Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(Irėja @ 2009 02 22, 21:59)
apraiška iš aukščiau. kaip ir visa kita  lotuliukas.gif

apskritai stebėtina, kad šita tema vis dar ekologijos skyrelyje  g.gif negi viską, kas "teigiama, kad ekologiška" nešim čia ir aptarinėsim?

http://www.sveikipro...d...11&id=17971
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 23, 13:57)

ir ką?
"Didžioji dalis produktų - ekologiški (organiniai). " tuo viskas pasakyta. didžioji dalis - tai anaiptol ne visi smile.gif ir neapsimeskit kvailute. manau, tokia nesat. ania? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 23, 14:57)

cia buvo atsakymas is ko padaryta anijonine juostele cia jokia paslaptis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 24, 10:47)
cia buvo atsakymas is ko padaryta anijonine juostele cia jokia paslaptis bigsmile.gif

Nu kad paslaptis atrodo. Raso, kad is dumbliu, ale man smalsu kaip tie anijonai ant tu dumbliu atsiranda. Komercine paslaptis, ania? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilditele: 24 vasario 2009 - 19:16
QUOTE(vaidicita @ 2009 02 24, 16:31)
gal kas galetu padeti tapti platintoja kaune ir papasakot smulkiau apie salygas?

Labas vakaras. Matau verda karštos diskusijos šia tema. Taip tai yra naujas produktas ateinantis į mūsų rinką. Aš jį gavau iš vienos pirmųjų partijų ir jau naudoju beveik metai laiko. Pasidalinsiu savo pastebėjimais. Neginčytina: labai švelnus, nealergizuoja, sugeba sugerti kelis kartus daugiau skysčio nei parduotuviniai, panaikina nemalonų kvapą. Trūkumai: pakankamai brangus, jeigu aktyviai judi silpnokai laikosi prisiklijaves, ypač ant sintetinių kelnaičių, kai kurioms gali būti mažoki. Tarp kitko nei gamintojai,nei distributoriai nesako, kad tai ekologiškas produktas. Sako, kad tai produktas pagamintas iš natūralių medžiagų. Todėl ši diskusija tur būt turėtų vykti ne šiame forume:). Dėl gydymo-tikrai ne panacėja nuo visų ligų. Kad padeda susitvarkyti su kai kuriais, mus kamuojančiais smulkiais nemalonumais,tai taip. Iš mano pažįstamų, naudojančių įklotus ir paketus, atsiliepimų daug kam mėnesinės pasidarė mažiau skausmingos ir ne tokios gausios. Nedažnai,tačiau yra buvę, kad naudojant pirmą kartą savijauta pablogėja,skauda galvą,pykina. Tai gali tęstis iki 20 dienų. Toliau naudojant savijauta tampa normali. Atrodo, kad juos naudojant pranyksta pienligės simtomai. Tikrai to tvirtinti negaliu,bet keletas mano draugių sako,kad joms padėjo. Dabar vėl keletas sergančių pažįstamų pradėjo juos naudoti,maždaug po mėnesio turėtų būti rezultatai,tada galėsiu pasakyti tiksliau. Aš irgi daug kur bandau naudoti juos ne pagal paskirtį, tikrai galiu pasakyti, kad geresnio tvarsčio pūliuojančioms žaizdoms nesu sutikusi. Bet atrodo aš jau per daug išsiplėčiau smile.gif.
Sėkmės Jums likimo draugės smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 26 vasario 2009 - 21:51
Man cia vel skamba, kaip reklama. Ai geriau neissiplesti...
Atsakyti
QUOTE(supersvocia @ 2009 02 25, 10:53)
Man cia vel skamba, kaip reklama. Ai geriau neissiplesti...

Na, gal ir reklama, bet sąžiningesnė, nes išvardyti ir privalumai, ir trūkumai. Bet nuo pat pradžių temoje tikrai buvo teigiama, kad jie ekologiški, tik vėliau išsiaiškinta, kad tikrai ne, bent jau kol kas nėra įrodymų. Jei jie bus pripažinti ekologiškais (firma gaus tą pažymintį sertifikatą), bus labai puiku, kad vis daugiau ekologiškų gaminių ateina į rinką smile.gif
Atsakyti
sveikos, merginos. nepatingejau ir perskaiciau visus puslapius book.gif siaubas kazkoks! juokingiausia, kad vyrukas dalyvauja sitame pokalbyje lotuliukas.gif idomu is kur jis zino kaip moterys jauciasi kai naudoja vienus ar kitus iklotus, kokie privalumai ju visu yra?.... humoras juodas thumbup.gif ir jei jis tik prezentacijoje buvo ir visikai nieko bendra su platinimu neturi tai kam tiek laiko gaista cia, supermamu forume, ir dar tiek daug zino apie firmos finansus ir visa kita?????? platintojas jis ir dar koks melagis.... man atrodo, kad as zinau kas cia per paukstis, ar tik ne is jo busiu pirkusi paketus mirksiukas.gif
pati isbandziau siuos iklotus - man jie visiskai netiko ir nepatiko. nieko gero nesugeria, atsiklijuoja, kasdieniai visiska katastrofa! zodziu ne man. o del gydomuju savybiu - visiskas mitas mano nuomone, ziurekit, kad tik blogiau nebutu. lietuvaite9, gal nesizavek jau labai tom naujovem - laiko patikrinta yra realiau uz visokias kalbas, rasybas ir t.t. nejau tu taip nemyli savo kuno, kad net nesusimastai ar anijonai turi tik gera poveiki, o gal jie ziauriai kenkia, ir ar nebus paskui kokiu skaudziu padariniu?
Atsakyti
savo kuna myliu , kartu su juo dziaugiuosi siais iklotais,
mano kunas naudojant siuos iklotus ka tik per mm nejuto skausmu ir jos tapo trumpesnes,
tad net nesiruosiu ju keisti,
nera tokio sampuno kuris visiems tiktu, taip ir iklotu kurie visiem patiktu,
geros kloties:)! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite9: 09 kovo 2009 - 09:21
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 03 09, 10:17)
savo kuna myliu , kartu su juo dziaugiuosi siais iklotais,
mano kunas  naudojant siuos iklotus ka tik per mm nejuto skausmu ir jos tapo trumpesnes,
tad net nesiruosiu ju keisti,
nera tokio sampuno kuris visiems tiktu, taip ir iklotu kurie visiem patiktu,
geros kloties:)! biggrin.gif

o tu garantuota, kad anijonai labai sveika??? nebijai, kad (neduok Dieve) koks apsigimes vaikelis gimtu ar kazkas panasaus? kai prispinduliuos su savo geru poveikiu tie anijonai, tai bijau, kad mazai nepasirodys.... baisu naujoves ir dar su kazkokiu keistu, nei vienos rimtos instancijos neirodytu poveikiu, naudot kasdien iklotus. beje, jei turi jie kazkoki ale gydomaji poveiki, tai turetu buti ir salutinis poveikis. bent jau as nesu maciusi jokiu vaistu, kurie butu nekenskmingi ir be jokiu salutiniu poveikiu. patys medikai teigia, kad vaistai gydo viena, o dar daugeliui organu kenkia tuopat metu... Na tiek to, nesvarbu cia mano baimes. Svarbu, kad tau patinka ir tinka. Devek i sveikata, tik taip primigtinai nebutina cia ju reklamuot ir pirst mirksiukas.gif

Geros dienos
Atsakyti
Pries vartojant bet kokai naujove as domiuosi viskuo neperku neiko aklai, kalbejau siuo atveju su ginekologais ir t.t. , rinkau info , ir nusprendziau kad jie neturi jokio pasalinio poveikio, o ka jus nusprendete cia jusu asmeninis reikalas:)
tiesiog sakau keik zmoniu tiek nuomoniu,
o per prievarta dar nei vienas ju nebande, visi tik savo noru..
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 03 10, 10:12)
Pries vartojant bet kokai naujove as domiuosi viskuo neperku neiko aklai, kalbejau siuo atveju su ginekologais ir t.t. , rinkau info , ir nusprendziau kad jie neturi jokio pasalinio poveikio, o ka jus nusprendete cia jusu asmeninis reikalas:)
tiesiog sakau keik zmoniu tiek nuomoniu,
o per prievarta dar nei vienas ju nebande, visi tik savo noru..

o ka ginekologai gali pasakyti tuo klausimu, jei tas anijonu poveikis vaisiui dar nelabai ishtirtas? musu pediatre yra sakius, kad labai nemazai gydomuju preparatu yra tinkami vaikams, tachiau anotacijose rashoma, kad nerekomenduojama naudoti, nes nebuvo padaryta pakankamai ishsamiu i rdaug tyrimu, nes tokie tyrimai su naujagimiais ar besilaukianchiomis yra draudzhiami..... blink.gif
Atsakyti