QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 03 10, 16:59)
1 besilaukiancioji issprende pienliges problemas su siais iklotais, ne buvo kitiem alergiska , juk nestumo metu rekomenduoajma nesiot medvilnines kelnaites, taip pat sie anijoniniai yra pagaminti is japoniskos medvilnes ,
tai viskas tvarkoj, devekit i sveikata kam tinka ir patinka
![mirksiukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/mirksiukas.gif)
tik parasiau savo nuomone ir tiek. kiekviena, kaip tu sakai, turime teise rinktis. tai va mano pasirinkimas yra nenaudot, juolab, kad as juos naudojau ir man visai nepatiko nei sugeriamumas, nei prilimpa prie kelnaiciu normaliai, o ir savijauta labai prasta buvo, galva gele tiek, kad nebezinojau kur ja kist.... labai visokiu smulkiu negalavimu buvo, maniau kad kokiu bedu ginekologisku turiu, bet tyriausi ir esu visiskai sveika. tai va ir suabejojau tais iklotais. ir dar daugiau - likusius (beveik po visa pakeli dieniniu, naktiniu ir kasdieniniu) draugei atidaviau, tai jai irgi nepatiko, dar kelios buvo isigijusios is platintoju - keikia iki pat siolei tuos iklotus.... zinau nemazai moteru, kurios naudojo ir nebenaudotu jei ir primoketu uz juos. o kurioms butu itike - nei vienos is savo pazistamu rato nezinau. tik va cia pasiskaitineju ir matau, kad yra kam labai tinka ir padeda. tai VALIO! dziugu, kad kazkam nuo ju tik geriau