Išbandžiau Anion paketus ir įklotus ir man labai patiko beto iš vieno iklotuko išlupau tą žalią juostelę ir užklijavau savo brangiajam ant spuogo (labai jau didelis buvo iškilęs skaudulys ant kaktos ) būčiau tikrai nepatikėjusi, bet ryte spuogo neliko, dingo patinimas ir paraudimas. Kiekviena dieną tą vietą patikrindavau ar vėl nekyla, bet kolkas ramu Čia gal ne į temą
Kalbant apie ekologiją, stengiuosi rūšiuoti atliekas ir pirkti ekologiškus produktus, todėl tikrai patiko mintis, kad paketas per keletą metų suįra savaime, ne taip kaip šimtmetį nesuįrantys plastamasiniai always
Sveikutės Naujuosiuose visos čia rašančios merginos!
Tik trumpai pasakysiu pratęsiant šią temą.. Puikus daiktas yra tie Anion'ai! Juk sakoma, kad gerai prekei reklamos nereikia? Taip yra ir čia. Kadangi mano kolegė platina juos, o aš tik nuėjau į trumpą prezentaciją, kad galėčiau palyginti su kita produkcija, todėl įsitikinau Anion'ų kokybe. Įsitikinau ir nusipirkau Na, pamaniau, jei nepatiks - grįšiu prie anksteniųjų... Žinot, ir dabar labai abejoju! Visai nereklamuoju, bet pabandykit (na gal kas kokį vienetą kitą paskolins, kad nereiktų pirkti visos dėžės?), nes nepabandžius nėra apie ką čia nė diskutuoti. Kita vertus, kam piktintis, jei kas platina? Juk užsidirba savo darbu. Tai irgi nėra lengva. O rašau tik tam, kad paklausčiau, ar visos, kurios jau naudojo, taip džiaugiasi produktu kaip aš? ..
Tik trumpai pasakysiu pratęsiant šią temą.. Puikus daiktas yra tie Anion'ai! Juk sakoma, kad gerai prekei reklamos nereikia? Taip yra ir čia. Kadangi mano kolegė platina juos, o aš tik nuėjau į trumpą prezentaciją, kad galėčiau palyginti su kita produkcija, todėl įsitikinau Anion'ų kokybe. Įsitikinau ir nusipirkau Na, pamaniau, jei nepatiks - grįšiu prie anksteniųjų... Žinot, ir dabar labai abejoju! Visai nereklamuoju, bet pabandykit (na gal kas kokį vienetą kitą paskolins, kad nereiktų pirkti visos dėžės?), nes nepabandžius nėra apie ką čia nė diskutuoti. Kita vertus, kam piktintis, jei kas platina? Juk užsidirba savo darbu. Tai irgi nėra lengva. O rašau tik tam, kad paklausčiau, ar visos, kurios jau naudojo, taip džiaugiasi produktu kaip aš? ..
Liepa22, dėžės tikrai nebūtina pirkti, nes galima pabandymui ir vieną pakuotę nusipirkti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 01 02, 10:34)
Liepa22, dėžės tikrai nebūtina pirkti, nes galima pabandymui ir vieną pakuotę nusipirkti
Taip, Pingvinuk, dėžės nebūtina pirkti.. Ačiū už gražų papildymą. Galima ir vieną pakuotę nusipirkti. Bet aš paskaičiavau, kad apsimoka labiau visą dėžę pirkti nei pakuotes atskirai. Na, bet pabandymui - geras sprendimas pirkti ir pakuotę.
Panoramoje rodos apie 16 lt. viena pakuotė kainavo
naudoju si produkta kasdieninius iklotus,dieninius ir naktinius menesiniu metu.efektas jauciasi,gerai sugeria,svelnuciai,kadangi turejau ginekologiniu problemu tai pirmas menesines labai dideli skusmai buvo,matyt taip sureagavo organizmas,beje ir mano sesei taip pat,maziau krujuoju,sutrumpejo ciklas...visos mano drauges labai giria,kolkas negirdejau neigiamu atsiliepimu.jie gydo kaikurias ligas,tik naudot tada reikia bent jau puse metu,ka as ir darysiu,apie olwaysus net atsimint nenoriu tas calafano jausmas,brr
Aptarinėjamus Anion paketus ir įklotus gavau dovanų iš savo mošos (vyro sesers ) Jos pažįstama platina. Pabandžiau. Man Anion'ai tiko ir patiko:super Ir kasdieniniai, ir menstruacijų metu naudojami paketai tikrai nenuvylė. Aišku, jie nėra lb pigūs (bent jau man), bet dėl sveikatos ir puikios savijautos nereik gailėti... Pirmosiomis dienomis jutau kažkokį sujudimą, veiksmą 'ten', bet nepasakyčiau, kad tai buvo nemalonūs pojūčiai... O dabar viskas Nuo kelnaičių tikrai neslysta, nealergizuoja, jokių nepatogumų nejaučiu, savijauta liuks... Nebandžiusioms patariu
QUOTE(Junda @ 2008 12 31, 23:15)
Perskaičiau visą temą, pradžioj lyg ir susidomėjau tais su anijonais, bet kuo daugiau lietuvaite9 juos primygtinai čia reklamuoja, tuo labiau jie man amway ir kt. šlamštu trenkia, tai dabar tikrai nebandysiu. Problemų neturiu, ciklas normalus, kam man kažką reguliuojantys įklotai? Jau metus naudoju Natracare ir esu patenkinta, ypač vasarą. Kaip ir Vaizelė, vien dėl šių įklotų asortimento mano vizitai į nekropolį padažnėjo.
O jei panaudotum , pati girtum, ka gali pasakyti nenaudojes zmogus?
kas ka naudingo atrado ir naudoja tam tie ir geri:))
gero naudojimo
labai gerai čia pasiskaitinėti atsiliepimus, mat kaip tik siūlė man Winalite, bet įtartinai iš pirmo žvilgsnio pasirodė
Man irgi labai patinka. O sudomino ir įtikino išbandyti juos prezentacijos metu atlikti bandymai ( buvo naudojami penkių įvairių rūšių įklotai-pylė ant visų jų vienodą kiekį vandens, visi jie vandenį sugėrė, bet pabaigoje ant kiekvieno uždėjo popierinio rankšluosčio skiautelę ir leido paliesti ...sausi buvo tiktai čia minėti anioniniai )
QUOTE(sonela @ 2009 01 01, 21:12)
Išbandžiau Anion paketus ir įklotus ir man labai patiko beto iš vieno iklotuko išlupau tą žalią juostelę ir užklijavau savo brangiajam ant spuogo (labai jau didelis buvo iškilęs skaudulys ant kaktos ) būčiau tikrai nepatikėjusi, bet ryte spuogo neliko, dingo patinimas ir paraudimas. Kiekviena dieną tą vietą patikrindavau ar vėl nekyla, bet kolkas ramu Čia gal ne į temą
Kalbant apie ekologiją, stengiuosi rūšiuoti atliekas ir pirkti ekologiškus produktus, todėl tikrai patiko mintis, kad paketas per keletą metų suįra savaime, ne taip kaip šimtmetį nesuįrantys plastamasiniai always
nu geras, čia gal irgi ne į temą, bet lengvai pasiduodantis eksperimentams TM
smegus eksperimentas
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 07, 10:39)
O jei panaudotum , pati girtum, ka gali pasakyti nenaudojes zmogus?
gero naudojimo
gero naudojimo
Tai aišku pagirčiau, jei patiktų, bet tik vieną kartą, o ne 20 kartų vienoj temelėj visiems įkyriai pirščiau.