mano pojuciai:
taigi artejo pms, (netikejau jokiu efektu iskyrus sausumo jausma ir patogumo)...
tada laukiau pirma diena nugaros skausmu, nu bet ar tai stebuklas ar kas , bet tikrai maziau skaudejo, nejutau krutines tempimo, kaip iprastai budavo pirma diena, tik pilva biski, veinu zodziu, ar isitikinimas ar tikrai anijonai(neveltui tyre tie mokslininkai, isradinejo anijonus) bet jauciau mazesni diskonforta, ne vein del gero sugerimo, nes visad lydejo sausumo jausmas, ko nepasakycaiu apie always ar libress..
reciau keistis reikejo,
bet tikiu kad ne is pirmo karto stebuklai, pries tai dar 15dienu juk kasdieninius iklotus naudojau, manau pati isitikinau, kad kazkiek palengvina mm.
nesakau kad jauciausi puikiai, bet sumazino itampa , dali skausmo, tad kodel sau nepasilengvinti kanciu, kad ir uz tuos 15lt?
[quote=me_gustas_tu,2008 12 06, 11:31]
O jus ne verge? Visi esam ar vienos, ar kitos idejos vergai. Ideja yra tarsi variklis, kuris suteikia gyvenimui tam tikro atspalvio, grozio, ikvepimo. Man asmeniskai smagu prisideti, kad ir nedaug, prie zaliuju judejimo. Svarbu netapti robotu. O gyvenant ekologiskiau, robotu tapti praktiskai neimanoma, nes siai dienai tu produktu yra dar labai mazai, o ir gyvenimo tempas viska pakoreguoja, daznai tnka ir i PC uzsukti. Be to, is tiesu ekologiskai mastantis zmogus vartojima sumazina iki minumumo, tad koks cia vergiskumas?
Speju, kad jus esat prekybcentriu verge, perkanti visa likusi slamsta, kuris reklamuojamas per TV Ir kai tik pasirodo nauja reklama - tuoj puolat pirkti - nes naujiena gi. Ekologai viska daro kitaip - devynis kartus pamatuoja, apsvarsto, patikrina info, o tik tada kerpa
Tas postas apie anijonus mane itikino, visai noreciau pabandyti Pasirodo ju yra jau ir Sveikuose produktuose
[/spek dar karta
O jus ne verge? Visi esam ar vienos, ar kitos idejos vergai. Ideja yra tarsi variklis, kuris suteikia gyvenimui tam tikro atspalvio, grozio, ikvepimo. Man asmeniskai smagu prisideti, kad ir nedaug, prie zaliuju judejimo. Svarbu netapti robotu. O gyvenant ekologiskiau, robotu tapti praktiskai neimanoma, nes siai dienai tu produktu yra dar labai mazai, o ir gyvenimo tempas viska pakoreguoja, daznai tnka ir i PC uzsukti. Be to, is tiesu ekologiskai mastantis zmogus vartojima sumazina iki minumumo, tad koks cia vergiskumas?
Speju, kad jus esat prekybcentriu verge, perkanti visa likusi slamsta, kuris reklamuojamas per TV Ir kai tik pasirodo nauja reklama - tuoj puolat pirkti - nes naujiena gi. Ekologai viska daro kitaip - devynis kartus pamatuoja, apsvarsto, patikrina info, o tik tada kerpa
Tas postas apie anijonus mane itikino, visai noreciau pabandyti Pasirodo ju yra jau ir Sveikuose produktuose
[/spek dar karta
Labai ačiū už informaciją, jei kuriai patiko produktas (neįsižeiskite, kalbu apie poveikį, kuris gali būti įsikalbėtas - placebo efektas, be to, ir mėnesinės kartais skiriasi, kartais tempia krūtis, kartais ne, kartais tik lovoj gulėt galiu, o kartais net nepastebiu, kaip baigiasi...), tai tegu ir naudoja, ir kitoms pataria... Kalbant apie patentus, tai dar tikrai neįrodo gaminio teigiamo veiksmingumo, patentuoti galima absoliučiai viską, kas tik išrasta ir nauja (jei dar nebuvo patentuota)... Patentai su poveikiu neturi nieko bendra. Informacijos sklaida juk turi vykti į abi puses, ar ne?
Aš pati, kol moksliškai tvirtai neįrodytas teigiamas poveikis, nesiryžčiau bandyti, juk moksliškai irgi dar neįrodė, kad sveikatai žalingi GMO... reikia, kad daugiau laiko praeitų.
Šiaip esu už visas ekologiškas priemones, juk kuo mažiau teršiam gamtą, tuo geriau.
Aš pati, kol moksliškai tvirtai neįrodytas teigiamas poveikis, nesiryžčiau bandyti, juk moksliškai irgi dar neįrodė, kad sveikatai žalingi GMO... reikia, kad daugiau laiko praeitų.
Šiaip esu už visas ekologiškas priemones, juk kuo mažiau teršiam gamtą, tuo geriau.
as gerbiu visas nuomones
bet klausimas kitas kodel vartojant always man "isikalbejimo efektas "nepadejo?
sie anijon iklotai buvo kuriami 10metu...mano nuomone jei yra tikrai pazangesni uz eilinius
linkiu atsirinkti keikveinam savo..
sie anijon iklotai buvo kuriami 10metu...mano nuomone jei yra tikrai pazangesni uz eilinius
QUOTE(jolie23 @ 2008 12 09, 17:21)
Labai ačiū už informaciją, jei kuriai patiko produktas (neįsižeiskite, kalbu apie poveikį, kuris gali būti įsikalbėtas - placebo efektas, be to, ir mėnesinės kartais skiriasi, kartais tempia krūtis, kartais ne, kartais tik lovoj gulėt galiu, o kartais net nepastebiu, kaip baigiasi...), tai tegu ir naudoja, ir kitoms pataria... Kalbant apie patentus, tai dar tikrai neįrodo gaminio teigiamo veiksmingumo, patentuoti galima absoliučiai viską, kas tik išrasta ir nauja (jei dar nebuvo patentuota)... Patentai su poveikiu neturi nieko bendra. Informacijos sklaida juk turi vykti į abi puses, ar ne?
tai taip kiekvienam reikia atsirinkt kas tinka, bet nereikėtų rinktis sveikatos saskaita...dėl GMO jūsų pasakymą: reikia laiko, galėčiau ir kitaip interpretuoti statistiškai reikia daugiau ligonių sergančių, kad ir tuo pačiu baisiausiu vėžiu, kad įrodytų, jog GMo maito pramonėje ne geriausia išeitis... taip yra...o GMO nelaukia skverbiasi, kur begali...taigi, aš už ekologija, ir kiek leidžia galimybės perku ekologiškus produktus. na čia biški ne į temą. o dėl įklotų važiuosiu parsivežt siuntinlėlio draugė kuri naudoja, sakė iš pradžių irgi buvo keistas jausmas, bet dabar viskas gerai, pabandysiu ir aų, jei netiks papraščiausiai daugaiu nebepirksiu ir viskas.
QUOTE(lietuvaite9 @ 2008 12 10, 11:18)
as gerbiu visas nuomones
Retorinis klausimas: O ar tikėjai, kad always'ai hormonus reguliuoja ir visokį kitokį teigiamą poveikį turi?..
Tokia atsargi esu dėl to, kad labai daug nežinom. Gyvenu Vokietijoje, čia dabar nemaži skandalai dėl farmacijos ir sveikatai skirtus produktus gaminančių bendrovių veiklos: atskleista, kad labai daug įmonių papirkinėjo valstybės tarnybas, kad gautų leidimus rinkoje prekiauti tam tikrais produktais, kad labai daug buvo nuslėpta apie neigiamus pašalinius poveikius (dažnai tai mirtys...), kad kompanijos moka pinigus gydytojams, kad skirtų jų vaistus, nors tie vaistai kėlė žmonėms pavojų... Taip pat, kad nemažai mokslinių tyrimų, naudojamų įmonių svetainėse, apie produktus, tiesiog buvo pakoreguojami marketingo darbuotojų... Ir nors uždrausta, bet labai lengva bet kokiame žurnale užsakyti bet kokį straipsnį (tarp tokių žurnalų - ir solidūs vaistininkams skirti žurnalai, ir, pvz., Vogue...) Ir, kas svarbiausia, labai daug interneto forumuose platinamos informacijos patenka iš tų pačių įmonių... Žinoma, nemanau, kad būtent šis žmogus turi ryšių su tam tikromis įmonėmis ir kad čia vadinamųjų "interneto brigadų" darbas, bet čia internetas, niekada negali būti tikras... Juolab, kad ekologiški produktai yra žmonijos ateitis, ir šioje srityje dar labai lengva manipuliuoti žmonėmis... Tai tiek, tikiuosi, neįsižeidei, tikrai asmeniškai niekam to netaikiau... Nebeterškime temos.
pries vartojant bet kokius paketus tikiuosi tik veino kad nebereiktu begioti nes laikas pasikeisti, is anijon ir is always tikejausi to pacio, puikaus sugeriamumo, bet zmogus iesko kur geriau, visada bandau ir ieskau geriausio, kazkada always buvo man geriausi, dabar man geriausi ANIJON, kas bus toliau nezinau, jei kas pasiulys geresnius, kodel ju nevartot
Dar yra pirkti ir parduotuveje " Sveiki produktai" ir kaina ten 15.27 tai ne taip jau ir brangiau siustis man atrodo butu brangiau
prisipazinsiu - perskaicius tik pirmakart suzinojau, kad is viso yra tokie - eko paketai. iklotu kasdien nemegstu ir nenaudoju, kad ir kokie stebuklingi butu o siaip always irgi nemyliu todel naudoju naturella gal jie be eko zenklo, bet tikrai ne "celofaniniai", tokie kaip popieriniai sakyciau
na, neturiu as problemu matyt sioj srity , kad apie tai ne nepagalvojau
na, neturiu as problemu matyt sioj srity , kad apie tai ne nepagalvojau