Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

as dovanosiu pateviui viskio ar konjako grafina
Atsakyti
Kas ta Dartu lenta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(schatzi @ 2008 12 17, 10:01)
Principessa, turbūt jau nupirkai dovana  blush2.gif Konkrečiau tai jie yra naujuose sandėliuose, tai rytinėje bazių pusėje.. Šiaip nėra konkrečios vietos, reiktų pavaikščioti, nes kainos skiriasi 10-30 Lt pas prekybininkus  4u.gif

Aha, nupirkau. Labai miela ir silta chalata. Tik pirkau is "kurimos" nes nelabai turejau galimybes iki baziu nuvaziuot - MB mane visada pasiema is darbo ir nuveza kur reikia. Tai nelabai butu buve kaip su juo vaziuoti jam dovanos pirkt. O jei pati vaziuociau tai kol nuvaziuociau niekas ir nebedirbtu. O megoj "kurima" iki 22 val dirba tad taip ir gavos kad ten pirkau. Bet tikrai labai gera kokybe tiek kad kainos didelesnes nei bazej ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zemec @ 2008 12 19, 10:43)
Kas ta Dartu lenta? g.gif

Dartai tai toks zaidimas kai strelytes metai i taikini wink.gif

Jeigu MB megsta palaidyt tai tikrai superine dovanele. Maniskis tai nemegejas, bet jei man padovanotu tai tikrai apsidziaugciau thumbup.gif
Atsakyti
o as nupirkau savo MB gera odine rankine per peti,na kaip populiariai vyrai nesioja ax.gif
Atsakyti
O aš savo mylimiausiam nupirkau barzdaskutę biggrin.gif

P.S. tik kiek nervų kainavo kol išrinkau pačią geriausią g.gif
Atsakyti
aš kažkur pasigyriau kad nupirkau kelionę į stoholmą, ir va, vakar skambina - pasirodo nesusirinko grupė... štai jums ir dovana.. schmoll.gif . tai nupirkau namų ūkio enciklopediją ir šiltas šliures iš nevilties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 16, 19:53)
o ką daryt kai vyras sako nieko man nereikia? doh.gif  kaip sugalvot ko jam vis del to reikia? doh.gif

Tai jam ir padovanok NIEKĄ biggrin.gif http://www.smagiosdo....php/preke/1140
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulašarė: 19 gruodžio 2008 - 19:37
QUOTE(Saulašarė @ 2008 12 19, 20:37)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif niu bet cia tai geras thumbup.gif thumbup.gif siek tiek brangoka, bet ideja tai liux drinks_cheers.gif Sia ideja galima interpretuoti savaip ir tikrai padaryti gera dovana apie NIEKA thumbup.gif
Atsakyti
As tai nutariau saviskiui silta salika padovanoti ir masazo aliejuka tongue.gif nes pasiskunde brangiausias, kad as tai visa svelni, issigloscius pieneliais visokiais,sako ir as noreciau tokio malonumo kartais biggrin.gif tai manau bus pats tas, o ir pati turbut sulauksiu ne ka prastesnio masaziuko ax.gif
Atsakyti
o as saviskiui nupirkau chalata su uzrasu ant nugaros- "man of the house", bei PLAYBOY pizama(zuikutis padarytas is playstation dzoistiko(atsiprasau kalbininku) ), kazkada buvo uzsimines kad noretu chalato, o pizamos kaip ir neturejo, beje megejas pazaisti playstation smile.gif manau patix komplektukas ax.gif
Atsakyti
Kuo toliau tuo sudetingiau su tom dovonom... Atrodo viena akimirka jau apsiprendus, o kita vel blaskaus... unsure.gif doh.gif
Butent "NIEKA" ir reiketu padovanot is tos nevilties... lotuliukas.gif
Atsakyti
na as siemet sugalvojau padovanot sketi nes pagalvojau kad neturi praktiska dovanele doh.gif ,bet gal nors bus naudingas daiktas ax.gif
Atsakyti