[quote=*GAILĖ*,2009 03 13, 12:25]
[1. Pabandyk ir Tu,gal mandagesne busi nuo anionu....
pasinaudok proga- galbut dar ir nemokamai gausi.....
2. Yra moteru, kurioms patinka, yra kurioms netinka ir nepatinka....
3. nesuprantu, kodel reikia varyti?
4. Matai, nevisos tokios sveikos, ir nesideda plasmasiu i tarpkoji...
[/quote]
1. bandziau, geri paketai, bet per brangūs ir jokių stebuklingų savybių neturi. be to - jie neekologiški. jau ne kartą tai minėjau šioj temoj, bet kažkodėl platintojai "nemato" argumentų, į kuriuos neturi ką pasakyt
. ir mandagumo pati pasimokyt galėtum - nemandagu neperskaičius temos, daryt išvadas
2. o ar čia kas nors sakė kitaip???????
3. čia tik platintojai varo savo nelogiškas tiradas, remdamiesi vieninteliais argumentais: " mano bobutės arklio pusseserei išgydė visokias ginekologines bėdas", "jie ekologiški, nes gamintojas taip rašo, bet deja, jokių tai įrodančių sertifikatų neturi", nu ir t.t. O KUR ĮRODYMAI, mielieji prekybininkai???????
4. jetau, nu atsipeikėkit, merginos. taigi anionų oaketų apatinis sluoksnis irgi PLASTIKINIS
. nu negi jau taip smegenys užtemo, kad nematot, ką pačios nešiojat? jei tikrai norit natūralių dalykų - naudokit daugkartinius medžiaginius paketus. va juose tai tikrai nėra sintetikos. o ir kainuoja nepalyginamai pigiau, nei bet kokie vienkartiniai stebuklai.
[/quote]
1. As ne platintoja, juos isigijau noredama pabandyt, ir naudosiu kol pabaigsiu ta lagamina...taip kalta, visos neperskaiciau...uzteko paskaityt paskutine zinute ir gynyba isijunge
2. Cia as taip pasakiau
paprasciausias faktas
3. As neprekybininke.....jau kartojuos....
4. Bet ne virsus:) tai man tada paaiskink, kodel man jie padejo?
Aciu