Neblogi neblogi tie anijon įklotai, bet nusipirkau ekologiškus tamponus, tai man nepatiko...Ir kieti, ir prasčiau sugeria...
Anijon yra tik kolkas iklotu...po nauju bsu ir sauskelniu
bet juos naudoti nebutinai tik tada kai yra problemu, jei naudojami tam kad ju neatsirastu, sunaikina bakteriju vystymasi atsirandanti nuo dregmes, jie l.gerai sugeria. tad drasiai galima naudoti profilaktiskaita anijonine juostele negali pakenkti tik pagelbeti
bet juos naudoti nebutinai tik tada kai yra problemu, jei naudojami tam kad ju neatsirastu, sunaikina bakteriju vystymasi atsirandanti nuo dregmes, jie l.gerai sugeria. tad drasiai galima naudoti profilaktiskaita anijonine juostele negali pakenkti tik pagelbeti
Kaip gali būti gydomieji kasdieniniai įklotai? Čia gi gaunasi kaip kasdien vaistus gerti
Issamesne info yra puslapyje www.winalite.lt
ten viskas labai paaiskinta, kodel juos reikia naudoti, ir t.t.
jei yra noras paskaitykite,
o kad jie unikalus pati naudoju ir zinau.
ten viskas labai paaiskinta, kodel juos reikia naudoti, ir t.t.
jei yra noras paskaitykite,
o kad jie unikalus pati naudoju ir zinau.
QUOTE(rytorasa @ 2008 12 03, 12:30)
tai čia tie patys Love Moon įklotai. Keista, kad sualergizavo..
Vat siuo metu naudoju siuos paketus,prie yklotu dar nepriejau...paketais esu patenkinta...menesines truko maziau nei yprastai...dingo ilgi tepliojimai...meginsiu ir yklotus,turiu juos...nors seip tai sakiau reikes nuejsu pas ginekologe savo pasikalbeti apie sita produkta
Vienai pazistamai ginekologe pasiule naudoti juos...Bet gal kad siuolaikiska buvo?
Kitos juk net itariu nezino apie toki isradima:)
QUOTE(lietuvaite9 @ 2008 12 29, 17:03)
Vienai pazistamai ginekologe pasiule naudoti juos...Bet gal kad siuolaikiska buvo?
Na reikes su savo daktare pasitarti...na naudojau pirma karta as juos...bet nenusivyliau
QUOTE(anastazas @ 2008 12 29, 15:46)
perskaičiau visą temelę.... nepykit, bet kai kurie įrašai apie super įklotus trupučiuką juokinga reklama kvepia Man labiausiai užkliuvo protingos mintys pasisakymuose su daugybe gramatikos klaidų
Man čia irgi versliuku kvepia, bet gal tiesiog toks žmogaus pasirinkimas - atkakliai nekreipti dėmesio į taisykles (gerbiama verslininke, neįsižeiskite):
1. Komercinė reklama forume draudžiama, todėl komercinio pobūdžio žinutės bus netoleruojamos ir šalinamos.
2. Apie platinamą kosmetiką diskutuoti galima, tačiau draudžiama skelbti platintojų telefonus ir siūlytis parduoti (žr. nr. 1)
(čia iš forumo taisyklių, gal ne visi nariai jas skaitė)
Bet turbūt reklamos draudimas galioja tik kai kuriems forumo nariams, nieko čia nepadarysi... Tegu diskutuoja žmonės, o tuo pačiu - ir užsidirba.
QUOTE(jolie23 @ 2008 12 29, 22:51)
Man čia irgi versliuku kvepia, bet gal tiesiog toks žmogaus pasirinkimas - atkakliai nekreipti dėmesio į taisykles (gerbiama verslininke, neįsižeiskite):
1. Komercinė reklama forume draudžiama, todėl komercinio pobūdžio žinutės bus netoleruojamos ir šalinamos.
2. Apie platinamą kosmetiką diskutuoti galima, tačiau draudžiama skelbti platintojų telefonus ir siūlytis parduoti (žr. nr. 1)
Bet turbūt reklamos draudimas galioja tik kai kuriems forumo nariams, nieko čia nepadarysi... Tegu diskutuoja žmonės, o tuo pačiu - ir užsidirba.
na manau kosmetikos ir ekologisku iklotu naudojimas, nesusijes,
siuos iklotus kurie naudoja jei vadintusi visi verslininkais, tai ka zinau, ..
as asmeniskai juos vartociau jei net jie ir vaistinese butu parduodami, o kad ju nera vaistinese, tai tiesiog tai skambejo kaip patarimas kur ju gauti.
o pasitarimas "is lupu i lupas" pats geriausias , nes jei as nebuciau apie juos isgirdusi buciau nenaudojusi, o kad jie puikus todel apie juos ir kalbama, nes apie gera daikta neverta tyleti:)
Šiandien buvau Panoramoje ir ten pamačiau pirkti tų įklotų, būtinai reikės išbandyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2008 12 10, 16:40)
pries vartojant bet kokius paketus tikiuosi tik veino kad nebereiktu begioti nes laikas pasikeisti, is anijon ir is always tikejausi to pacio, puikaus sugeriamumo, bet zmogus iesko kur geriau, visada bandau ir ieskau geriausio, kazkada always buvo man geriausi, dabar man geriausi ANIJON, kas bus toliau nezinau, jei kas pasiulys geresnius, kodel ju nevartot
Perskaičiau visą temą, pradžioj lyg ir susidomėjau tais su anijonais, bet kuo daugiau lietuvaite9 juos primygtinai čia reklamuoja, tuo labiau jie man amway ir kt. šlamštu trenkia, tai dabar tikrai nebandysiu. Problemų neturiu, ciklas normalus, kam man kažką reguliuojantys įklotai? Jau metus naudoju Natracare ir esu patenkinta, ypač vasarą. Kaip ir Vaizelė, vien dėl šių įklotų asortimento mano vizitai į nekropolį padažnėjo.