Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(vilmuxxx @ 2009 04 06, 08:21)
kai zmones is esmes neigiamai nusistates pries kazka tai ka cia bepasakysi  unsure.gif
na neesu as kokiatais eko eksperte-ekologe-chemike ar dar kazkaip. tiesiog jei jie is medvilnes faktas, kad suyra. o tie kur is plastmases ir celofano faktas, kad nesuyra niekada. jei galvojant apie ekologija jau geriau kai suyra (po metu, desimties, trisdesimties ar dar kazkiek) nei kai nesuyra visai  mirksiukas.gif ir nereik cia sarkazmo, nieks ir neteigia, kad ismeti i siuksledeze ir po valandos jau suyra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kiek zinau plastmase irgi suyra, tik per kelis simtus metu, ale suyra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 04 06, 10:45)
tai va butent, kad shitei ikloteliai yra ne vien ish medvilnes... gal pati ju nenaudojate, todel nezinote apie ju pakuote ir apatini sluoksni. ir jei jau taip chia nuodugniai issiaishkinote, kas juos naudoja ir kas ne, tai turechiau pastebeti, kad kazhka vistik praleidote... nes ash juos naudoju... ir ne todel, kad manychiau, jog jie medvilniniai ir neginchijamai ekologishki, bet todel, kad jie tiesiog malonus kunui...

naudoju, naudoju.. biggrin.gif pakuote pagrindine is kokiostai folijos g.gif kiekvieno iklotelio is celofano..o apatinis sluoksnis..einu paskaitysiu biggrin.gif aha, visi sluoksniai is medvilnes, o paskutinysis vatoks: "Termostabilus sluoksnis, praleidžiantis orą, sukuriantis šviežumo ir komforto pojūtį ir neleidžiantis drėgmei liestis su jūsų kūnu" panasu, kad ne medvilne lotuliukas.gif
bet vistiek jie man tinka ir patinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuxxx @ 2009 04 06, 11:07)
naudoju, naudoju.. biggrin.gif pakuote pagrindine is kokiostai folijos  g.gif  kiekvieno iklotelio is celofano..o apatinis sluoksnis..einu paskaitysiu  biggrin.gif aha, visi sluoksniai is medvilnes, o paskutinysis vatoks: "Termostabilus sluoksnis, praleidžiantis orą, sukuriantis šviežumo ir komforto pojūtį ir neleidžiantis drėgmei liestis su jūsų kūnu" panasu, kad ne medvilne lotuliukas.gif
bet vistiek jie man tinka ir patinka  tongue.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif ir man patinka
Atsakyti
QUOTE(vilmuxxx @ 2009 04 03, 16:04)
o man tinka ir patinka  thumbup.gif nuo visu kitu niezti ir grauzia, o su sitais jokiu bedu  tongue.gif
o ir kaina, kad ir didesne nei parduotuviniu, bet protu suvokiama. man tikrai esmes nesudaro 12 papildomu litu per menesi. tiesiog pora puodeliu kavos kavinej neisgeri, o savijauta iskart geresne  bigsmile.gif

o ekologisko gi ne tik tie, kurie pagaminti isskirtinai is super ekologisku medziagu, bet ir tie, kurie sunyksta, supuna siukslynuose. o sitie taip ir padaro.

Sveikutes, o gal kas galite parekomenduoti kur isigyti tu ikloteliu winalite? skaitineju ir nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kikimara1983 @ 2009 04 08, 22:29)
Sveikutes, o gal kas galite parekomenduoti kur isigyti tu ikloteliu winalite? skaitineju ir nerandu blush2.gif

Bent jau Kaune tai yra sveikuose produktuose Akropolyje.
Atsakyti
QUOTE(kikimara1983 @ 2009 04 08, 22:29)

Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 09, 07:27)

vilniuje PANORAMOJE yra sveikuose produktuose... www.sveikiproduktai.lt
Atsakyti
stai dar vienas mano patyrimas: dedavausi anion per ankstesnes menesines, o atejus naujam ciklui pradzioje dar turejau, bet veliau pritrukau, tad teko detis Always.. ir ka jus manote? ojjj..... tiesa sakant slykstus jausmas buvo juos devint! slapia, vis jauciamas nesvarumo pojutis, atrodo kad kitiems as smirdeciau, o apie miegojima is vis nera kalbos! Kaip sakoma, kai ismegini geresne preke, apie blogesne net pagalvoti nebesinori doh.gif ANION- musu issigelbejimas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, o gal pasakysite kas kur Klaipedoje randasi sveiki produktai?
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 04 21, 17:57)
sveikos, o gal pasakysite kas kur Klaipedoje randasi sveiki produktai?

Sveika. studlende yra "sveiki produktai" mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu as tai nebandziau ,bet man tinka ir geri yra Carefree iklotai ir tamponai o.b. jau daug metu juos naudoju ir net nemanau keisti schmoll.gif ,jie irgi pasizymi naturalumu ir kokybe!
Atsakyti
O kam pirkti "sveikuose produktuose" ir moketi po 18.95Lt unsure.gif juk galima pirkt is konsultantu po 16 ar 17lt, o dar geriau, kad galima pasirasyti sutarti. ir negalvokit, kad reik pirkti milijona paketu ir juos isparduot. pasiimi viena lagamineli, t.y. ji atveza i namus, darba ar dar kur kitur kur patogu ir pasidalini: man, mamai, sesei, porai draugiu ir nera, o savikaina gaunasi 11,6Lt mirksiukas.gif
Atsakyti