QUOTE(mamaingrida @ 2009 01 15, 00:39)
nu tikrai Dieve brangus ar kai eina i tualeta reikia gramatikos?
o tos klaideles kyla is to kad zmogus skuba dirba daug darbu , o kas turi laiko bumbejimams, ir t.t. tai tikrina kiekviena zodi ir jauciasi didvyriais
bet nebutina aiskinti visiems cia , jei jau nuo paketu pereinama prie issilavinimo
del paketu verda diskusijos kaip seime;))))))))
o del reklamavimo ar pirkimo parduotuveje ar is zmogaus:
Taigi tie "Sveiki produktai" taip pat yra sudaryti is zmoniu kurie turi licenzijas ir pasidare internetini puslapi, nematau skirtumo is ko pirkti, jei man produktas geras, galiu pirkt kad ir is "angelo sargo", ir visai nesvarbu kas is to uzdirba.
bet kad Lietuva pavyduoliu ir bambekliu krastas, tai naudokit skeptikai visi ka norit ir skuskites toliau, o kas nebijo naujoviu sau vaiksto patenkinti ir nesuka galvos, kaip visokiausi skeptikai.
Anokia cai problema pabandei -yr tik du variantai patiko arba nepatiko, ir renkiesi naudoji toliau ar nenaudoji,
Papildyta:
QUOTE(Žirklutės @ 2009 01 15, 02:30)
Taip, neapsprendžia.
Bet jei jau pasakojama kaip anijonai sugeba normalizuoti mėnesinių ciklą , gerinti endokrininę sistemą, etc. , ko galbūt paprastas žmogus be medicinio - fizikinio išsilavinimo negali suprasti, tai turėtų tai bent jau įtikinamai skambėti. Pradedant nuo elemenarios gramatikos, rišlaus teksto, paaiškinant mechanizmus ir panašiai, kad susidarytų įspūdis jog žmogus apsiskaitęs, supranta kaip ten viskas veikia ir tuo įtikina potencialų pirkėją. O kaip aš dabar galiu pasitikėti šių įklotų savybėmis, jei žmogus, tikinantis jog juos naudojant sustiprės mano imunintetas, įsigalės hormoninė pusiausvyra (čia tikriausiai koks nors labai sudėtingas mechanizmas), elementarios rašybos nemoka, pagrindinės mokyklos kursas.
Suprasčiau, jei žmogus kitatautis, nelankęs lietuvių mokyklos ir daugiausia bendraujantis pvz. rusų kalba, bet nick'as byloja visai ką kitą...
Bet jei jau pasakojama kaip anijonai sugeba normalizuoti mėnesinių ciklą , gerinti endokrininę sistemą, etc. , ko galbūt paprastas žmogus be medicinio - fizikinio išsilavinimo negali suprasti, tai turėtų tai bent jau įtikinamai skambėti. Pradedant nuo elemenarios gramatikos, rišlaus teksto, paaiškinant mechanizmus ir panašiai, kad susidarytų įspūdis jog žmogus apsiskaitęs, supranta kaip ten viskas veikia ir tuo įtikina potencialų pirkėją. O kaip aš dabar galiu pasitikėti šių įklotų savybėmis, jei žmogus, tikinantis jog juos naudojant sustiprės mano imunintetas, įsigalės hormoninė pusiausvyra (čia tikriausiai koks nors labai sudėtingas mechanizmas), elementarios rašybos nemoka, pagrindinės mokyklos kursas.
Suprasčiau, jei žmogus kitatautis, nelankęs lietuvių mokyklos ir daugiausia bendraujantis pvz. rusų kalba, bet nick'as byloja visai ką kitą...
jus ir netikekit , o kam jums tiketi? as is pasakojimu irgi netikeciau, pabandai pats ir isitikini, o jei nenori isitikinti-nevartoji ir bumbi toliau kox pasaulis blogas