Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(vikscene @ 2009 02 19, 13:06)

autorinės sutartys sudaromos tik tai atliekant autorinį darbą, o ne parduodant prekes. Šioje situacijoje tai arba individualios veiklos pažymėjimas (kuris dabar tikrai labai paplitęs su žiauriai dideliais mokesčiais) arba individuali įmonė (kas taip pat yra pakankamai dažnas atvejis). Ar dar turite klausimų?

turiu biggrin.gif . tai kaip dirba lietuvaite9 - ar su individualios veiklos pažymėjimu ar turi individualią įmonę?
cool.gif
Atsakyti
Aš nežinau kaip ji dirba, nes aš jos nepažįstu. Jos paklauskite.
Atsakyti
Dirba taip, : pasiima iklota ji islanksto ir naudoja pagal paskirti, pagal visus istatymus, ir higienos normas,smile.gif
labai puikus WINALITE iklotai.

Papildyta:
biggrin.gif
ir aplamai ar jus zinote kur as dirbu?
gal as pati esu kazkurios tai institucijos atstove? reiktu patiems atsargaiu rinktis zodzius, kaltinant ir t.t.
Atsakyti
Aš kažkada platinau avon. Buvo tokios pat sąlygos - pasirašau sutartį, paimu prekęs, išplatinu, atsiskaitau, skirtumas man. Aš pati turėčiau pirkti patentą ir sumokėti mokesčius, bet aš, kaip ir daugelis kitų platintoju to nedariau. Tai gi pati kompanija yra legali ax.gif bet platintojai gali būti įvairaus plauko ax.gif

Dėl naujos winalite sugalvotos įdarbinimo tvarkos ir man įdomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 02 19, 15:11)
Aš kažkada platinau avon. Buvo tokios pat sąlygos - pasirašau sutartį, paimu prekęs, išplatinu, atsiskaitau, skirtumas man. Aš pati turėčiau pirkti patentą ir sumokėti mokesčius, bet aš, kaip ir daugelis kitų platintoju to nedariau. Tai gi pati kompanija yra legali ax.gif bet platintojai gali būti įvairaus plauko ax.gif

Dėl naujos winalite sugalvotos įdarbinimo tvarkos ir man įdomu blush2.gif

winalite.lt yra skiltis "mokesciai"
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 19, 11:23)
jei pasidometumete tai jums paaiskintu kad mokamas yra pelno mokestis ir mokama uz patenta..

Patentai jau 10 metų kaip neegzistuoja, yra verslo liudijimai. Pagal juos pelno mokestis nemokamas. Galbūt moka winalite pelno mokestį nuo platintojams parduotų įklotų, nežinau. Bet šie pardavę įklotus tikrai nieko nemoka, nejuokinkit smile.gif

QUOTE(vikscene @ 2009 02 19, 11:43)
Gal tada pradėkite tyrinėti PM International, VISION, Mary Kay (vienos iš brangiausių kosmetikų pasaulyje), Oriflame, Zepter International veiklas??? Ką pasakysite apie juos?? Irgi mafijozai ir sarlatanai??? Vargu, nes greičiausiai pati naudojate ar pirkote kokį nors produktą iš jų.

VISION tai tokia pati aferistų gauja, pardavinėjanti Lietuvoj neregistruotus papildus, nuo kurių prasideda žarnyno vėžys (nuo to mirė du man artimi asmenys). Motinos draugė kažkiek buvo platintoja, visai nuskurdo, nervus ir sveikatą susigadino (rydama tuos papildus pati) ir galiausiai metė tą veiklą. Zepter/Bauer parduoda tokius pačius puodus, kaip daugelis kitų brendų, tik prasukę nerealų marketingą. Man jų puodai yra prastesni už 4kart pigesnius (bet irgi nepigius) puodus, pirktus parduotuvėj. Ir t.t. O jūsų argumentas, kad visam pasaulyje populiarus MLM tai niekinis. Toj pačioj Kinijoj šis būdas yra uždraustas.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 02 18, 16:17)
drinks_cheers.gif  Aš irgi pastebiu Lietuvaite vis tose pačiose temose ir vis ji ką nors bando prastumti smile.gif Ir taip rūpinasi visų mūsų sveikata, **** kaip griebia už širdies...

QUOTE(Junda @ 2009 02 19, 12:07)
Tai jis nuo tų įklotų kaip Jėzus prisikėlė iš numirusių, nes nudegus tiek odos žmonės jau negali išgyventi. Tikrai labai patikimas įrodymas, kad tuojau pat turėčiau keletą lagaminėlių įsigyti.

Aš kiek ne į temą, bet negaliu nustoti juoktis dėl taiklių Jundos pastabų, Dievas suteikė Jums puikų humoro jausmą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 19, 15:48)
winalite.lt yra skiltis "mokesciai"

skaičiau
didžiausias straipsnis apie bjaurus naujus įstatymus, nepalnkius smulkiam verslui. Perspausdintas iš verslo žinių. Tai kaip suprantu, dirbama pagal pažymą? g.gif Gerai, žinosiu. Jei kada sugalvosiu iš jūsų arba kitos platintojos pirkti šios įklotus, būtinai pareikalausiu kvituko 4u.gif
Dėl mlm - mano teta jau 10 metų tuo užsiema, dabar parduoda savo butą, nes yra įsiskolinus bankui 12 tūkst euru doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 19 vasario 2009 - 19:48
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau nebesuprantu apie ką ši tema, ar apie įklotus, ar apie mokesčius... doh.gif

man atrodo, kad egzistuoja tokia kategorija žmonių, kurie bet kokioj situacijoj ras prie ko prisikabinti... doh.gif Viešpatie, apsaugok.. scare.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 19 vasario 2009 - 20:32
gal jau tiesiog tema išseko g.gif. Lyg tai jau nusprendėm, kad įklotai nesertifikuoti ne vienu ekoženklu, rimta tarptautinė kompanija, turi pinigėlių galėjo seniai tai padaryti jeigu jai rupėtų arba tai būtų įmanoma g.gif

Apie kitas įklotų savybes ir MLM einam diskutuoti kitur mirksiukas.gif
man atrodo temą galima uždaryti ir palikti pasiskaitymui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 19 vasario 2009 - 21:29
Na as is sios temos skaniai pasijuokiau ir isitikinau nepirkt siu paketu, nors pradzioj visai buvau susidomejus.
Ko paklausi to negausi, juokas tik ima is patikimu saltiniu tokiu kaip winalite ar youtube lotuliukas.gif
Tai kokia ten liga issigydei lietuvaite? Bandysiu spet....atsakymo nebus
Atsakyti
Teisingai, dėkui už diskusiją, kuri išsisėmė, maždaug negavus atsakymo į nei vieną klausimą, nes ko klausi, tai atsako visai ne į temą. Gydykitės toliau savo įklotais ir svaikite apie karjerą MLM smile.gif
Atsakyti