QUOTE(Liepa22 @ 2009 01 02, 00:00)
Sveikutės Naujuosiuose visos čia rašančios merginos!
O rašau tik tam, kad paklausčiau, ar visos, kurios jau naudojo, taip džiaugiasi produktu kaip aš? ..
O rašau tik tam, kad paklausčiau, ar visos, kurios jau naudojo, taip džiaugiasi produktu kaip aš? ..
Ir netgi labai. prieš tai draugavau su Always. dabr į juos pažiūrėti nenoriu . galiu išskirti 3 savybes, dėl kurių noriu naudoti tik juos:
1. Švelnumas neišpasakytas Labau maloniai glunda prie kūno;
2. sugeriamumas nerealus Fantastika. O kadandi pas mane gausios mm, tai aš... labai džiaugiuosi, kad nereikia kas valandą lėkti ir žiūrėti "ar tik neprabėgo???)
3. Kaip nebūtų parodoksalu - mano mm ir sutrumpėjo ir nebetokios gausios
QUOTE(ingridukas @ 2009 01 04, 20:50)
naudoju si produkta kasdieninius iklotus,dieninius ir naktinius menesiniu metu.efektas jauciasi,gerai sugeria,svelnuciai,kadangi turejau ginekologiniu problemu tai pirmas menesines labai dideli skusmai buvo,matyt taip sureagavo organizmas,beje ir mano sesei taip pat,maziau krujuoju,sutrumpejo ciklas...visos mano drauges labai giria,kolkas negirdejau neigiamu atsiliepimu.jie gydo kaikurias ligas,tik naudot tada reikia bent jau puse metu,ka as ir darysiu,apie olwaysus net atsimint nenoriu tas calafano jausmas,brr
beje, nusipirkau kelis lagaminus, kad su dukra turetume ilgesniam laikui, ir nereiktų ieškoti.
Jei kas norit išbandyti - pasidalinsiu