Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 03 13, 10:07)
gal atskirk pasišaipymus nuo kandžiojimosi  mirksiukas.gif .

ai, žodžiu, nuoširdi užuojauta visiems, kuriems anionai aptemdė smegenis, o tinklinis marketingas sudrumstė protą.  lotuliukas.gif

nenustebsiu, kad tam mieste, kuriam tu negyveni  lotuliukas.gif

Pabandyk ir Tu,gal mandagesne busi nuo anionu.... g.gif pasinaudok proga- galbut dar ir nemokamai gausi.....
Yra moteru, kurioms patinka, yra kurioms netinka ir nepatinka....nesuprantu, kodel reikia varyti? Matai, nevisos tokios sveikos, ir nesideda plasmasiu i tarpkoji...
Atsakyti
[1. Pabandyk ir Tu,gal mandagesne busi nuo anionu.... g.gif pasinaudok proga- galbut dar ir nemokamai gausi.....
2. Yra moteru, kurioms patinka, yra kurioms netinka ir nepatinka....
3. nesuprantu, kodel reikia varyti?
4. Matai, nevisos tokios sveikos, ir nesideda plasmasiu i tarpkoji...
[/quote]
1. bandziau, geri paketai, bet per brangūs ir jokių stebuklingų savybių neturi. be to - jie neekologiški. jau ne kartą tai minėjau šioj temoj, bet kažkodėl platintojai "nemato" argumentų, į kuriuos neturi ką pasakyt biggrin.gif . ir mandagumo pati pasimokyt galėtum - nemandagu neperskaičius temos, daryt išvadas biggrin.gif
2. o ar čia kas nors sakė kitaip??????? g.gif
3. čia tik platintojai varo savo nelogiškas tiradas, remdamiesi vieninteliais argumentais: " mano bobutės arklio pusseserei išgydė visokias ginekologines bėdas", "jie ekologiški, nes gamintojas taip rašo, bet deja, jokių tai įrodančių sertifikatų neturi", nu ir t.t. O KUR ĮRODYMAI, mielieji prekybininkai???????
4. jetau, nu atsipeikėkit, merginos. taigi anionų oaketų apatinis sluoksnis irgi PLASTIKINIS biggrin.gif . nu negi jau taip smegenys užtemo, kad nematot, ką pačios nešiojat? jei tikrai norit natūralių dalykų - naudokit daugkartinius medžiaginius paketus. va juose tai tikrai nėra sintetikos. o ir kainuoja nepalyginamai pigiau, nei bet kokie vienkartiniai stebuklai.
Atsakyti
[quote=*GAILĖ*,2009 03 13, 12:25]
[1. Pabandyk ir Tu,gal mandagesne busi nuo anionu.... g.gif pasinaudok proga- galbut dar ir nemokamai gausi.....
2. Yra moteru, kurioms patinka, yra kurioms netinka ir nepatinka....
3. nesuprantu, kodel reikia varyti?
4. Matai, nevisos tokios sveikos, ir nesideda plasmasiu i tarpkoji...
[/quote]
1. bandziau, geri paketai, bet per brangūs ir jokių stebuklingų savybių neturi. be to - jie neekologiški. jau ne kartą tai minėjau šioj temoj, bet kažkodėl platintojai "nemato" argumentų, į kuriuos neturi ką pasakyt biggrin.gif . ir mandagumo pati pasimokyt galėtum - nemandagu neperskaičius temos, daryt išvadas biggrin.gif
3. čia tik platintojai varo savo nelogiškas tiradas, remdamiesi vieninteliais argumentais: " mano bobutės arklio pusseserei išgydė visokias ginekologines bėdas", "jie ekologiški, nes gamintojas taip rašo, bet deja, jokių tai įrodančių sertifikatų neturi", nu ir t.t. O KUR ĮRODYMAI, mielieji prekybininkai???????
4. jetau, nu atsipeikėkit, merginos. taigi anionų oaketų apatinis sluoksnis irgi PLASTIKINIS biggrin.gif . nu negi jau taip smegenys užtemo, kad nematot, ką pačios nešiojat? jei tikrai norit natūralių dalykų - naudokit daugkartinius medžiaginius paketus. va juose tai tikrai nėra sintetikos. o ir kainuoja nepalyginamai pigiau, nei bet kokie vienkartiniai stebuklai.
[/quote]
smile.gif 1. As ne platintoja, juos isigijau noredama pabandyt, ir naudosiu kol pabaigsiu ta lagamina...taip kalta, visos neperskaiciau...uzteko paskaityt paskutine zinute ir gynyba isijunge lotuliukas.gif
2. Cia as taip pasakiau smile.gif paprasciausias faktas smile.gif
3. As neprekybininke.....jau kartojuos....
4. Bet ne virsus:) tai man tada paaiskink, kodel man jie padejo?

Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2009 03 13, 11:41)
Bet ne virsus:)

tai man tada paaiskink, kodel man jie padejo?

nu pvz natracare paketų viršus medvilninis biggrin.gif , ir sugeriamasis sluoksnis natūralus, ir ekosertifikatus jie turi. o iš ko pagaminti anion, niekas tiksliai nežino, nes nėra jokių ekosertifikatų, todėl lieka tikėt arba netikėt prekybininkais mirksiukas.gif

o nuo ko jie tau padėjo? kokių konkrečiai bėdų turėjai?
Atsakyti
[quote=mazuliuke159,2009 03 13, 12:41]
[/quote]
smile.gif 1. As ne platintoja, juos isigijau noredama pabandyt, ir naudosiu kol pabaigsiu ta lagamina...taip kalta, visos neperskaiciau...uzteko paskaityt paskutine zinute ir gynyba isijunge lotuliukas.gif

Aciu drinks_cheers.gif
[/quote]
kad cia kazkaip net nekvepia puolimu, gynyba ar dar kazkuo panasaus. ko cia tiek susireiksminat? kazkaip jau labai nei zodelio istart negalima - iskart "puolimas" atseit pradedamas. jei jau naudoji "prabangius" anion paketus, tai nbutina taip ziauriai susireiksmint....
Atsakyti
[quote=zivilaite,2009 03 13, 23:29]

Aciu drinks_cheers.gif
[/quote]
kad cia kazkaip net nekvepia puolimu, gynyba ar dar kazkuo panasaus. ko cia tiek susireiksminat? kazkaip jau labai nei zodelio istart negalima - iskart "puolimas" atseit pradedamas. jei jau naudoji "prabangius" anion paketus, tai nbutina taip ziauriai susireiksmint....
[/quote]
Cia nieks nesusireiksmina, cia nuomone. Ne del prabangumo juos pirkau.
Atsakyti
pasakos apie tai, kaip įklotai išgydo pienligę lotuliukas.gif bobutėms vakare prieš miegą gal ir tiktų mirksiukas.gif
ir metas baigti tą reklamą.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 03 13, 09:07)
ai, žodžiu, nuoširdi užuojauta visiems, kuriems anionai aptemdė smegenis, o tinklinis marketingas sudrumstė protą.  lotuliukas.gif

ne taip sakot smile.gif anionai juos apglėbė savo meilės galia mirksiukas.gif
juokas suima kiekvienąkart prisiminus šitą sakinį iš winalite tinklapio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 14, 18:30)
ne taip sakot smile.gif anionai juos apglėbė savo meilės galia  mirksiukas.gif
juokas suima kiekvienąkart prisiminus šitą sakinį iš winalite tinklapio  lotuliukas.gif

joooo, tikrai merginos apsvaigusios nuo anijonu poveikio lotuliukas.gif gerai, kad man greit pasireiske ju blogumai, o tai buciau irgi kaip durnaropiu apsirijusi benaudodama ta slamsta lotuliukas.gif kokia priklausomybe pasirodo isivysto, siaubas kazkoks lotuliukas.gif beje, merginos, o kur musu vienintelis nepakartojamas vyrukas dingo????????? turbut labai jau platina isijautes, nebeturi laiko cia pudrint smegenis nebandziusioms blink.gif
Atsakyti
dabar anijonai viską išgydo kaip kažkada Kašpirovskis visą žmoniją per TV gydė ar kažkoks visagalis vandenį ir šikpopierių užkalbėdavo. sėkmės gydantis ir sveikstant nuo visokios priklausomybės ligų. nuoširdžiai linkime pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Uzuojauta pykcio suestiems:) tai jau baisiau nei anijonai, jeigu iesko keikvienoj temoj kaip igelti kitiems zmonems, pasisaipyti kad ir kur ir bet ka jie sakytu, o siaube, priklausomybe "IGELTI".

Papildyta:
lotuliukas.gif
QUOTE(mazuliuke159 @ 2009 03 13, 12:15)
Pabandyk ir Tu,gal mandagesne busi nuo anionu.... g.gif pasinaudok proga- galbut dar ir nemokamai gausi.....
Yra moteru, kurioms patinka, yra kurioms netinka ir nepatinka....nesuprantu, kodel reikia varyti? Matai, nevisos tokios sveikos, ir nesideda plasmasiu i tarpkoji...

biggrin.gif sveika atvykusi i tema pavirtusia musio lauku "Praryk anijona" zinok visus cia rykliai puola kas vartoja gera daikta, nes jos pacios nesugeba nieko daugaiu kaip saipytis, doh.gif
Atsakyti
http://www.sveikipro...d...11&id=17971
nekelia man jie pasitikėjimo, naujovės ekologiškos tik tiek kol neranda kad jos turi ir žalą darančių veiksnių. Aišku natūraliausia būtų vata ir marliai, bet juk nepatogu, todėl geriausi alternatyva manau yra "Natracare"
Atsakyti