Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(Natuke @ 2009 02 19, 20:42)
skaičiau
didžiausias straipsnis apie bjaurus naujus įstatymus, nepalnkius smulkiam verslui. Perspausdintas iš verslo žinių. Tai kaip suprantu, dirbama pagal pažymą? g.gif Gerai, žinosiu. Jei kada sugalvosiu iš jūsų arba kitos platintojos pirkti šios įklotus, būtinai pareikalausiu kvituko 4u.gif
Dėl mlm - mano teta jau 10 metų tuo užsiema, dabar parduoda savo butą, nes yra įsiskolinus bankui 12 tūkst euru doh.gif  doh.gif

savo kelyje dar nesutikau nei 1 kuris butu parsiskolines del MLM , cai nuo zmogaus priklauso o ne nuo sistemos, mano aplinkoj matau tik daug pavyzdziu kaip zmones dirba ir uzdirba bigsmile.gif

dirba su individualia veikla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite9: 20 vasario 2009 - 09:32
QUOTE(dilditele @ 2009 02 20, 00:20)
Na as is sios temos skaniai pasijuokiau ir isitikinau nepirkt siu paketu, nors pradzioj visai buvau susidomejus.
Ko paklausi to negausi, juokas tik ima is patikimu saltiniu tokiu kaip winalite ar youtube  lotuliukas.gif
Tai kokia ten liga issigydei lietuvaite? Bandysiu spet....atsakymo nebus

Aciu Dievui esu sveika, o problemos sprendimas, iklotu patogumo ieskojimas nera liga, ir mano poziuris i juos taip pat nera liga,
o va jums daugumai, netaikau neikam konkreciai,tikrai reiktu isigydyti paranoja smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2009 02 19, 22:27)
gal jau tiesiog tema išseko g.gif. Lyg tai jau nusprendėm, kad įklotai nesertifikuoti ne vienu ekoženklu, rimta tarptautinė kompanija, turi pinigėlių galėjo seniai tai padaryti jeigu jai rupėtų arba tai būtų įmanoma g.gif

Apie kitas įklotų savybes  ir MLM  einam diskutuoti kitur mirksiukas.gif
man atrodo temą galima uždaryti ir palikti pasiskaitymui 4u.gif

Kiek zmoniu tiek nuomoniu, to niekas nepakeis siame pasaulyje;)
laimingos kloties smile.gif
Atsakyti
O gal tikrai reikėtų uždaryti šią temą? Ir palikt tik pasiskaitymui? Nes tikrai aišku, kad niekas nieko čia neįrodys, kai vieni apie ratus, o kiti - apie batus.
Atsakyti
Vakar bandziau ieskot info internete, ale nieko rimto neradau, apart gamintojo, youtube ir pardaveju (vienas pavadinimas isvis geras- alibaba.com lotuliukas.gif )
Na su ekologija kaip ir aisku, kad neekologiski tie Winalite paketai.
Su ligom taip pat aisku, kad absoliutus kliedesiai surasyti.

Bet man rupi dar vienas dalykas, is ko ta anijonine juostele pagaminta?? kaip ji padengta/impregnuota tais anijonais???
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 02 20, 21:15)

Bet man rupi dar vienas dalykas, is ko ta anijonine juostele pagaminta?? kaip ji padengta/impregnuota tais anijonais???

1 pažįstama platintoja sakė, kad čia komercinė paslaptis, patentuota technologija unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Peržvelgiau temą ir panorau ir aš įkišti savo trigrašį smile.gif. Man pasirodė,kad ji nukrypo nuo esmės. Juk man, kaip vartotojai, nelabai rūpi teorija. Ypač ta kurią išsako žmonės net nevartoję produkto. Būtų labai įdomu jeigu savo atsiliepimus parašytų tos kurios šiuos įklotus naudojo pačios ir ilgesnį laiką. Manau tokių jau turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 01 25, 00:50)
aš dar nekaip negaliu ir turbūt mažiausiai pusmetį negalėsiu  tongue.gif tai man lieka tik aptarinėt biggrin.gif
Pakartosiu savo klausimą - ar šitie įklotai turi kokį tarptautinį sertifikatą, kuris patvirtina jų ekologiškumą? g.gif

uzeik i www.winalite.lt ,ten rasi visus sertifikatus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ricicinuke @ 2009 02 22, 02:07)
uzeik i www.winalite.lt ,ten rasi visus sertifikatus... mirksiukas.gif

NĖRA ekologiškumą patvirtinančio sertifikato unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 22 vasario 2009 - 09:08
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 02 22, 11:06)
NĖRA ekologiškumą patvirtinančio sertifikato  unsure.gif schmoll.gif

manau, kad maisomos savokos ekologiskas ir naturalus. Sie paketai yra naturalus, t.y. is simtaprocentiniu medziagu, pvz. 100% medvilnes.
Atsakyti
QUOTE(ŠypSne @ 2009 02 22, 12:00)
manau, kad maisomos savokos ekologiskas ir naturalus. Sie paketai yra naturalus, t.y. is simtaprocentiniu medziagu, pvz. 100% medvilnes.

o iš kur tai žinot, jei ant pakuotės nėra nurodyta jų sudėtis? g.gif
Atsakyti
vėl naujokių užpuolimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 02 22, 15:34)
o iš kur tai žinot, jei ant pakuotės nėra nurodyta jų sudėtis? g.gif

apraiška iš aukščiau. kaip ir visa kita lotuliukas.gif

apskritai stebėtina, kad šita tema vis dar ekologijos skyrelyje g.gif negi viską, kas "teigiama, kad ekologiška" nešim čia ir aptarinėsim?
Atsakyti