as dovanosiu pateviui viskio ar konjako grafina
Kas ta Dartu lenta?
QUOTE(schatzi @ 2008 12 17, 10:01)
Principessa, turbūt jau nupirkai dovana Konkrečiau tai jie yra naujuose sandėliuose, tai rytinėje bazių pusėje.. Šiaip nėra konkrečios vietos, reiktų pavaikščioti, nes kainos skiriasi 10-30 Lt pas prekybininkus
Aha, nupirkau. Labai miela ir silta chalata. Tik pirkau is "kurimos" nes nelabai turejau galimybes iki baziu nuvaziuot - MB mane visada pasiema is darbo ir nuveza kur reikia. Tai nelabai butu buve kaip su juo vaziuoti jam dovanos pirkt. O jei pati vaziuociau tai kol nuvaziuociau niekas ir nebedirbtu. O megoj "kurima" iki 22 val dirba tad taip ir gavos kad ten pirkau. Bet tikrai labai gera kokybe tiek kad kainos didelesnes nei bazej
Papildyta:
QUOTE(zemec @ 2008 12 19, 10:43)
Kas ta Dartu lenta?
Dartai tai toks zaidimas kai strelytes metai i taikini
Jeigu MB megsta palaidyt tai tikrai superine dovanele. Maniskis tai nemegejas, bet jei man padovanotu tai tikrai apsidziaugciau
o as nupirkau savo MB gera odine rankine per peti,na kaip populiariai vyrai nesioja
aš kažkur pasigyriau kad nupirkau kelionę į stoholmą, ir va, vakar skambina - pasirodo nesusirinko grupė... štai jums ir dovana.. . tai nupirkau namų ūkio enciklopediją ir šiltas šliures iš nevilties
QUOTE(Lera @ 2008 12 16, 19:53)
o ką daryt kai vyras sako nieko man nereikia? kaip sugalvot ko jam vis del to reikia?
Tai jam ir padovanok NIEKĄ http://www.smagiosdo....php/preke/1140
QUOTE(Saulašarė @ 2008 12 19, 20:37)
niu bet cia tai geras siek tiek brangoka, bet ideja tai liux Sia ideja galima interpretuoti savaip ir tikrai padaryti gera dovana apie NIEKA
o as saviskiui nupirkau chalata su uzrasu ant nugaros- "man of the house", bei PLAYBOY pizama(zuikutis padarytas is playstation dzoistiko(atsiprasau kalbininku) ), kazkada buvo uzsimines kad noretu chalato, o pizamos kaip ir neturejo, beje megejas pazaisti playstation manau patix komplektukas
Kuo toliau tuo sudetingiau su tom dovonom... Atrodo viena akimirka jau apsiprendus, o kita vel blaskaus...
Butent "NIEKA" ir reiketu padovanot is tos nevilties...
Butent "NIEKA" ir reiketu padovanot is tos nevilties...
na as siemet sugalvojau padovanot sketi nes pagalvojau kad neturi praktiska dovanele ,bet gal nors bus naudingas daiktas