Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(Reginiukas @ 2008 12 15, 16:16)
as savajam nupirkau alias zaidima  lotuliukas.gif ir medziotoju peili nori, tai dar nupirksiu, ir manau labai tiks  bigsmile.gif

Šiaip sako, kad peilį dovanoti - blogas ženklas, aišku čia tik prietaras... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 12 14, 16:55)
Na, as irgi suprantu vyruku nora pasidairyti ir nedraudziu, bet jei pvz musu virtuveje 12 menesiu kybos fotoshopu nudailintos mergelkos - oi, nea - as rytine kava noriu viena gerti, o ne su soliariumine "drauge" biggrin.gif

Nores, pats nusipirks i garaza - kur joms ir vieta brunette.gif

Tai mane tikriausiai akmenim užmėtysit dabar doh.gif , aš pernai savo brangiausiam prie visų kitų dovanų dar padovanojau ir olia lia kalendorių, bet iš karto pasakiau, čia įš darbą tongue.gif , ten dviese su kolega galės ir žiūrėt, o namuose su jo pomėgiu buravimu(su jachtom nupirkau), tas visus metus kabėjo virtuvėje, o anas darbe. Šiais metais, galvojau vėl taip daryti, bet užsimanė kitokio apie nerimstančią jūrą biggrin.gif O pernai buvo labai sužavėtas ir nustebintas mano tokiu poelgiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mildunux @ 2008 12 15, 09:50)
Vienas iš variantų galėtų būti koks nors stilingas tašiukas, tinkantis prie vyro garderobo... Pati apie tai mąstau, tik dar neapsisprendžiu... be to, nešnipinėjau, kokia pasiūla pardėse...  ax.gif

aha as ir toki noriu pirkti. gal kas nors mate kur ju yra daug?? nes kur uzeinu tai moteriski vienai r tik pora vyrisku. o man reiktu didesnio pasirinkimo. na as ieskau tokio per peti kur persimeta, odinio ir nedidelio. buciau dekinga jei kas pasidalintu info rolleyes.gif
Atsakyti
o ką daryt kai vyras sako nieko man nereikia? doh.gif kaip sugalvot ko jam vis del to reikia? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2008 12 15, 16:21)
Šiaip sako, kad peilį dovanoti - blogas ženklas, aišku čia tik prietaras... mirksiukas.gif
taip kaip ir kitų aštrių daiktų - manikiūro rinkinių, žirklių ir tt.,
apie laikrodžius irgi kalba, jog lemia išsiskyrimą. tiki ar ne, parduok už simbolinį litą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2008 12 15, 23:17)
Tai mane tikriausiai akmenim užmėtysit dabar doh.gif , aš pernai savo brangiausiam prie visų kitų dovanų dar padovanojau ir olia lia kalendorių, bet iš karto pasakiau, čia įš darbą tongue.gif , ten dviese su kolega galės ir žiūrėt, o namuose su jo pomėgiu buravimu(su jachtom nupirkau), tas visus metus kabėjo virtuvėje, o anas darbe. Šiais metais, galvojau vėl taip daryti, bet užsimanė kitokio apie nerimstančią jūrą biggrin.gif O pernai buvo labai sužavėtas ir nustebintas mano tokiu poelgiu ax.gif

O kam metyti? biggrin.gif Viskas ok thumbup.gif Tik as esu pasakiusi MB - kai tu man iteiksi sventes proga kalendoriu su pusnuogiais raumeningais vyrukais, tada gal ir gausi pusplikiu mergu nuo manes biggrin.gif

Bet taip ir nesulaukiu TO kalendoriaus 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 12 14, 15:55)
Na, as irgi suprantu vyruku nora pasidairyti ir nedraudziu, bet jei pvz musu virtuveje 12 menesiu kybos fotoshopu nudailintos mergelkos - oi, nea - as rytine kava noriu viena gerti, o ne su soliariumine "drauge" biggrin.gif

Nores, pats nusipirks i garaza - kur joms ir vieta brunette.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif as saviskiui padovanojau labai silta ir jaukia dovana, chalata.. manau tokioms sventems labai tinkama dovana.. niekad neturejes, tai dabar is jo neislenda.. biggrin.gif teko anksciau padovanot, nes gerokai per anksti atkeliavo, nesugebu dovanu ilgai slept.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 16 gruodžio 2008 - 12:46
Merginos yra naujas Alias zaidimas "Alias Party" 4u.gif
Va toks:
user posted image
Pirkom mes su MB jo broliukui smile.gif
Taip knietejo man atplesti ir pasizvalgyti po vidu,tai vakar supakavau,kad nebekiltu pagunda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukke: 16 gruodžio 2008 - 14:00
QUOTE(Hottea @ 2008 12 16, 15:24)
Matau, kad kauniete - tai kur pirkai? bigsmile.gif

Pirkom senukuose ax.gif megoj smile.gif 60lt kainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2008 12 16, 14:00)
Taip knietejo man atplesti ir pasizvalgyti po vidu,tai vakar supakavau,kad nebekiltu pagunda smile.gif
aš irgi jį nupirkau MB Kalėdoms user posted image
prieš perkant teko pavartyti, toej dėžėje yra keletas žaidimų variacijų, pavadinimas puikiai apibūdina party, tiks kelioms kompanijoms pagal poreikius smile.gif manau neapsirikot išrinkdami tokią dovaną mirksiukas.gif
Atsakyti
Mb nupirkau sidabrine grandine ant rankos-pats uzsiprase ax.gif
Atsakyti
ka galima padovanoti broliui?20metu jam uz kokiu 20-30lt. nupirkau kojines kaledines su briedziais, labai fainas wub.gif ir saldainiu bet noretusi dar kazka, tik niekaip nesugalvoju doh.gif
Atsakyti