Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(Liepa22 @ 2009 01 02, 00:00)
Sveikutės Naujuosiuose visos čia rašančios merginos!   4u.gif
O rašau tik tam, kad paklausčiau, ar visos, kurios jau naudojo, taip džiaugiasi produktu kaip aš? ..  4u.gif

thumbup.gif Ir netgi labai. prieš tai draugavau su Always. dabr į juos pažiūrėti nenoriu schmoll.gif . galiu išskirti 3 savybes, dėl kurių noriu naudoti tik juos:
1. Švelnumas neišpasakytas wub.gif Labau maloniai glunda prie kūno;
2. sugeriamumas nerealus doh.gif Fantastika. O kadandi pas mane gausios mm, tai aš... labai džiaugiuosi, kad nereikia kas valandą lėkti ir žiūrėti "ar tik neprabėgo???)
3. Kaip nebūtų parodoksalu - mano mm ir sutrumpėjo ir nebetokios gausios thumbup.gif

QUOTE(ingridukas @ 2009 01 04, 20:50)
naudoju si produkta thumbup.gif kasdieninius iklotus,dieninius ir naktinius menesiniu metu.efektas jauciasi,gerai sugeria,svelnuciai,kadangi turejau ginekologiniu problemu tai pirmas menesines labai dideli skusmai buvo,matyt taip sureagavo organizmas,beje ir mano sesei taip pat,maziau krujuoju,sutrumpejo ciklas...visos mano drauges labai giria,kolkas negirdejau neigiamu atsiliepimu.jie gydo kaikurias ligas,tik naudot tada reikia bent jau puse metu,ka as ir darysiu,apie olwaysus net atsimint nenoriu schmoll.gif tas calafano jausmas,brr unsure.gif

drinks_cheers.gif

beje, nusipirkau kelis lagaminus, kad su dukra turetume ilgesniam laikui, ir nereiktų ieškoti.
Jei kas norit išbandyti - pasidalinsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaingrida: 12 sausio 2009 - 22:32
smile.gif nu o man kas patinka negaliu nutyleti, noriu ir kitoms pasiulyti , kad visi gerai jaustusi,
nematau neiko blogo tame:)
Atsakyti
Man jie irgi patiko. Naudoju retai, nes šiaip jau turiu medžiaginius įklotus ir eksploatuoju juos, bet kartais tiesiog prireikia ko nors "lengvo ir paprasto" smile.gif

O nėštumopabaigoj mane buvo užpuolusi siaubinga pienligė. Tokia siaubinga, kad net plaunant skaudėdavo baisiai. Tada be kitų priemonių naudojau ir šituos įklotus. Išsikapsčiau be priešgrybelinių žvakučių. Nežinau,ar būtų padėję tik įklotai, bet, man atrodo, įklotai+dieta tikrai galėtų padėti lengvesniais atvejais.
Atsakyti
Anijoniniai man labai patiko...Norėdama nusipirkti pigesnius įklotus, nusipirkau "Natracare" ir... iškart pamačiau skirtumą doh.gif Na pabaigsiu, kad jau nusipirkau ...
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 13, 15:08)
smile.gif nu o man kas patinka negaliu nutyleti, noriu ir kitoms pasiulyti , kad visi gerai jaustusi,
nematau neiko blogo tame:)

drinks_cheers.gif butent. Jei daiktas geras (ir zinai kur jo dar gauti, kad paciai nepritruktu), tai ko nepasiulyt??? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Žiogelis @ 2009 01 13, 16:47)
Man jie irgi patiko. Naudoju retai, nes šiaip jau turiu medžiaginius įklotus ir eksploatuoju juos, bet kartais tiesiog prireikia ko nors "lengvo ir paprasto" smile.gif

O nėštumopabaigoj mane buvo užpuolusi siaubinga pienligė. Tokia siaubinga, kad net plaunant skaudėdavo baisiai. Tada be kitų priemonių naudojau ir šituos įklotus. Išsikapsčiau be priešgrybelinių žvakučių. Nežinau,ar būtų padėję tik įklotai, bet, man atrodo, įklotai+dieta tikrai galėtų padėti lengvesniais atvejais.

vaje, kas ci tokio???? g.gif
dar tokiu buna? ar cia pati susikurpi? kaip pries 25 m? blink.gif
O del pienligiu ir grybu - jau ne pirma pastebejima girdziu, kad su tais paketais tokiu problemu neber. Arba jos isnyksta, naudojantis butent siais iklotais. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaingrida @ 2009 01 13, 23:23)
drinks_cheers.gif  butent. Jei daiktas geras (ir zinai kur jo dar gauti, kad paciai nepritruktu), tai ko nepasiulyt???  bigsmile.gif

Papildyta:

vaje, kas ci tokio????  g.gif
dar tokiu buna? ar cia pati susikurpi? kaip pries 25 m?  blink.gif
O del pienligiu ir grybu - jau ne pirma pastebejima girdziu, kad su tais paketais tokiu problemu neber. Arba jos isnyksta, naudojantis butent siais iklotais.  rolleyes.gif

man irgi idomu g.gif pirmą kartą girdžiu apie medžiaginius įklotus bigsmile.gif
Atsakyti
man irgi labai smalsu
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 01 12, 19:29)
Tai aišku pagirčiau, jei patiktų, bet tik vieną kartą, o ne 20 kartų vienoj temelėj visiems įkyriai pirščiau.

drinks_cheers.gif
na man irgi kuo toliau, tuo labiau mazeja noras isbandyt siuos iklotus. Nors turbut teks, kad paciai pajaust ta stebukla lotuliukas.gif
Na bet as ne apie tai. Matau lietuvaite9 turi daug info apie tuos anijonus, tai as ir pavarysiu. Permeciau akimis (ner kada cia man skaityt visko) ta puslapiuka:
nuo kada endometrioze yra progresuojanti lytine infekcija???
kas per liga trichomonelioze???
o ka ir vyrai siuos iklotus naudoja??? lotuliukas.gif

Niekaip nesuprantu kaip anijonai sugeba sugert daugiau dregmes??
O tame googliniame anijono aprasyme turiu klausima kas antram sakiniui-kaip anijonai isiskiria is tos juosteles, kas gi juos ten suzadina???
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 14, 01:57)
drinks_cheers.gif
na man irgi kuo toliau, tuo labiau mazeja noras isbandyt siuos iklotus. Nors turbut teks, kad paciai pajaust ta stebukla  lotuliukas.gif
Na bet as ne apie tai. Matau lietuvaite9 turi daug info apie tuos anijonus, tai as ir pavarysiu. Permeciau akimis  (ner kada cia man skaityt visko) ta puslapiuka:
nuo kada endometrioze yra progresuojanti lytine infekcija???
kas per liga trichomonelioze???
o ka ir vyrai siuos iklotus naudoja???  lotuliukas.gif

Niekaip nesuprantu kaip anijonai sugeba sugert daugiau dregmes??
O tame googliniame anijono aprasyme turiu klausima kas antram sakiniui-kaip anijonai isiskiria is tos juosteles, kas gi juos ten suzadina???

Nenuostabu, visiem kyla klausimu, nes nera visaziniu zmoniu, :)klausimai skatina tobulejima.
Taigi i visus iskylancius klausimus labai maloniai atsakoma yra seminare K.Petrausko 26, 4a.kur kalba ginekologai, taip kad jie ir gali jums atsakyti gana issamiai, rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 13, 19:53)
Anijoniniai man labai patiko...Norėdama nusipirkti pigesnius įklotus, nusipirkau "Natracare" ir... iškart pamačiau skirtumą  doh.gif  Na pabaigsiu, kad jau nusipirkau ...

o koki skirtuma pajutote?
Atsakyti
Medžiaginiius įklotus aš jau seniai esu parsisiuntusi iš čia: Medžiaginiai įklotai

Always man netiko, be to, norėjosi kažko, mažiau teršiančio gamtą smile.gif O šiaip tai galima ir pačiai susikurpti, ale iš manęs nekokia siuvėja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 14, 10:11)
Nenuostabu, visiem kyla klausimu, nes nera visaziniu zmoniu, :)klausimai skatina tobulejima.
Taigi i visus iskylancius klausimus labai maloniai atsakoma yra seminare K.Petrausko 26, 4a.kur kalba ginekologai, taip kad jie ir gali jums atsakyti gana issamiai,  rolleyes.gif

Jetau kaip as nemegstu tokiu visokiu prezentaciju.
Tame www puslapyje surasytos pievos, joks ginekolgas taip nerasytu. O apie anijonus jauciu fizikai geriausiai nusimano
Atsakyti
g.gif
QUOTE(Žiogelis @ 2009 01 14, 11:32)
Medžiaginiius įklotus aš jau seniai esu parsisiuntusi iš čia: Medžiaginiai įklotai

Always man netiko, be to, norėjosi kažko, mažiau teršiančio gamtą smile.gif O šiaip tai galima ir pačiai susikurpti, ale iš manęs nekokia siuvėja  blush2.gif

Hmm, kaip idomu cool.gif
as tai domiuosi naujovemis, bet kazin ar ryzcaiusi tokiems medzaiginiams, nu cai gal reiktu pamatyti g.gif
tai ar jie higieniski?,,,
Atsakyti