Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

nebezinau ar as pasipasakojau ka padovanosiu ar ne lotuliukas.gif maniskio dar ir gimtadienis 27 gruodzio ispuola, tai as visada stengiuosi 2 dovanas sumastyti. preitais metais sumasciau taip-per kaledas iteikiau ant kaklo auksine grandinele, o per gimtadieni-tokio pat rasto ant rankos grandinele. gavosi kaip ir dovana viena-komplektukas, bet galejau padovanoti du kartus lotuliukas.gif o siemet isaus ir jo masinai demesio valanda lotuliukas.gif per kaledas po eglute kisiu dulkiu siurbli masinai siurbliuoti, o per gimtadieni- i masina disku deze, kuri persukineja diskus,kai klausai muzikos. nu nemoku paaiskinti blush2.gif
Atsakyti
dazniausiai dovanoju nepraktiska dovana- SAVO MEILE wub.gif , na bet ja dovanoju ir bet kuria kita metu diena ax.gif , o praktiskas dovanas tikrai ne kasmet, siemet prie SAVO MEILES pridesiu dzemperi biggrin.gif
Atsakyti
siemet ir sau, ir vyrui mobiliuosius dovanosiu. nes sau tai nokia 7070 issirinkau, o vyrui brangesni - nokia 5220. bet vis tiek pigiau isejo, nes pildyk akcija smile.gif
Atsakyti
o as pernai padovanojau kvepalus, gan prabangius, tai jis ir siemet baisiai laukia kazko panasaus lotuliukas.gif na, tai ir gaus kvepalus, plius visokiu geru higienos reikmenu, na, krema ir dar ka nors sumastysiu smile.gif panasu, kad tokios dovanos ne tik moterims patinka lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(iinnggaa @ 2008 12 20, 19:00)
na as siemet sugalvojau padovanot sketi nes pagalvojau kad neturi praktiska dovanele doh.gif ,bet gal nors bus naudingas daiktas ax.gif

Aga, aš irgi skėtį sugalvojau padovanoti.Kažkada sakė, kad jam nereikia, bet sueis.
Taip pat dovanoju Akropolio čekį, kad džinsus galėtų nusipirkti, nes kitaip nenusipirks. smile.gif
ir dar pridėjau vokiečių kalbos žodyną.
Pernai dovanojau audimo čekį, kad slidinėjimui kelnes nusipirktų (mėgsta maniškis slidinėti) ir flashą, kuriuo pati dabar daugiau naudojuos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 12 07, 17:09)
Sveikos. smile.gif  Aš norėčiau tėčiui kartu ir mamai padovanoti bilietus į urvinį žmogų.
Kaip manot ar tinkama tokia dovana, o gal ne? Ką manot? Laukiu nuomonių, manau yra buvusių ?  bigsmile.gif

As jau saviskiam nupirkau ax.gif Tikrai bus laaaaaaaaaabai gera dovana bet kam. As jau pora kartu buvau (su Kazlausku ir Martinaiciu).
Atsakyti
Aš šiemet savo vyrui dovanosiu čekį žvejybos reikmenų parduotuvėje ax.gif

Bet vat laikas bėga, o niekaip nesugalvoju ką nebrangaus padovanoti sesės draugui doh.gif mastau.gif
Atsakyti
as sugalvojau padovanot efoto zurnalo prenumerata metam, nes kas menesi perka, tai dabar nebereiks, i namus atkeliaus smile.gif ir visus metus kaledas prisimins smile.gif
Atsakyti
Aš tėčiui esu dovanojusi jo geidžiamo žurnalo pernumeratą, vyrui piniginę, kvepalų, kremų rinkinuką ax.gif
Atsakyti
Aš tai vyrui dovanosiu kalaraištį,nes jis advokatas ir jis jį nešioja,tai tokį visai neblogą nupirkau. Ir laikrodį rankinį. blush2.gif Manau jam patiks ax.gif
Tečiui meškerę ,nes jis žvejys.Broliui kulinarijos knygą,nes jis labai mėgta gaminti. Tai va. rolleyes.gif
Atsakyti
Mes šiemt pasidovanosim vienodas dovanas- laikrodžius(aišku jam vyrišką, man moterišką)Pirkom kartu, kad derėtų rolleyes.gif
Atsakyti
aš vyrui padovanojau mob. telefoną ax.gif
Atsakyti