skaitineju sita tema ir noriu savo patirtimi pasidalinti
visa savo moteriskumo gyvenymeli naudojau always paketelius ir tik naktinius, nes mano dieneles buvo labai gausios
jie man tiko ir i kitus nesidairydavau
viena karta mano anyta pasiule pradeti platinti naujus kiniskus paketelius winalite. ispasakojo kokie jie geri, kaip padeda isgydyti moteriskas ligeles ir taip toliau ir panasiai. As visa laika labai skeptiskai ziuriu i tokias naujoves. nelabai tikiu ale liaudiskomis gydymo priemonemis. taciau anyta pradejo prekiauti tai man ir kitai marciai padovanojo lagamineli.
kai pirma karta juos panaudojau, menesines buvo labai negausios ir trumpos. galojau kad atsitiktinumas, bet pasirodo, kad ne. jau naudoju 6 men. - o menesines trumpos ir negausios
mano MB brolio zmonai taip pat labai padejo atstatyti jei taip galima pasakyti, organizma po gimdymo.
mano mama taip pat pradejo naudoti, kadangi slapumas nelaiko, tai irgi labai patenkinta.
kitai draugei herpes isgyde per 4 savaites, kitai -kaip ir man dienos pasidare lengvesnes
tai va, dabar jau tyliu, kai kas pasakoja apie stebukliukus.
bet nepamirskite, kad jie pirmiausia naudojami kaip paprasti paketai,bet jei yra kokiu problemeliu, tai tuomet suslapinama juostele ir jau naudojama kaip gydomoji priemone.
man super tiko
esu patenkinta