Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

Prieš kelias savaites ir man teko pabandyti šiuos paketėlius - padovanojo benradarbė, platinanti juos. Išbanžiau ir dieninius, ir naktinius. Kadangi buvo praėję kelios savaitės po gimdymo, dar skaudėjo susiūtą tarpvietę, todėl juos gavusi nudžiugau, maniau, gal dėl to geriau gis ir pan. Tačiau po kelių dienų naudojimo atsitiko keistas dalykas. "Ten" visur aplinkui oda paraudonavo, ėmė perštėti ir pan. Beje, alergiška nesu. Šiaip šie pakatėliai išskyras sugėrė gerai, tik vaikščiojant jačiau nuolatinį graužulį, jausmas buvo toks, jog atrodė paketas nekeistas visą parą. Iš pradžių negalėjau patikėti, kad tai atsitiko nuo jų, bandžiau teptis tepalais nuo hemarojaus, ir nuo grybelio, ir įvairiausiom liaudies medicinos priemonėmis. Dabar viskas ok ir aš vėl pabandžiau kartą įsidėti tą paketą. Neparaudonavo, bet tas graužulys, lyg paketas būtų pilnas, niekur nedingo. Taigi, po kelių valandų išsiėmiau ir dabar jau bijau rizikuoti. Gal kada vėl išbandysiu, tada parašysiu ir tikrai žinosiu ar tuos nežmoniškus paraudimus sukėlė jie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 19 kovo 2009 - 11:22
QUOTE(MAMarija @ 2009 03 19, 12:20)
Prieš kelias savaites ir man teko pabandyti šiuos paketėlius - padovanojo benradarbė, platinanti juos. Išbanžiau ir dieninius, ir naktinius. Kadangi buvo praėję kelios savaitės po gimdymo, dar skaudėjo susiūtą tarpvietę, todėl juos gavusi nudžiugau, maniau, gal dėl to geriau gis ir pan. Tačiau po kelių dienų naudojimo atsitiko keistas dalykas. "Ten" visur aplinkui oda paraudonavo, ėmė perštėti ir pan. Beje, alergiška nesu. Šiaip šie pakatėliai išskyras sugėrė gerai, tik vaikščiojant jačiau nuolatinį graužulį, jausmas buvo toks, jog atrodė paketas nekeistas visą parą. Iš pradžių negalėjau patikėti, kad tai atsitiko nuo jų, bandžiau teptis tepalais nuo hemarojaus, ir nuo grybelio, ir įvairiausiom liaudies medicinos priemonėmis. Dabar viskas ok ir aš vėl pabandžiau kartą įsidėti tą paketą. Neparaudonavo, bet tas graužulys, lyg paketas būtų pilnas, niekur nedingo. Taigi, po kelių valandų išsiėmiau ir dabar jau bijau rizikuoti. Gal kada vėl išbandysiu, tada parašysiu ir tikrai žinosiu ar tuos nežmoniškus paraudimus sukėlė jie.

Labutis, tie nemalonus pojuciai gali atsirasti kada yra didesne problema, nes tie anijonai stebuklo nepadaro per kelias dienas (ne Kaspirovskis), reikia laiko ir kantrybes. Sekmes biggrin.gif
Atsakyti
Mergos, manau, jau peržengėt ribą... Nereikėtų taip tyčiotis. Aš irgi netikiu tokiom nerealiom gydomosiomis šių įklotų savybėmis, pienligė puikiai išnyksta ir plasmasinius paketus pakeitus natūraliais savadarbiais arba sertifikuotais ekologiškais natracare, bet jei būtent tie anijonai kuriai nors merginai padėjo, tai natūralu, kad ji ir parašys savo įspūdžius... Aš netikiu stebuklingom savybėm tol, kol to neįrodys mokslas (o ne pseudo tyrinėjimai, atlikti pačios kompanijos), bet tai dar nereiškia, kad tie įklotai tikrai neturi jokio teigiamo poveikio. Gal mokslininkai rimtai susidomės ir atliks reikalingus objektyvius tyrimus, o tada ir bus galima daryti kategoriškas išvadas.
Atsakyti
na, aš naudoju ir esu patenkinta. kadangi chemiškai žinau, kokie anijonai yra reikalingi, į šitą reikalą nežiūriu taip kritiškai. paketai ir įklotai tikrai praleidžia orą, pati dariau mechaninį bandymą su "allways" ir "naturella" nieko panašaus nebuvo. kalbu ne apie gydomąsias savybes, o apie jų specifinę sandarą (paketas pagamintas iš 7 sluoksnių). beje, esu girdėjus, kad jei šie paketai per kraštelius praleidžia skystį, vadinasi jūsų makšties pH neatitinka normos.
Atsakyti
QUOTE(mau @ 2009 03 21, 21:37)
beje, esu girdėjus, kad jei šie paketai per kraštelius praleidžia skystį, vadinasi jūsų makšties pH neatitinka normos.

o kur logika tame? kaip susiję makšties ph ir paketo sugeriamosios savybės? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 21 kovo 2009 - 21:44
na, aš naudoju ir esu patenkinta. kadangi chemiškai žinau, kokie anijonai yra reikalingi, į šitą reikalą nežiūriu taip kritiškai. paketai ir įklotai tikrai praleidžia orą, pati dariau mechaninį bandymą su "allways" ir "naturella" nieko panašaus nebuvo. kalbu ne apie gydomąsias savybes, o apie jų specifinę sandarą (paketas pagamintas iš 7 sluoksnių). beje, esu girdėjus, kad jei šie paketai per kraštelius praleidžia skystį, vadinasi jūsų makšties pH neatitinka normos.

Gal galetumet placiau kokie anijonai reikalingi??
O mechaniskai, tai cia kaip? putet ora??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilditele: 21 kovo 2009 - 22:34
QUOTE(mau @ 2009 03 21, 22:37)

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 03 21, 22:41)
o kur logika tame? kaip susiję makšties ph ir paketo sugeriamosios savybės? g.gif

QUOTE(dilditele @ 2009 03 21, 23:30)
Gal galetumet placiau kokie anijonai reikalingi??
O mechaniskai, tai cia kaip? putet ora??

Manau, kad pūtė tą orą, nes mechaninio bandymo kitaip neįsivaizduoju, kadangi pati tokio bandymo nedariau, nieko pasakyti negaliu.
Man taip pat iškilo klausimas, o kokios rūšies būtent tie anijonai, esantys tuose įklotuose? Nes anijonų gi labai įvairių būna... g.gif
Bet dėl antro teiginio... doh.gif Kuo susijusi paketo savybė praleisti skystį ir makšties pH? Nu, mergos, bet ir jūs absurdiškų pasakų neskleiskit..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 22 kovo 2009 - 00:18
QUOTE(mau @ 2009 03 21, 22:37)

kokios cia nesamones?..... koks rysys tarp maksties ph ir sugeriamumo??? mano ph normalus, bet kazkodel bego viskas kiaurai. beje, buvau pas dr., juokiasi zmogus is tu paketu, net geda pasidare, kad buvau tokia naivi juos isigijusi ir devedama blush2.gif taipkad nereikia cia skleisti nesamoniu. kad anijonai reikalingi tai cia faktas - ju yra ir ore, bet ar butina juos grusti i tarpkoji? nebeskleiskit tu paistalu...
Atsakyti
beje, esu girdėjus, kad jei šie paketai per kraštelius praleidžia skystį, vadinasi jūsų makšties pH neatitinka normos.

negi būtina čia rašyti viską, ką esate girdėjusi? blink.gif aš pvz. esu girdėjus (ir dargi skaičiusi), kad jei sergi mmm, apskritai esi nesveika moteris biggrin.gif negi su pavasariu tikrai sveikas protas ir logika išeina kažkur pasivaikščioti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 21, 21:30)

maciau, lb jau juoketes is alibaba.com biggrin.gif o zinot kas ten per saitas? cool.gif bigsmile.gif

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 03 21, 20:41)

vat buna, nemegsti zmogaus, va ir man db taip tongue.gif

pridiskutavot cia...i tema ir nelabai biggrin.gif
visgi patikejau as tais iklotais doh.gif naivuole lotuliukas.gif ai, bet kai visokios bedeles puola, pradedi tiket ir stebuklais biggrin.gif
tai va, naudoju juos apie menesi ir man jie visai patinka rolleyes.gif kaip kazkas jau minejo - labai plonuciai, mazuciai, man tas patiko smile.gif
su kazkokiomis 'stebuklingomis' galiomis nesusiduriau, na, gal dar susidursiu, reiks po poros menesiu kolposkopija pasidaryt, tada matysiu ar kas pasikeite g.gif
tiesa, karta mb prikalbejau, kad leistu spuogeli uzklijuot lotuliukas.gif
tai ryte tikrai paraudimas buvo isnykes, bet vistiek mb zvenge is manes, kad nesamones darau ir nepatikejo, kad cia tie anijonai itakos padare biggrin.gif
va, paketu as situ nebandziau ir nebandysiu g.gif tiesiog esu pripratus prie vienu, pasitikiu jais ( beje, nieko ispudingo - always biggrin.gif, tik jau nebe tie kur pavirsius is gumos doh.gif )
tai va tiek ir tegaliu pasakyt ax.gif
Atsakyti
Kviečiu prisijungti. 4u.gif

http://darom09.lt/
Atsakyti
iš ankekdotinių situacijų biggrin.gif topsecret.gif
Šis "stebukliukas" padėjo išgyti nuo.....kosulio,užklijavus tą žaliąją juostelę ant krūtinės ląstos mastau.gif

Atsakyti