Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(konfetee @ 2009 01 15, 23:25)
Labai geri iklotai, isbandzius patiko, tik vat per brangus.
Dabar prisiskaicius apie tuos anijonus ir vel uzsimaniau  4u.gif

Taigi , gryztam prie temos esmes."Ekologiski iklotai".
Kas naudojote, kuo jums patiko ar nepatiko?
o is tu kurie nenaudojo, speliojimu nematau prasmes skaityti.
ka gali zmogus zinoti jei jis ju nenaudojes?tik tikimybes ivairias isvedzioti "kas bus, kas butu, ir t.t." ir kabinetis be reikalo:)

As savo nuomone pasakiau, man jie patiko, sumazejo nugaros skausmai ir siaip labai gerai jauciuosi juos naudodama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 16, 09:55)
Taigi , gryztam prie temos esmes."Ekologiski iklotai".
Kas naudojote, kuo jums patiko ar nepatiko?
o is tu kurie nenaudojo, speliojimu nematau prasmes skaityti.
ka gali zmogus zinoti jei jis ju nenaudojes?tik tikimybes ivairias isvedzioti "kas bus, kas butu, ir t.t." ir kabinetis be reikalo:)

As savo nuomone pasakiau, man jie patiko, sumazejo nugaros skausmai ir siaip labai gerai jauciuosi juos naudodama thumbup.gif

Vat ir as norejau paskaityt tema apie ekologiskus iklotus, tik radau reklama ikotu, kurie klausimas ar yra ekologiski.
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 16, 11:24)
Vat ir as norejau paskaityt tema apie ekologiskus iklotus, tik radau reklama ikotu, kurie klausimas ar yra ekologiski.

Na, netrukdom žmogui "darytis pinigo"... Matai, kad sunku, kad net per kelis forumus eina ir reklamuojasi. Tegu merginos pačios skaitinėjasi ir pasirenka, kol moderatoriai nuspręs ištrint temą dėl reklamos... Gal tie įklotai ir geri, bet nervina jau nesveikas požiūris: "jei nebandei ir manai, kad tai nesąmonė, esi beviltiškai atsilikęs..." Tipiškas platintojų elgesys.
Atsakyti
ne pinige esme o poziuryje:)
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 16, 14:51)
ne pinige esme o poziuryje:)

Tai jei manau, kad neverta bandyti šio produkto, nes neturiu problemų ir jų neieškau, ir dar, kad VISI forumo dalyviai turėtų laikytis tų pačių taisyklių dėl reklamos, esu atsilikusi? Žinoma, esmė požiūryje... Ir ne piniguose, bet jų kiekyje, o kuo daugiau reklamuosies, tuo daugiau jų uždirbsi.. rolleyes.gif
Atsakyti
Niekas cia nieko nesmerkia ir nieko blogo nemano, kam cia pyktis tusciai, zmones patys renkasi, ir neskirsto nieks ju geri ar jie blogi pagal tai ka naudoja.
Tik vistiek visos moterys paketus naudoja nes tai butina , tai ir kalbama kaip pagerinti diskomforta.o jos pacios renkasi ka jos nori..
Atsakyti
asmeniskai man, paskaicius si foruma ir nenaudojus siu hig.iklotu - tai galiu pasakyti, kad tikrai sudomino ir ketinu juos pirkti pabandymui. Kaip tik siuo metu kamuoja ginek. problemos, turiu skausmningas menesines, manau bus puiki proga isbansyti, ir isitikinti ju poveikiui sveikatai. dar kas man svarbu, kad jie yra naturalus, ne sintetika ir ekologiski smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hemera_: 16 sausio 2009 - 16:02
Dziaugiuosi jei kam pades isspresti problemas ir visai nesvarbu kur juos zmones isigys, svarbu iseitu i gera:)
Atsakyti

QUOTE(jolie23 @ 2009 01 16, 13:14)
Na, netrukdom žmogui "darytis pinigo"... Matai, kad sunku, kad net per kelis forumus eina ir reklamuojasi. Tegu merginos pačios skaitinėjasi ir pasirenka, kol moderatoriai nuspręs ištrint temą dėl reklamos... Gal tie įklotai ir geri, bet nervina jau nesveikas požiūris: "jei nebandei ir manai, kad tai nesąmonė, esi beviltiškai atsilikęs..." Tipiškas platintojų elgesys.

drinks_cheers.gif
Ka as cia laika gaistu, tegu pasiunta. Stebina kitu naivumas, va pasirodo kazkas tiki, kad jie ekologiski doh.gif
Atsakyti
Man atrodo kad jie ne ekologiški., o pagaminti iš natūralių, o ne iš antrinių žaliavų.
Atsakyti
jolie23, jus puolate zmogu, nors gal visai neverta... na ir kas, kad GALBUT zmogus nori pasidaryt reklama, bet as tikiu, kad ir su gerais norais cia raso...
As manau, kad verta buvo uzvest ta tema, galbut tie anijonai ir pades kokiai moteriai. Kadangi as pati susidurus su pakankamai didelem ginekologinem problemom, tai as pradejau vartot papildus, kurie man padejo ir kuriuos as pati galiu pardavinet, bet nepardavineju, nes kiti zmones irgi mane puola... Kaip kvaila pult zmogu paciam nieko neissiaiskinus.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 01 18, 16:35)
jolie23, jus puolate zmogu, nors gal visai neverta... na ir kas, kad GALBUT zmogus nori pasidaryt reklama, bet as tikiu, kad ir su gerais norais cia raso...
As manau, kad verta buvo uzvest ta tema, galbut tie anijonai ir pades kokiai moteriai. Kadangi as pati susidurus su pakankamai didelem ginekologinem problemom, tai as pradejau vartot papildus, kurie man padejo ir kuriuos as pati galiu pardavinet, bet nepardavineju, nes kiti zmones irgi mane puola... Kaip kvaila pult zmogu paciam nieko neissiaiskinus.

Visų pirma, niekas čia nieko nepuola, o tiesiog keista, kad kai kuriems žmonėms forumo taisyklės negalioja ir tiek. Ir visada liksi kaltas, kai pabandysi priminti apie tai. Tiesiog nesąžiniga kitų forumo dalyvių atžvilgiu.

Antra, informacija, kurią apie tuos įklotus pateikiama, labai jau vienareikšmiška. Ir tik - iš platintojų pusės. Ar abejoti tokiu produktu, apie kurį informacija patiekia platintojai, blogai? Tai tikite absoliučiai viskuo, kas tik teigiama reklamose? Juolab, kad nėra visiškai ištirtos anijonų savybės sveikatai ir kad čia susiję su sveikata.

TREČIA: tokiems platintojams yra skelbimų skyrelis, šimtą kartų kartota... Kodėl neinate ten, jei norite kažką parduoti, a? Keista... Pačios sau kelią užkertat, o paskui plyšaujat gerkle, kad kokie blogiečiai aplinkui, trukdo verslu užsiimt... Jei yra vieta pardavimui, tai ir naudokitės.
Atsakyti