Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(vikscene @ 2009 02 18, 16:32)
Jeigu skaitėte gerb. Junda pokalbio istoriją, tai turbūt matėte, kad minėjau, jog paieškosiu patikimų jums šaltinių ir paskelbsiu čia. Rusiškai prezentacija įdėjau tam kad biški pamatytumėte skirtumus tam tikrus (jeigu nepamatėte - jūsų problemos). Kas liečia ekologiškumą, nereikia skleisti erezijų. Nuoširdžiai pasakius, nei mes čia apie ekologiškumą kalbame, nei ką. Kalbame bendrai apie Winalite įklotus. Ir greičiausiai net nereikėjo tą temą pervadinti, nes vistiek kalbame apie įklotus, o ne apie jų ekologiškumą ar ne, nes apie tai aplamai nereikia kalbėti - vienas pasakė, kad ekologiški, kita - ne. Kažkokie įrodymai yra, bet kai kas mano kad tai nėra įrodymai. Ok, tai tada aplamai neminėkim to ekologiškumo čia.

Jei nepastebėjot, šis skyrelis būtent ir skirtas EKOLOGIŠKAM gyvenimo būdui. Čia diskutuojama apie produkciją, kuri yra ne tiek sveika, kiek nekenkia žemei ir pusiausvyrai gamtoje, tausoja išteklius ir t.t. Nieko tokio pasiūlyti ne ekologišką, o tiesiog sveikesnę alternatyvą, bet nreikia mykti kelis puslapius apie mistinius "sertifikatus", o paskui aiškinti, kad ne apie tai kalba. Skyrelio pavadinimą paskaitykit.
Atsakyti
Dėl astmos išgydymo, tai galiu pasakyti, kad galima astma išgydyti vien tuom, kad tu kiekviena diena save įtikinsi kad tu sveika ir po 6 mėn. jūsų astmos nebeliks.

ir ką čia toliau kalbėt....

Aš nesakau, kad Winalite priemonės besąlygiškai GYDO ligas. Ne, taip nėra. Jie padeda pagyti ir išsigydyti. Nes visi žino, jei kažkokia rimta problema, jai reikia taikyti kompleksinį gydymą, kuris gali susidėti nebūtinai naudojant tik tai įklotus (nors tokiu atvejų irgi buvo). Tad manau jūs pati susimaišėte ką norėjote įrodyti man.

Na gal jau laikas kreiptis į tam tikras įstaigas apie nelegaliai parduodamus vaistus moteriškų įklotįų pavidalu? g.gif
Atsakyti
lietuvaite, kodėl sakai, kad problemų turi tie, kurie nenaudoja tavo platinamų įklotų? Darei kokius tyrimus?

Papildyta:
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 18, 16:27)
idomu padiskutuoti su viska neigianciais ir niekuo netikinciais,
kad neperkat tai ne mano problema o jusu, as tai suzinau ka nors nauja , ir taip tobuleju, gal as durna ar buka, kaip minejot?
gal ir taip.
bet tinklinis marketingas tikrai ne visiems, taip niekada nebuvo, juo naudojasi tik 20 proc.zmoniu, visi kiti priestarauja, jie protingi, jie nori buti kaip visi, tai tegul ir buna, o as pabusiu durnesne, naudosiu sau tolaiu visokias naujoves, ir reksiu visiems apie gerus produktus visa gerkle;))))))))))))))))))))))
jau daugkas man padekojo, aciu jiems

Beje, tikiu tikrai labai daug kuo mirksiukas.gif
O jei naudoju ne visas naujoves, apie kurias tik rėkiama iš visų pusių, tai aš kvaila ir atsilikusi? Ši mintis jau buvo išsakyta ankstesniuose puslapiuose, bet nemaniau, kad pasikartos... O tinklinis marketingas šiaip pavojingas vartotojams (nes nuslepiama daug info), nors platintojams ir gamintojams atneša nemažą pelną, todėl ir diskutuotinas.
Niekas nesakė, kad Jūs buka ar durna, tai Jūs čia tokiais laikote netinkinčius neįmanomais stebuklais...
Atsakyti
QUOTE(vikscene @ 2009 02 18, 17:38)
galima astma išgydyti vien tuom, kad tu kiekviena diena save įtikinsi kad tu sveika ir po 6 mėn. jūsų astmos nebeliks. Tas pats ir su kitom ligom. Bet čia aplamai kita kalba. Nes kalbu apie saviįtaigą. Išgydyti galima bet ką.

Sios citatos pabaigai matyt reiktu prirasyti, kad "isgydyti galima bet ka su Winalite iklotais", jei jais itiki, kaip ne kurie cia pasisakantys. Panasu, kad toks itikejimas aptemdo sveika prota. Ar niekam cia nekvepia didziuliu sarlatanizmu? Bet tuo dazniausiai ir pagristas tinklinis marketingas- praplauti smegenis taip, kad jos visikai nebeveiktu, o pasiduotu "konsultanto" itaigai ir zmogus prisipirktu nesamoniu uz neadekvaciai didele kaina.
stupid.gif stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2009 02 18, 21:44)
Sios citatos pabaigai matyt reiktu prirasyti, kad "isgydyti galima bet ka su Winalite iklotais", jei jais itiki, kaip ne kurie cia pasisakantys. Panasu, kad toks itikejimas aptemdo sveika prota. Ar niekam cia  nekvepia didziuliu sarlatanizmu? Bet tuo dazniausiai ir pagristas tinklinis marketingas- praplauti smegenis taip, kad jos visikai nebeveiktu, o pasiduotu "konsultanto" itaigai ir zmogus prisipirktu nesamoniu uz neadekvaciai didele kaina.
stupid.gif  stupid.gif

Na, merginos, nereikia taip, gal gi tie įklotai tikrai neblogi, beje, ekologiški irgi kainuoja nepigiai...
Atsakyti
greičiausiai neblogi ĮKLOTAI, bet ne gydymo priemonė, tuolab vyrams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(purpsius @ 2009 02 18, 18:33)
Jei nepastebėjot, šis skyrelis būtent ir skirtas EKOLOGIŠKAM gyvenimo būdui. Čia diskutuojama apie produkciją, kuri yra ne tiek sveika, kiek nekenkia žemei ir pusiausvyrai gamtoje, tausoja išteklius ir t.t. Nieko tokio pasiūlyti ne ekologišką, o tiesiog sveikesnę alternatyvą, bet nreikia mykti kelis puslapius apie mistinius "sertifikatus", o paskui aiškinti, kad ne apie tai kalba. Skyrelio pavadinimą paskaitykit.

Šis skyrelis skirtas Winalite įklotams, o ne EKOLOGIŠKAM gyvenimo būdui, paskaitykite ne tik temą, bet ir pokalbių istoriją. Jei kas ir buvo kalbame apie ekologiškumą, tai bandyta įrodyta ar paneigti, kad Love Moon įklotai yra ekologiški.
Atsakyti
QUOTE(purpsius @ 2009 02 18, 18:33)

Šis skyrelis skirtas Winalite įklotams, o ne EKOLOGIŠKAM gyvenimo būdui. Pati paskaitykite temą.
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2009 02 18, 21:44)
Sios citatos pabaigai matyt reiktu prirasyti, kad "isgydyti galima bet ka su Winalite iklotais", jei jais itiki, kaip ne kurie cia pasisakantys. Panasu, kad toks itikejimas aptemdo sveika prota. Ar niekam cia  nekvepia didziuliu sarlatanizmu? Bet tuo dazniausiai ir pagristas tinklinis marketingas- praplauti smegenis taip, kad jos visikai nebeveiktu, o pasiduotu "konsultanto" itaigai ir zmogus prisipirktu nesamoniu uz neadekvaciai didele kaina.
stupid.gif  stupid.gif

Jūsų atsakymas yra ne pagrįstas. Gal būt susidūrėte kada nors gyvenime su kažkokia afera ir dabar visiems skleidžiate tokia informaciją. Šiuo atveju argumentų aš nematau. Aš nekalbėjau apie tai, kad bet ką galima išgydyti Winalite įklotais, įdėmiau skaitykite. Aš paminėjau, kad aplamai daug ligų galima išgydyti savitaigos metodu, ir tai jau pasaulis senai žino. Bet mes ne apie tai. Kad teigtumėte jog tinklinis marketingas skirtas praplauti smegenis, pasakykite ką jūs žinote apie tinklinį marketingą, apie MLM (multi-level marketing)?
Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2009 02 18, 23:47)
greičiausiai neblogi ĮKLOTAI, bet ne gydymo priemonė, tuolab vyrams doh.gif

Vėl gi, kaip galite teigti? Kaune jie jau siūlomi vyrams fizioterapeutų ir tam tikrų urologų, ir vyrai po keletos mėnesių ateina ir dėkoja už tai kad jiems apie tai pasakė. Taip kad vargu ar jūs esate bent kažkiek teisi.
Atsakyti
QUOTE(vikscene @ 2009 02 19, 09:07)
Jūsų atsakymas yra ne pagrįstas. Gal būt susidūrėte kada nors gyvenime su kažkokia afera ir dabar visiems skleidžiate tokia informaciją. Šiuo atveju argumentų aš nematau. Aš nekalbėjau apie tai, kad bet ką galima išgydyti Winalite įklotais, įdėmiau skaitykite. Aš paminėjau, kad aplamai daug ligų galima išgydyti savitaigos metodu, ir tai jau pasaulis senai žino. Bet mes ne apie tai. Kad teigtumėte jog tinklinis marketingas skirtas praplauti smegenis, pasakykite ką jūs žinote apie tinklinį marketingą, apie MLM (multi-level marketing)?
Papildyta:
Vėl gi, kaip galite teigti? Kaune jie jau siūlomi vyrams fizioterapeutų ir tam tikrų urologų, ir vyrai po keletos mėnesių ateina ir dėkoja už tai kad jiems apie tai pasakė. Taip kad vargu ar jūs esate bent kažkiek teisi.

tai reiškia love moon yra nelegalus vaistai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 02 19, 09:22)
tai reiškia love moon yra nelegalus vaistai? g.gif

Kaip jie gali būti nelegalūs vaistai jei tai netgi ne vaistai? Tai yra profilaktinė priemonė, kuri padeda įvairių lilgų eigoje.
Atsakyti
reiškia jeigu man pvz nusileistų gimda, gydytojas skirtų operaciją ir įklotų lagaminėlį? g.gif Ponas Ziugajevas, kaip suprantu GYDO vien įklotais g.gif
Papildyta:
Dabar dėl to nudegimo. "Faktas" taip pat iš Ziugajevo prezentacijos. Jo pažįstamas, labai neturtingas žmogus sudegė. 56%visos odos nudegė. Jie nuvalė šlapimu ir pridėjo įklotus. Po 3 dienų ataugo nauja oda blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 19 vasario 2009 - 09:03