini, viskio taures ar kaip jau minejau brendzio-konjako taures ( kiek pastebejau Lietuvoje paskutiniais metais labai madinga gerti brendi )
Ka dovanosiu siais metais- galva nenesa.Mastau, gal nupirkti brendzio - konjako taures. Ju kaip ir neturim, bet ir vel...retai kada jis pas mane ji geria.Tad ir vel nelabai jau praktiska ta dovana butu, o ir siaip tai daugiau seimynine , o ne asmenine.
Bet gal kam bus gera ideja - padovanoti vyrui ar teciui sakykim alaus tauriu rinkini, viskio taures ar kaip jau minejau brendzio-konjako taures ( kiek pastebejau Lietuvoje paskutiniais metais labai madinga gerti brendi )
Kas megsta zaisti saskemis, sachamatis tai yra saskiu - tauriu dailyservise, o gal dabar office1, nes musu bosas liko patenkintas
Su vyrais tikrai problema. Jei ne daikta, pvz. knyga, tai galima tada jau dovanoti 'patirti'. Pvz. pasivazinejima kartingais, masaza spa centre, abonementa i pirtis jei megsta....
Siaip stalo zaidimai nebloga ideja. Be Allias ir kitu populiariuju, butent sachmatus, saskes, domino smagu prisiminti. O ir dideles kompanijos tam nereikia surinkti.
Siaip stalo zaidimai nebloga ideja. Be Allias ir kitu populiariuju, butent sachmatus, saskes, domino smagu prisiminti. O ir dideles kompanijos tam nereikia surinkti.
uoj kokia gera temuke
kadangi MB daznai vaziuoja i sauna turiu keleta ideju del dovanu:
saunos rinkinys (i komplekta ieina: saunos kubilelis, barometras, saunos samtis, laikrodis, 5 eteriniai aliejai po 10 ml, saunos taisykles.)
tase i sauna (susideti visiems reikalingiems daiktam, nes dabartine baigia sudeveti )
dar galvoju apie:
pinigine (nes jau plysta)
tapkes
kadangi MB daznai vaziuoja i sauna turiu keleta ideju del dovanu:
saunos rinkinys (i komplekta ieina: saunos kubilelis, barometras, saunos samtis, laikrodis, 5 eteriniai aliejai po 10 ml, saunos taisykles.)
tase i sauna (susideti visiems reikalingiems daiktam, nes dabartine baigia sudeveti )
dar galvoju apie:
pinigine (nes jau plysta)
tapkes
sveikos, galbut turite pazinciu ar pacios uzsiimate siuvinejimu ant saliku, mano drauge nori kaledoms savo draugui padovanoti salika su isiuvinetais jo inicialais ... jei kas apsiimate situo reikalu butu malonu,jog parasytumete ... ieskome is kauno arba panevezio rasykit i AZ
QUOTE(aquilatel @ 2009 11 09, 10:38)
Dabar galvoju, gal nupirkti siltas apatines maikes. Gal zinot kur butu galima gauti, pvz. is merino vilnos? Kazkur skaiciau, kad perka vyrams tokias, bet jau neberandu tos temos
Audime Kainuoja apie 90 lt (nebent gal dėl dydžio kaina kinta, nes aš žiūrėjau sau, patį mažiausią dydį )
Man labai įdomu, gal kas matė tokių drabužėlių vaikams