QUOTE(jolie23 @ 2009 02 18, 21:20)
lietuvaite, kodėl sakai, kad problemų turi tie, kurie nenaudoja tavo platinamų įklotų? Darei kokius tyrimus?
Papildyta:
Beje, tikiu tikrai labai daug kuo
O jei naudoju ne visas naujoves, apie kurias tik rėkiama iš visų pusių, tai aš kvaila ir atsilikusi? Ši mintis jau buvo išsakyta ankstesniuose puslapiuose, bet nemaniau, kad pasikartos... O tinklinis marketingas šiaip pavojingas vartotojams (nes nuslepiama daug info), nors platintojams ir gamintojams atneša nemažą pelną, todėl ir diskutuotinas.
Niekas nesakė, kad Jūs buka ar durna, tai Jūs čia tokiais laikote netinkinčius neįmanomais stebuklais...
Papildyta:
Beje, tikiu tikrai labai daug kuo
O jei naudoju ne visas naujoves, apie kurias tik rėkiama iš visų pusių, tai aš kvaila ir atsilikusi? Ši mintis jau buvo išsakyta ankstesniuose puslapiuose, bet nemaniau, kad pasikartos... O tinklinis marketingas šiaip pavojingas vartotojams (nes nuslepiama daug info), nors platintojams ir gamintojams atneša nemažą pelną, todėl ir diskutuotinas.
Niekas nesakė, kad Jūs buka ar durna, tai Jūs čia tokiais laikote netinkinčius neįmanomais stebuklais...
nu as dar neikuo siam skyriuj nieko taip neisvadinau, tai mane taip isvadino"buka" "durna" siais zodziais, negrazu
Papildyta:
[quote=jolie23,2009 02 18, 21:20]
lietuvaite, kodėl sakai, kad problemų turi tie, kurie nenaudoja tavo platinamų įklotų? Darei kokius tyrimus?
tiesiog zmones skaitantys sia tema manau kazko iesko, ..taip?
ar domisi vadinas jie yra kazkuo nepatenkinti ar siuo metu naudojamais iklotais ar dar kuo..?vadinas jie nerimsta iesko ivairiu sprendimu budu,
as susipazinau su pateikiama informacija, nusprendziau pradeti vartoti winalite iklotus, ir problema kuri mane nervino(konkreciai naudojamu iklotu netobulumas kuriuos anksciau naudojau) pradejus vartoti winalite as savo problema isprendziau, taigi as neturiu problemu, todel ir minejau zodi problema.