Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(rytorasa @ 2009 03 29, 14:17)
pakuotė 14vnt - 14lt.

Ačiū, tai ne ką daug ir brangiau, aš perku maždaug už dvylika su puse..
Atsakyti
Sweikos merginos,as siuos paketus ir iklotus naudoju du menesius. Nezinau kodel,bet man upeliu kraujas teka ir krenta kraujo kresuliuku tikrai daug, ko anksciau nebudavo. Gal kuriai taip buvo?ar man susitvarkys ciklas ar visada begs kaip upeliu?Atrodo ir sugeria gerai, ir keiciu laiku, bet buvo issitepe kelis syk kelnaites, net persigere, nes sakau tikrai plaukiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wetriuke: 29 kovo 2009 - 17:37
QUOTE(wetriuke @ 2009 03 29, 18:36)
Sweikos merginos,as siuos paketus ir iklotus naudoju du menesius. Nezinau kodel,bet man upeliu kraujas teka ir krenta kraujo kresuliuku tikrai daug, ko anksciau nebudavo. Gal kuriai taip buvo?ar man susitvarkys ciklas ar visada begs kaip upeliu?Atrodo ir sugeria gerai, ir keiciu laiku, bet buvo issitepe kelis syk kelnaites, net persigere, nes sakau tikrai plaukiu...

Man taip pat gausios ir skausmingos mmm verysad.gif Daviau vos vieną paketą giminaitei pabandyt, tai po nakties taip pilvo apačią jai pradėjo maust, kad vaistus turėjo gert verysad.gif Nemanau,kad yra gerai, jog tokius skausmus sukelia paketai....
Atsakyti
Nu sakes kokie atsiliepimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2009 03 29, 22:11)
Man taip pat gausios ir skausmingos mmm verysad.gif  Daviau vos vieną paketą giminaitei pabandyt, tai po nakties taip pilvo apačią jai pradėjo maust, kad vaistus turėjo gert verysad.gif  Nemanau,kad yra gerai, jog tokius skausmus sukelia paketai....

net baugu paskaicius darosi doh.gif drasios jus kokios, merginos. gal geriau pas dr. nueikit po mmm, nebedarykit bandymu, kad neduok die kas blogiau nepasidarytu verysad.gif siaubas kazkoks doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif kiek pamenu, temos pradzhioj tai viskas lyg ir nieko, lyg ir daugumai patinka, paskui viduriuke galdiatoriu kovos, o dabar tai jau ir geruliai minusai ryshkeja biggrin.gif tuoj mes chia socialine apklausa padarysim ir nustatysim kad tie ikloteliai kenksmingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 03 30, 08:51)
biggrin.gif kiek pamenu, temos pradzhioj tai viskas lyg ir nieko, lyg ir daugumai patinka, paskui viduriuke galdiatoriu kovos, o dabar tai jau ir geruliai minusai ryshkeja biggrin.gif tuoj mes chia socialine apklausa padarysim ir nustatysim kad tie ikloteliai kenksmingi smile.gif

tiesiog manau, kad pirmiausia pasisakė merginos, kurioms patinka (ir platintojos, savaime suprantama), kuo daugiau žmonių pabandė, tuo ir atsiliepimai įvairesni. Aš šių paketų nebandau dėl to, kad maniškiai man labai patinka, tai kam keisti? g.gif Tik va, dėl stebuklingų gydomųjų savybių tai tikrai netikiu...
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2009 03 29, 22:11)
Man taip pat gausios ir skausmingos mmm verysad.gif  Daviau vos vieną paketą giminaitei pabandyt, tai po nakties taip pilvo apačią jai pradėjo maust, kad vaistus turėjo gert verysad.gif  Nemanau,kad yra gerai, jog tokius skausmus sukelia paketai....

PMS tai ziaurus man buna krutis skauda, pikta savaite vaikstau, pilva irgi skauda. verysad.gif turbut man jie netinka...
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2009 03 30, 11:09)
PMS tai ziaurus man buna krutis skauda, pikta savaite vaikstau, pilva irgi skauda.  verysad.gif  turbut man jie netinka...

Man tai PMS, pastebėjau, labai priklauso nuo to, kaip maitinuosi... Čia gal ir kvailai, bet jei tik nesusivaldau, tai PMS tikrai labai nekoks būna... Bet jei maitinuosi normaliai ir dar pasportuoju, tai ir to PMS kažkaip nebūna.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 03 30, 11:12)
Man tai PMS, pastebėjau, labai priklauso nuo to, kaip maitinuosi... Čia gal ir kvailai, bet jei tik nesusivaldau, tai PMS tikrai labai nekoks būna... Bet jei maitinuosi normaliai ir dar pasportuoju, tai ir to PMS kažkaip nebūna..  g.gif

man niekad jokio PMS nebudavo, net nejausdavau nieko, o dabar ziaurus, netikiu,kad nuo mitybos,nes valgau ta pati kaip visada.
Atsakyti
Kiekvienos moters organizmas sutvertas skirtingai. taip pat labai priklauso nuo imunines sistemos stiprumo. jei sistema pazeista, susilpnejusi tai adekvaciai ir organizmo valymosi procesas vyksta ilgiau, kartais skausmingiau. bet poto atsistato, buna tik vienetai kurie negali naudoti..
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 03 30, 10:55)
tai adekvaciai ir organizmo valymosi procesas vyksta ilgiau, kartais skausmingiau. bet poto atsistato,

valymosi NUO KO procesas? nuo ko moters organizmas valosi menstruacijų metu? g.gif
Atsakyti