Žinot, mergaitės, juokinga čia visa šita diskusija. Nes vieni kalba apie mėtą, kiti apie tvorą. Tik viena pusė supranta, kad kita durna apsimeta, o kita mano, kad visus apkvailino. Tai va
Lietuvaite kur buvus kur nebuvus vis nepamiršta paminėt tų pačių citatų iš winalite puslapio, kurios, kaip jau seniai visoms aišku, visiškai neatsako į klausimą ' Ar ekologiški šitie įklotai?', ir vis būtinai pamini, kad jie gydo dafiga ligų ir jų galima pas ją įsigyti. Aš neabejoju, kad Lietuvaite nėra buka, o tik apsimeta, kad nesupranta, kad nei ISO sertifikatai, nei jos svaigimai apie ligų gydymą, nei mikrobiologiniai tyrimai, nei prezentacijose skleidžiamas briedas nieko bendra neturi su ekologiškumu. Ameniškai mane jos ir keleto kitų įkyrus pezėjimas apie absurdiškus ligų gydymus, apie kuriuos nesugeba pateikti NĖ VIENO kompetentingo šaltinio bent jau angliškai, įtikino net nebandyti šių įklotų. Ir manau aš ne viena tokia. (Man labai patinka argumentas, kad šitie įklotai neva labia populiarūs visame pasaulyje, bet va kažkaip nė vieno medicininio ar kito patikimo šaltinio apie jų veikimą nesugebama pateikti, tik rusišką prezentaciją, tikrai labai patikima ir įtikinama.) Taip, kad dėkui už tai, kad išvengiau pinigų išmetimo į balą, pirkdama kažkokį overpraisintą kinišką šlamštą. Gal kaip nors nenumirsiu, nes nei always, nei celofanų nenaudoju, man ir su natracare labai gerai.
QUOTE(rytorasa @ 2009 02 18, 12:02)
lietuvaite9, nereikia teisintis besąlygišku gerumu. Akivaizdu, kad ne vien "apšviesti" ar padėti žmonėms norėdama rašote daugybėje forumų. Kur tik užeinu, visur randu jūsų temas/reklamą apie įklotus. Bet tai jau jūsų reikalas, tik nereikia slėptis už gerumo...
Aš irgi pastebiu Lietuvaite vis tose pačiose temose ir vis ji ką nors bando prastumti
Ir taip rūpinasi visų mūsų sveikata, **** kaip griebia už širdies...
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 18, 14:05)
Tiesiog pabandzius geresni daikta nesinori jau gryzti prie blogesnio(turiu omenyje ka anksciau vartojau, kaip ir dauguma, is maximos)
Jūs čia nevaidinkit, kad egzistuoja tik įklotai iš MAXIMOS. Būna ir ne vien iš Maximos ir net su eko sertifikatu ir ne per platintojus platinami. Bet kadangi selektyvus mąstymas jums užtemdęs protą, nors greičiau apsimetate, tai ką darysi...