QUOTE(vaidicita @ 2009 02 24, 16:31)
gal kas galetu padeti tapti platintoja kaune ir papasakot smulkiau apie salygas?
Labas vakaras. Matau verda karštos diskusijos šia tema. Taip tai yra naujas produktas ateinantis į mūsų rinką. Aš jį gavau iš vienos pirmųjų partijų ir jau naudoju beveik metai laiko. Pasidalinsiu savo pastebėjimais. Neginčytina: labai švelnus, nealergizuoja, sugeba sugerti kelis kartus daugiau skysčio nei parduotuviniai, panaikina nemalonų kvapą. Trūkumai: pakankamai brangus, jeigu aktyviai judi silpnokai laikosi prisiklijaves, ypač ant sintetinių kelnaičių, kai kurioms gali būti mažoki. Tarp kitko nei gamintojai,nei distributoriai nesako, kad tai ekologiškas produktas. Sako, kad tai produktas pagamintas iš natūralių medžiagų. Todėl ši diskusija tur būt turėtų vykti ne šiame forume:). Dėl gydymo-tikrai ne panacėja nuo visų ligų. Kad padeda susitvarkyti su kai kuriais, mus kamuojančiais smulkiais nemalonumais,tai taip. Iš mano pažįstamų, naudojančių įklotus ir paketus, atsiliepimų daug kam mėnesinės pasidarė mažiau skausmingos ir ne tokios gausios. Nedažnai,tačiau yra buvę, kad naudojant pirmą kartą savijauta pablogėja,skauda galvą,pykina. Tai gali tęstis iki 20 dienų. Toliau naudojant savijauta tampa normali. Atrodo, kad juos naudojant pranyksta pienligės simtomai. Tikrai to tvirtinti negaliu,bet keletas mano draugių sako,kad joms padėjo. Dabar vėl keletas sergančių pažįstamų pradėjo juos naudoti,maždaug po mėnesio turėtų būti rezultatai,tada galėsiu pasakyti tiksliau. Aš irgi daug kur bandau naudoti juos ne pagal paskirtį, tikrai galiu pasakyti, kad geresnio tvarsčio pūliuojančioms žaizdoms nesu sutikusi. Bet atrodo aš jau per daug išsiplėčiau
.
Sėkmės Jums likimo draugės
.