Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(Žiogelis @ 2009 01 14, 12:32)
Medžiaginiius įklotus aš jau seniai esu parsisiuntusi iš čia: Medžiaginiai įklotai

Always man netiko, be to, norėjosi kažko, mažiau teršiančio gamtą smile.gif O šiaip tai galima ir pačiai susikurpti, ale iš manęs nekokia siuvėja  blush2.gif

geras ir dar su knopkėm swoon.gif o jie vienkartiniai ar daugkartiniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 14, 11:36)
Jetau kaip as nemegstu tokiu visokiu prezentaciju.
Tame www puslapyje surasytos pievos, joks ginekolgas taip nerasytu. O apie anijonus jauciu fizikai geriausiai nusimano

Tikrai neverta šioje temoje reikšti savo nuomonės, kur apgalvota prekyba, ten visada "prakiši", na tegu žmogus užsidirba, krizė, visiems sunku doh.gif Tikiuosi, po kokių kelerių metų anijoninių įklotų išradėjams įteiks Nobelio premiją, juk tiek ligų gydo, ir net hormoninius nukrypimus, ginekologines problemas, žodžiu, moteris bus sveika, graži ir t.t. doh.gif

Tikrai nesu už alwaysus, nenaudoju tokių, mieliau šiaip ekologiškos kūno higienos priemonės, bet ne su normaliai neištirto poveikio anijonais...

Sėkmės prekyboje ir seminare rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 14 sausio 2009 - 12:40
QUOTE(bimkutele @ 2009 01 14, 12:28)
geras ir dar su knopkėm swoon.gif o jie vienkartiniai ar daugkartiniai g.gif

Daugkartiniai, skalbiami, pasiūti iš grynos medvilnės (eko arba ne eko, kaip pasirenki)
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 01 14, 12:39)
Tikrai neverta šioje temoje reikšti savo nuomonės, kur apgalvota prekyba, ten visada "prakiši", na tegu žmogus užsidirba, krizė, visiems sunku  doh.gif  Tikiuosi, po kokių kelerių metų anijoninių įklotų išradėjams įteiks Nobelio premiją, juk tiek ligų gydo, ir net hormoninius nukrypimus, ginekologines problemas, žodžiu, moteris bus sveika, graži ir t.t.  doh.gif

Tikrai nesu už alwaysus, nenaudoju tokių, mieliau šiaip ekologiškos kūno higienos priemonės, bet ne su normaliai neištirto poveikio anijonais...

Sėkmės prekyboje ir seminare  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
visada atsiranda kvailiu perkanciu ir leidzianciu, kad jiems kabinu makaronus
o kitiems yra "lygis" tokius super duper daiktus pirkti
Atsakyti
As jau rasiau sioj temoj, kad mane anijoniniai paketai alergizuoja ir sausina. Konsultavausi seminare ir man ginekologe sake, kad buna pavieniu atveju, kai sie iklotai netinka.
Atsakyti
Vat ir buna, kad netinka... Cia kaip ir su naturalia kosmetika - zinau atveji su viena moterim, kuria beria ir pan. vien del to, kad panaudoja NATURALIA kosmetika. Paciai sunku patiket... Tai gal ir pas jus kokia panasi situacija...
O kas liecia pacius iklotus, tai galiu pasakyt, kad isbandziau ir man tikrai patiko rolleyes.gif Tik deja man, studentei, jie kolkas yra per brangus... o taip noretusi juos visada naudot, kadangi man tai labai aktualu, turiu problemeliu verysad.gif
Taigi nemanau, kad cia baisiai isreklamuota tik tam, kad uzsidirbt... na dalinai tai jo, nes bet koks darbas turi buti atlyginamas.... ir nera cia ko stebetis.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2008 12 03, 08:12)
Kompanija"Winalite"pristato naujieną moterims
Ekologiški higieniniai įklotai "Love moon".Tai medvilniniai nepriekaištingos kokybės įklotai su anijonine juostele.Neturi chemiškų medžegų,netoksiški.Šimtaprocentinė apsauga nuo infekcijų.Svarbiausios savybės:Mėnesinių ciklo normalizavimas ir atstatymas;Stiprina imuninę sistemą;Reguliuoja kraujotaką;Pagerina medžegų apykaitą;Turi antibakterinį poveikį;Gerina endokrininę sekreciją;Turi priešuždegiminį poveikį;Naikina nemalonų kvapą;Normalizuoja hormoninį foną;Normalizuoja makšties pH.
1-as sluoksnis- Paviršius iš ypač plonos medvilnės leidžia jums jaustis maksimaliai patogiai;

· 2-as sluoksnis- Unikalus anijoninis posluoksnis nuima diskomforto pojūtį mėnesinių metu;

· 3-as sluoksnis- Posluoksnis iš ypač minkštos medvilnės, suteikiantis jums šviežumo ir minkštumo jausmą;

· 4-as sluoksnis- Galingas absorbuojantysis polimeras, atsakingas už skysčio blokavimą ir sauso paviršiaus išsaugojimą;

· 5-as sluoksnis- Posluoksnis iš ypač minkštos medvilnės, suteikiantis jums šviežumo ir minkštumo jausmą;

· 6-as sluoksnis- Termostabilus sluoksnis, praleidžiantis orą, sukuriantis šviežumo ir komforto pojūtį ir neleidžiantis drėgmei liestis su jūsų kūnu;

· 7-as sluoksnis- Specialiai sukurta lipni juostelė, atkartojanti moters kūno linijas

-Kalbant apie ekologiškumą , šie įklotai bėgant laikui suyra, nes yra visiškai ekologiški, net suklijuoti maistiniais klijais;

-Kita pusė-jie gydomieji, dėl įdėtos anijoninės juostelės;

-Puikiai sugeria;
(lyginant su always, bella , libress- sugeria žymiai daugiau, ir oda kvėpuoja)

bigsmile.gif

"Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas.
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt

Nu jo, labai puikūs įklotai, net nuo prostatos gydo lotuliukas.gif

Nejuokinkit žmonių doh.gif Šiaip už melaginga reklamą net įstatymai baudžia, jei kartais nežinojot smile.gif
Atsakyti
Nenaudoju, tikriausiai ir apseisiu, nes esu labai mooncup'u penkinta, o rašau todėl, kad labai akis bado "medžegų". Nesu kokia lituanistė, bet dažnai baisu žiūrėt, kaip suaugę žmonės paprasto žodžio taisyklingai užrašyt nemoka. Medžegos pasitikėjimo neprideda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(blalala @ 2009 01 14, 19:19)
Nu jo, labai puikūs įklotai, net nuo prostatos gydo lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
paketai pritaikyti moterims, bet subalansuot ir vyrams lotuliukas.gif
O jei netycia moteriai prostatos adenoma, tai ja kaip mat tas anijonas panaikins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 01 14, 20:42)
Nenaudoju, tikriausiai ir apseisiu, nes esu labai mooncup'u penkinta, o rašau todėl, kad labai akis bado "medžegų". Nesu kokia lituanistė, bet dažnai baisu žiūrėt, kaip suaugę žmonės paprasto žodžio taisyklingai užrašyt nemoka. Medžegos pasitikėjimo neprideda  tongue.gif

platintojų lietuvių gramatikos žinios neapsprendžia produktų kokybės.. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 14, 21:32)
platintojų lietuvių gramatikos žinios neapsprendžia produktų kokybės..  4u.gif

drinks_cheers.gif
o kai neturi prie ko prisikabinti, tai ir prie stulpo prisikabinsi....
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 14, 21:32)
platintojų lietuvių gramatikos žinios neapsprendžia produktų kokybės..  4u.gif

Taip, neapsprendžia. drinks_cheers.gif
Bet jei jau pasakojama kaip anijonai sugeba normalizuoti mėnesinių ciklą , gerinti endokrininę sistemą, etc. , ko galbūt paprastas žmogus be medicinio - fizikinio išsilavinimo negali suprasti, tai turėtų tai bent jau įtikinamai skambėti. Pradedant nuo elemenarios gramatikos, rišlaus teksto, paaiškinant mechanizmus ir panašiai, kad susidarytų įspūdis jog žmogus apsiskaitęs, supranta kaip ten viskas veikia ir tuo įtikina potencialų pirkėją. O kaip aš dabar galiu pasitikėti šių įklotų savybėmis, jei žmogus, tikinantis jog juos naudojant sustiprės mano imunintetas, įsigalės hormoninė pusiausvyra (čia tikriausiai koks nors labai sudėtingas mechanizmas), elementarios rašybos nemoka, pagrindinės mokyklos kursas.
Suprasčiau, jei žmogus kitatautis, nelankęs lietuvių mokyklos ir daugiausia bendraujantis pvz. rusų kalba, bet nick'as byloja visai ką kitą...
Atsakyti