kvietimą į LKL žvaigždžių dieną (vyks Šiauliuose, rodos apie vasario 21 d.)
QUOTE(naujute @ 2008 12 16, 18:38)
nupirkau kojines kaledines su briedziais, labai fainas ir saldainiu bet noretusi dar kazka, tik niekaip nesugalvoju
pridėk briedį iš jysk'o numegzk šaliką, kepurę QUOTE(Hottea @ 2008 12 16, 15:24)
Matau, kad kauniete - tai kur pirkai?
as irgi Savo centre maciau, galvojau pirkti
QUOTE(dievokarvute @ 2008 12 11, 16:19)
sveikos mergaites esu naujoke tai dar nezinau kaip cia elgtis deramai , bet labai jau suintrigavo jusu forumas mane istikusi katastrofa - noriu padovanot ka nors savo berniukui is uz juru mariu, bet jau galva uzia, nezinau ka bendraujam dar nedaug, pusmeti,o dar tas atstumas, noris kazka jaukaus ir mielo. Chalatu, tapkiu, kvepalu ar foto tai tikrai ne... nusipirkau siulu tai mezgu salika silta, kad nesusaltu tam Londone su tais oras.. ir dar brendzio DVI dideles prasmatnias taures (viena man tipo )... ir megstamo brendzio aisku bet taip norisi dar kazi ka... ka sugalvoju, vis randu priezasti kad netiks.. sudetingai zodziu as cia bet HELP!!!!!
padovanok kompasa- gera, prabangu bei elegantiska. Jo viduje, atidarius dangteli , galima isgraviruoti zodzius " kad visada zinotum kur esi ir kur tavo namai...su meile-......" Mano brangiausias buvo suzavetas...
kompaso kaina- apie 160 lt. Pirkti yra "Sidabriniame medyje"
QUOTE(aaukseliss @ 2008 12 17, 00:42)
padovanok kompasa- gera, prabangu bei elegantiska. Jo viduje, atidarius dangteli , galima isgraviruoti zodzius " kad visada zinotum kur esi ir kur tavo namai...su meile-......" Mano brangiausias buvo suzavetas...
nuostabi idėja
O tas naujasis - juodasis "Alias" nuvylė keletą mano draugų tik vieniems patiko na jie kitokio nėra žaidę
Baigiau šiąnakt narplioti šaliką vyrukui įvertinant tai, kad reikėjo slėptis ir nuo sūnaus ir aišku nuo diedulio, buvo gan sudėtinga
dar mąstau pirštines numegzt laiko kaip ir yra
prie visų šiltųjų mezginių nupirkau du bilietus (tikiuosis vesis mane ) į spektaklį "Boeing boeing" ir sudėsiu dovanas į stiklinį indą bei apipilsiu įvairiais saldainiukais iš majų beja, ten radau ir visokių cigarų šokoladinių Gan tikroviškai jie atrodo manau išsidurs pamatęs
QUOTE(Principessa @ 2008 12 10, 15:45)
Schatzi, o gal gali pasakyt kur urme konkreciau galima chalatu rasti. jau keletas metu kaip ten nebuvai tai nesinori klaidziojimams sugaist daug laiko - plotai ten tikrai didizuliai As dar sugalvojau ta chalata issiuvineti. Dabar tik galvoju ar inicialus ar varda geriau. ir del vietos kolkas nezinau, bet tai nuspresiu kai jau turesiu nupirkusi ir zinosiu kaip tas chalatelis atrodys
Principessa, turbūt jau nupirkai dovana Konkrečiau tai jie yra naujuose sandėliuose, tai rytinėje bazių pusėje.. Šiaip nėra konkrečios vietos, reiktų pavaikščioti, nes kainos skiriasi 10-30 Lt pas prekybininkus
QUOTE(zemec @ 2008 12 14, 22:33)
kaip fainai butu! tik kur tokiu peleniniu yra pirkti?
http://www.coolstuff...products_id=293
QUOTE(naujute @ 2008 12 16, 20:38)
ka galima padovanoti broliui?20metu jam uz kokiu 20-30lt. nupirkau kojines kaledines su briedziais, labai fainas ir saldainiu bet noretusi dar kazka, tik niekaip nesugalvoju
O kur tokias kojines radai?
Mano tetis tikras zvejys,tad paemiau prenumerata metams laiko.Idesiu i nupirkta sio men.'zvejys ir zuvis' zurnaliuka ceki ir graziai supakuosiu
QUOTE(Arfeja @ 2008 12 12, 20:33)
As tai i masina pagalveles su musu foto dovanosiu
Man patiko sita ideja
QUOTE(*sanel* @ 2008 12 14, 16:50)
yra faina peleninė kur nukračius pelenis pradeda kosėt manau puiki dovana rūkaliams, primena apie rūkymo žalą
Liuks
QUOTE(Lera @ 2008 12 16, 10:53)
o ką daryt kai vyras sako nieko man nereikia? kaip sugalvot ko jam vis del to reikia?
Maniskiam nieko nereikia
Galvoju megztini pirksiu arba kazka kt is drabuziu,nelabai ka daugiau sugalvoju Is pradziu norejau automagnetola pirkt,bet atsirado nenumatytu islaidu,tai teks apsiriboti pigiasne dovana
QUOTE(NAIDUTE @ 2008 12 17, 20:07)
Kazin kokios firmos geresnis, mielesnis chalatas ar KURIMOS ar DORMEO? Nezinau kuri pirkt.
Paciupinek, kuris pasirodys mielesnis, ta ir ciupk
As tai pagalojau, kad visi vyrai visa gyvenima vaikai ir nupirkau stalo zaidimu nezinau ar tai galima pavadinti praktiska dovana, bet mes megstame su draugais savaitgaliais daryti zaidimu vakarus manau turetu likt patenkintas dovana