idomu padiskutuoti su viska neigianciais ir niekuo netikinciais,
kad neperkat tai ne mano problema o jusu, as tai suzinau ka nors nauja , ir taip tobuleju, gal as durna ar buka, kaip minejot?
gal ir taip.
bet tinklinis marketingas tikrai ne visiems, taip niekada nebuvo, juo naudojasi tik 20 proc.zmoniu, visi kiti priestarauja, jie protingi, jie nori buti kaip visi, tai tegul ir buna, o as pabusiu durnesne, naudosiu sau tolaiu visokias naujoves, ir reksiu visiems apie gerus produktus visa gerkle;))))))))))))))))))))))
jau daugkas man padekojo, aciu jiems
Jeigu skaitėte gerb. Junda pokalbio istoriją, tai turbūt matėte, kad minėjau, jog paieškosiu patikimų jums šaltinių ir paskelbsiu čia. Rusiškai prezentacija įdėjau tam kad biški pamatytumėte skirtumus tam tikrus (jeigu nepamatėte - jūsų problemos). Kas liečia ekologiškumą, nereikia skleisti erezijų. Nuoširdžiai pasakius, nei mes čia apie ekologiškumą kalbame, nei ką. Kalbame bendrai apie Winalite įklotus. Ir greičiausiai net nereikėjo tą temą pervadinti, nes vistiek kalbame apie įklotus, o ne apie jų ekologiškumą ar ne, nes apie tai aplamai nereikia kalbėti - vienas pasakė, kad ekologiški, kita - ne. Kažkokie įrodymai yra, bet kai kas mano kad tai nėra įrodymai. Ok, tai tada aplamai neminėkim to ekologiškumo čia.
Dėl Lietuvaites9 manau, kad nei ji rūpinasi mūsų sveikata, nei ką. Jai turbūt ir be to yra ką veikti. O kaip ir minėjau - nereikia varyti ant žmogaus. Jei diskutuojam tai diskutuokim. Nes prasideda vėl puolimai.
Dėl Lietuvaites9 manau, kad nei ji rūpinasi mūsų sveikata, nei ką. Jai turbūt ir be to yra ką veikti. O kaip ir minėjau - nereikia varyti ant žmogaus. Jei diskutuojam tai diskutuokim. Nes prasideda vėl puolimai.
Nepatingėjau dabar, peržiurėjau 2 prezentacijas - ir pono Ziugajevo ir tą kitą rusišką... pasirodo, kad ponas tikrai teigia, kad anionai GYDO prašom apsispręsti, ar ji GERINA sveikatą ar GYDO? Nes jeigu gydo, reikia platinti su licenzija, kaip vaistus...
QUOTE(Rasma @ 2009 02 18, 11:53)
Nors ir off topic, bet...
Palauk, vakar radau dar vieną sensaciją..
Štai(ypač patikimi klinikiniaii tyrimai! Anijonais astma pagydyta per vieną dieną!):
http://www.jonizator...CFQVItAodqgpbdQ
Chung-pung ir nėra
Šiame tyrime dalyvavo dvidešimt penki vaikai nuo 2 iki 5 metų amžiaus. Jie sirgo tokiomis ligomis:
- Plaučių (bronchinė) astma 10
Plaučių astma sergantys ligoniai buvo gydomi 5-9 dienas.
Gauti tokie gydymo rezultatai:
Bronchinė astma buvo efektyviai pagydyta per pirmąją dieną."
Tai kam vargti devynias dienas?
Palauk, vakar radau dar vieną sensaciją..
Štai(ypač patikimi klinikiniaii tyrimai! Anijonais astma pagydyta per vieną dieną!):
http://www.jonizator...CFQVItAodqgpbdQ
Chung-pung ir nėra
Šiame tyrime dalyvavo dvidešimt penki vaikai nuo 2 iki 5 metų amžiaus. Jie sirgo tokiomis ligomis:
- Plaučių (bronchinė) astma 10
Plaučių astma sergantys ligoniai buvo gydomi 5-9 dienas.
Gauti tokie gydymo rezultatai:
Bronchinė astma buvo efektyviai pagydyta per pirmąją dieną."
Tai kam vargti devynias dienas?
nu čia jau nusišnekėjimo viršūnė tokiuose psl .
blyn, nobelio premiją skirt tiems čung pungams reik , taigi PAGYDĖ ASMĄ. pagydė neišgydomą ligą. tiesiog sensacija. ir kaip iki šiol visi LOPL sergantys pasaulio žmonės dar jiems nesimeldžia ????
nu žodžiu, čia tik kiniečiai ir gali be jokio gėdos jausmo taip mindyt ligotiems žmonėms ant pačių jautriausių vietų jų gyvenime. kankiniesi žmogus keliasdešimt metų su savo liga gyveni, visi iš eilės daktarai tau sako, kad ši liga neišgydoma, kad turi išmokt su ją susitaikyt ir gyvent, o atsiranda kažkoks čiungpungas ir sako - "ei, pirk anijonus, pagysi per 1 d". nžn, už tokias dezinformacijas bauduot reikėtų ir dar moralinę žalą liept atlygint už suteiktą netikrą viltį.
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 18, 11:58)
siuntineju, padedu zmonems susipazinti su siais iklotais, nes ju toks isigijimo budas, neisigysite ju vaistinese?gal jie pades kam nors , ir ka ?
jų galima įsigyti ne tik iš platintojų, bet ir pardėj "sveiki produkrai" vilniuje, bei gi jų internetinėj parduotuvėj. ir apskritai - jei daiktas toks geras, tai kodėl jo pvz eurovaistinės nesiima pardavinėt. juk turėtų būt labai suinteresuotos. juk super dalykėlis, visos sužinos, kad puls pirkt, biznis suklestės. kažkaip nesitiki, kad VP grupės įmonė atsisakytų tokios galimybės pasipildyt kišenes
QUOTE(rytorasa @ 2009 02 18, 12:02)
pirmiausiai įdėmiai perskaityk kas parašyta. Aiškiausiai rašiau, kad aš nekalbu apie įklotus. Keista, kad žmogus net nepaskaito iki galo, ar nesigilina ir tučtuojau puola reikšti savo nenuginčytiną nuomonę..
perskaičiau . ir dar kartą prašau, nurodyk man bent 1 gydytoją lietuvoje, turintį galiojančią gydytojo licenziją, kuris pagydytų anijonais asmą. nors 1
Tam tikras vaistinių tinklas manau jau yra susidomėjęs šio produkto pirkimu, tik kad problema tame, jeigu ji platins vaistinės, šis produktas kainuos min. 30 proc. daugiau, nes bus antkainis ir mokesčiai. Taip kad patikėkite, reikia džiaugtis, kad jis dar ne vaistinėse. Nes pvz. tam tikri masito papildai labai brangūs kuriuos platina taip pat per MLM sistemą (tinklinio marketingo) yra parduodami vaistinėje su 50 proc. antkainiu, ką manot apie tai?
ir dar mane tokis smalsumas apėmė - gal galėtų moderatorė patikrint, ar tik nebus vikscene ir lietuvaitės ar kokio kito šios diskusijos dalyvio IP adresai tokie patys
Papildyta:
tai lb gerai, gal kaip tik jei plačiai paplis, tada atpigs, ir bus labiau kontroliuojama kokia informacija yra skleidžiama reklamos pavidalu.
o ir mokesčiai manau nieko blogo. man, kaip eiliniam mokesčių mokėtojui asmeniškai atrodo neteisinga, kad aš, užsiimdama savo verslu turiu mokėt mokesčius, o kiniečiai ir jų lietuviai platintojai užsiima čia tarsi kontrabanda ir jokių mokesčių nemoka. tokiu būdu jie nesąžiningais verslo principais užima nišą rinkoje tarp legalių jos dalyvių ir kraunasi savo pelnus būtent iš mokesčių nemokėjimo . necivilizuota kažkaip
Papildyta:
QUOTE(vikscene @ 2009 02 18, 16:13)
Tam tikras vaistinių tinklas manau jau yra susidomėjęs šio produkto pirkimu, tik kad problema tame, jeigu ji platins vaistinės, šis produktas kainuos min. 30 proc. daugiau, nes bus antkainis ir mokesčiai. Taip kad patikėkite, reikia džiaugtis, kad jis dar ne vaistinėse.
]
]
tai lb gerai, gal kaip tik jei plačiai paplis, tada atpigs, ir bus labiau kontroliuojama kokia informacija yra skleidžiama reklamos pavidalu.
o ir mokesčiai manau nieko blogo. man, kaip eiliniam mokesčių mokėtojui asmeniškai atrodo neteisinga, kad aš, užsiimdama savo verslu turiu mokėt mokesčius, o kiniečiai ir jų lietuviai platintojai užsiima čia tarsi kontrabanda ir jokių mokesčių nemoka. tokiu būdu jie nesąžiningais verslo principais užima nišą rinkoje tarp legalių jos dalyvių ir kraunasi savo pelnus būtent iš mokesčių nemokėjimo . necivilizuota kažkaip
Jūs GAILĖ tiesiog spindite nepasitikėjimu. Nejau mes jau ant tiek būki ir durni, kad tokiom nesamonėm užsiminėti? Jūs keliate net ne pyktį, o nuoširdų juoką.
Ar jūs išmanote MLM verslo principus? Nes man susidaro vaizdas, kad nelabai. Lietuvoje yra įsteigta UAB "Winalite Baltic", kuri ir moka mokesčius. Tai yra tarptautinio tinklo atstovybė. Todėl jūsų svaigalai apie kinus ir apie neteisėta mokesčių sistemą yra be visiško pagrindo.
Ar jūs išmanote MLM verslo principus? Nes man susidaro vaizdas, kad nelabai. Lietuvoje yra įsteigta UAB "Winalite Baltic", kuri ir moka mokesčius. Tai yra tarptautinio tinklo atstovybė. Todėl jūsų svaigalai apie kinus ir apie neteisėta mokesčių sistemą yra be visiško pagrindo.
QUOTE(vikscene @ 2009 02 18, 16:23)
Jūs GAILĖ tiesiog spindite nepasitikėjimu. Nejau mes jau ant tiek būki ir durni, kad tokiom nesamonėm užsiminėti? Jūs keliate net ne pyktį, o nuoširdų juoką.
o ar winalite baltic yra tokie naivūs, jog manosi įtikinsiantys mąstančius žmones, kad asmą išgydoma? ar kad prostatos adenoma paketais pagydoma? ar kad marytė ir šalčininkų iš jūsų firmos prisipirkus paketų ir juos perparduodama brangiau, nuo to ką uždirbo deklaruoja mokesčiams ir susimoka pelno beigi pajamų mokesčius??????????
nebejuokinkit
Pirmas dalykas, Winalite Baltic yra ne naivūs. Kaip minėjau tai yra atstovybė, arba dalis tarptautinio tinklo Winalite International.
Dėl astmos išgydymo, tai galiu pasakyti, kad galima astma išgydyti vien tuom, kad tu kiekviena diena save įtikinsi kad tu sveika ir po 6 mėn. jūsų astmos nebeliks. Tas pats ir su kitom ligom. Bet čia aplamai kita kalba. Nes kalbu apie saviįtaigą. Išgydyti galima bet ką. Tik klausimas kokiomis priemonės. Aš nesakau, kad Winalite priemonės besąlygiškai GYDO ligas. Ne, taip nėra. Jie padeda pagyti ir išsigydyti. Nes visi žino, jei kažkokia rimta problema, jai reikia taikyti kompleksinį gydymą, kuris gali susidėti nebūtinai naudojant tik tai įklotus (nors tokiu atvejų irgi buvo). Tad manau jūs pati susimaišėte ką norėjote įrodyti man.
Kadangi pasikeitus įstatyminei Lietuvos bazei neapsimoka jau turėti individualios veiklos liūdijimus, dabar tie patys distributoriai pereina į kitą įstatymais pripažintą būdą. Ir tikra nepergyvenkite, viskas yra deklaruojama.
Dėl astmos išgydymo, tai galiu pasakyti, kad galima astma išgydyti vien tuom, kad tu kiekviena diena save įtikinsi kad tu sveika ir po 6 mėn. jūsų astmos nebeliks. Tas pats ir su kitom ligom. Bet čia aplamai kita kalba. Nes kalbu apie saviįtaigą. Išgydyti galima bet ką. Tik klausimas kokiomis priemonės. Aš nesakau, kad Winalite priemonės besąlygiškai GYDO ligas. Ne, taip nėra. Jie padeda pagyti ir išsigydyti. Nes visi žino, jei kažkokia rimta problema, jai reikia taikyti kompleksinį gydymą, kuris gali susidėti nebūtinai naudojant tik tai įklotus (nors tokiu atvejų irgi buvo). Tad manau jūs pati susimaišėte ką norėjote įrodyti man.
Kadangi pasikeitus įstatyminei Lietuvos bazei neapsimoka jau turėti individualios veiklos liūdijimus, dabar tie patys distributoriai pereina į kitą įstatymais pripažintą būdą. Ir tikra nepergyvenkite, viskas yra deklaruojama.
QUOTE(vikscene @ 2009 02 18, 16:13)
Tam tikras vaistinių tinklas manau jau yra susidomėjęs šio produkto pirkimu, tik kad problema tame, jeigu ji platins vaistinės, šis produktas kainuos min. 30 proc. daugiau, nes bus antkainis ir mokesčiai. Taip kad patikėkite, reikia džiaugtis, kad jis dar ne vaistinėse. Nes pvz. tam tikri masito papildai labai brangūs kuriuos platina taip pat per MLM sistemą (tinklinio marketingo) yra parduodami vaistinėje su 50 proc. antkainiu, ką manot apie tai?
Na, iš jūsų teikiamos informacijos akivaizdu, kad nesate šiaip pašalinis susidomėjęs moteriškais įklotais vyrukas Suprantamas jūsų rūpestis mūsų sveikata, kai pinigėliais kvepia. Tik va nepasirūpinot tinkamu marketingu, jokių tyrimų rimtose med. instancijose neužsakėte, o bent kiek svarbesnę info savo puslapyje pateikiat kažkokių kalbų kratiniu, apgailėtini metodai. Na, tiek to.
O kad nemokate mokesčių nuo parduodamų gaminių, o kaina jų didelė, tai aišku, kur suplaukia visas pelnas. Man tai anoks čia argumentas už, kad nemokami mokesčiai. Aš blyn savo smulkiajame versle už viską moku ir dėl to teisėtai naudojuos soc. paslaugomis, o jūs už nieką nemokate (PVM, sveikatos įmokų, pelno ir pajamų įmokų juk nemokate, platindami per MLM) ir šaliai iš jūsų jokios naudos. O kad jūsų Winalite Baltic registruota Lietuvoj, tai nieko bendra neturi su jūsų mokesčiais už įklotų pardavimą.
uz viska mokesciai yra mokami , pasiskambinkit i winalite atstovybe!
nu cia tai geras ar visi zmones kuriu paziuros panasios yra tas pats asmuo?
jau cia tai tikrai kad kalbu apie iklotus tai dar netampu nuo to vyru:)(cia kas mano kad as vyras;))))))))))
tikrai vikscene gerai pastebejo, turiu ka veikti as, taigi begu i kazkelinta darba kad nereiktu skustis gyvenimu:0
gero vakaro visiem
nu cia tai geras ar visi zmones kuriu paziuros panasios yra tas pats asmuo?
jau cia tai tikrai kad kalbu apie iklotus tai dar netampu nuo to vyru:)(cia kas mano kad as vyras;))))))))))
tikrai vikscene gerai pastebejo, turiu ka veikti as, taigi begu i kazkelinta darba kad nereiktu skustis gyvenimu:0
gero vakaro visiem
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 02 18, 17:10)
perskaičiau . ir dar kartą prašau, nurodyk man bent 1 gydytoją lietuvoje, turintį galiojančią gydytojo licenziją, kuris pagydytų anijonais asmą. nors 1
deja, tas gydytojas gydo ne Lietuvoje.
Papildyta:
kad lietuvaite9 ir vikscene tas pats asmuo, tai jau tikrai juokinga. Greičiau ,*GAILĖ*, tau paranoja...