Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(vikscene @ 2009 02 18, 11:42)
Taip, tai rašo vyras, joks transseksualas. Aš galbūt žymiai daugiau žinau apie moteriškas problemas nei jūs manote. Bet kadangi pas mus Lietuvoje priimta manyti, kad vyrai tik žiūri krepšinį ir mėgsta alų, tai ir nesistebiu kad taip manote GAILĖ.

Aciu Dievui nepasaket, kad zinot daugiau apie paketus nei mes pacios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 18, 11:58)
as pati juos pradejau vartoti tik giliai isitikinusi "kad jie neturi salutinio poveikio-reiskia juos galima naudoti ,bandyti ir jei nesukelia pablogejimo, naudojant profilaktiskai,

O kaip jus isitikinot??

QUOTE(vikscene @ 2009 02 18, 12:11)
Manau, kad rimtų straipsnių lietuvių kalba atsiras. Ir kalbės jau nebe 'platintojai' kaip jūs vadinate, o ginekologai ir urologai. Ne viskas iš karto. Lietuvoje tai tik 4-5 mėnuo.

O nelietuviskai nera straipsniu?? Gi turetu but. Tik jau kinietiskai nesiulykit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilditele: 18 vasario 2009 - 12:32
Kas liečia gydymą, tai dar kartą pasikartosiu - čia aš jums nieko neįrodysiu. Reikia susitikti su žmonėmis, kurie turėjo arba turi bėdų ir kalbėtis su jais apie tai, kad suvokti kokie pasikeitimai vyksta. Ir galiu užtikrinti, kad yra žmonių su sunkiais susirgimais, kur taip pat konsultuojasi pastoviai su gydytoju, nešiojant tuos įklotus. Vyksta nuolatinis stebėjimo procesas. Ir atsiliepimai tikrai kol kas yra labai geri. Bet be abėjo, kadangi daugelis čia kritikuoja, o ne pabando, tai taip ir gaunasi, kad iškyla pykčiai.

Dabar jau ir aš pabusiu rinkodaristu ir tiesiog pasiūlysiu netikinčioms - išbandykite ir pamatysite. Bet kaip vienas žmogus čia pasakė, jei norite savo rimtai problemai efekto tai nesitikėkite kad stebuklas įvyks jau kitą dieną, ne, to nebus, reikia panėšioti kurį laiką ir kažką pajusite. Organizmas yra labai individualus dalykas, vienam pasireiškia greičiau kažkas, kitam kažkas lėčiau. O kaip gi bus jums? Aš nežinau. Galėčiau vienai iš jūsų netgi padovanoti tą vieną pakelį, nepagailėti savo pinigų. O be to nesu platintojas, todėl nepergyvenkit. Turiu ir taip pakankamai daug darbų tam, kad sedėčiau ir diskutuočiau su moterimis apie tuos dalykus. Bet mane tiesiog intriguoja kai kurie pasakymai, o kadangi esu šioje diskusijoje vienintelis vyras, tai man dar įdomiau pasižiūrėti kaip gi čia moterys spardosi, pykstasi ir pan.
Atsakyti
QUOTE(vikscene @ 2009 02 18, 13:11)
Manau, kad rimtų straipsnių lietuvių kalba atsiras. Ir kalbės jau nebe 'platintojai' kaip jūs vadinate, o ginekologai ir urologai. Ne viskas iš karto. Lietuvoje tai tik 4-5 mėnuo.

Bet nemanote, kad nesąžininga, aukščiau diskusijoje pateikiau tikrai nemažai nuorodų apie ekologinį ženklinimą ne tik lietuvių, bet ir anglų kalbomis, patikėkit, tikrai buvo gaila gaišti laiko, tai gal bent jau pateikite normalų mokslinį straipsnį anglų kalba (na, tikrai suprantu, vertimai tikrai brangūs (ypač po naujų mokesčių įvedimo), niekas čia nereikalauja iš karto pateikti tekstų lietuvių kalba). Tikėjausi, kad gal kas nors įmes kelias nuorodas su tikrai moksliniais straipsniais, nėr... O Jūsų tikrai niekas nepuola, ne tokios furijos čia susirinkę. Vyksta diskusija.
Beje, vokiškame firmos puslapyje net neteigiama, kad jie ekologiški, gal todėl, kad vokiečiai žino, kaip yra ženklinami ekologiški gaminiai.
Atsakyti
Jeigu suprantate rusiškai, galiu pasiūlyti pažiūrėti dar vieną prezentaciją.
Ten viskas daug aiškiau.

Paspauskite ant nuorodos dešinį pelės mygtuką ir pasirinkite 'Save as'. Išsaugokite kompe ir pasižiūrėkite.

http://www.winalite..../presen-snv.avi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikscene: 18 vasario 2009 - 12:47
QUOTE(Rasma @ 2009 02 18, 13:08)
Labai ryškiai pastebima viena, kad visi tie "atradimai" atkeliauja iš Kinijos. Vienas atradimas buvo labai pagarsėjęs, kol dar nebuvau dekrete. Kūdikių mišinėlius praturtino melaminu. Mamos pirko, vartojo vaikams, vaikai mirė. Ačiū Dievui, ne visi..Prieš porą savaičių mokslininkui-atradėjui buvo paskelbta mirties bausmė.

Į visas naujoves reikia žiūrėti su atsargumu ir sveiku skepsiu.

Įklotai jie ir tegali būti įklotais, t.y. higienine preke (kaip muilas, kuriuo prausiamės, o ne tarkuojame į sriubą..kaip tualetinis popierius, kuriuo nevyniojame žaizdų ir pan.) Jų 'misija' turėtų būti ir tik tokia iš tiesų yra - sugerti menstruacijų kraują. Bet koks produktas gali turėti ir pliusų, ir minusų. Ir šie įklotai negali būti idealūs visoms. Gali ir alergizuoti, ir kitaip netikti (kaina, naudojimas ir pan.)

Dėl malamino labai gerai žinau, ES verčiau dokumentus... Tikrai žiaurių dalykų vyksta pasaulyje (kažkur rašiau apie Skandinavijos šalių ir Vokietijos farmacijos įmonių didelį skandalą, kai dėl tam tikrų vaistų, kurie vartojami labai plačiai, mirė žmonės. O tų įmonių rinkodaristai papirkinėjo valstybės įstaigas, kad tik niekas neiškiltų aikštėn ir nebūtų uždraustas tas vaistas... Kaip į mokslininkų išvadas tie patys rinkodaristai įrašydavo sau reikalingus teiginius)... Todėl tikrai gerai, jei pateikiama kuo daugiau tam tikro produkto privalumų ir trūkumų. Kviečiu ir lietuvaitę prie to prisidėti, tikrai netikiu, kad pati tiek laiko naudodama šiuos įklotus nerado nė vieno trūkumo... Bent bus sąžininga. Nes žinučių siuntinėjimas (tikrai aišku, kokiu tikslu) su siūlymais pirkti - tikrai nekelia pasitikėjimo, kaip ir toks pardavimo būdas... Ar yra garantija, kad, man nusipirkus visą paką tų įklotų, ir jei man jie netiks, kas nors atiduos pinigus? Juk suma vis tik bus nemaža? g.gif O jei bus padaryta žala sveikatai (juk visko gali būti, žmonių organizmai labai skirtingi), kas įrodys, kad pirkau tuos įklotus iš, pvz., lietuvaitės? Ir kas tada atlygintų žalą?..

Papildyta:
QUOTE(vikscene @ 2009 02 18, 13:46)
Jeigu suprantate rusiškai, galiu pasiūlyti pažiūrėti dar vieną prezentaciją.
Ten viskas daug aiškiau.

Paspauskite ant nuorodos dešinį pelės mygtuką ir pasirinkite 'Save as'. Išsaugokite kompe ir pasižiūrėkite.

http://www.winalite..../presen-snv.avi

Labai ačiū už nuorodą, deja, rusiškai nesuprantu.. (bet ta nuoroda yra iš winalite puslapio, kaip matau). Jei rastumėte kur nors angliškai (bet ne iš firmos puslapio, o kokių nors rimtų tyrimų institutų, arba rimtų mokslinių tyrimų), būčiau dėkinga... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paieškosiu ir čia paskelbsiu. O beje, radau nuorodą, kur net siųstis nereikės tos rusiškos prezentacijos. Štai.

http://rutube.ru/tra...343a350b55ce89f
Atsakyti
Siulau nieku gyvu nepirkti siu iklotu, nes numirsite:)
pirkite iprastus ir nesukite galvos
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 18, 14:43)
Siulau nieku gyvu nepirkti siu iklotu, nes numirsite:)
pirkite iprastus ir nesukite galvos

Lietuvaite, tikrai nereikia taip isteriškai reaguoti į neigiamus komentarus. Nesiruošiu pirkti ir įprastų įklotų, nieko gero ten man nėra. Jeigu prašau pateikti info apie šiuos įklotus ne iš winalite puslapio, kas čia blogo?
Beje, ačiū vyrukui už nuorodą, bet kažkodėl neatidaro, mano ryšys stringa, bandysiu vėliau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 18 vasario 2009 - 13:50
http://rutube.ru/tra...d55d6935062864b
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikscene: 18 vasario 2009 - 14:03
norejau pajuokauti tik:) praskaidrinti diskusija:)
kadangi tai naujove , o winalite atstovybe Lietuvoje yra 1, tai ji ir turi daugiausia atsakymu i visus klausimus, kodel ja turetume nepasitiketi?ji yra legali moka mokescius, negi teiktu Jums klaidinga informacija?
o kur jus rasite puslapiu, nebent Kinijoje kur juos gamina?
kam tas beprasme laiko gaisatis,
, visada bus tokiu kuriem tinka , kuriem ne.
prasete minusu, 1telis kaina man, -todel ir isigijau ju daug kad nereiktu permoketi kitiems, todel nenuostabu kad tiek daug merginu , kuriem jie patinka, isigyja ju dideliais kiekiais.
Tiesiog pabandzius geresni daikta nesinori jau gryzti prie blogesnio(turiu omenyje ka anksciau vartojau, kaip ir dauguma, is maximos)
negi plysaucaiu visa gerkle isigyti bloga daikta??
pati naudoju juk, keik esu isdovanojusi, tiems kurie pvz. neturejo pinigu ar netikejo...
bet cia jau keikvieno pasirinkimas
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 18, 15:05)
norejau pajuokauti tik:) praskaidrinti diskusija:)
kadangi tai naujove , o winalite atstovybe Lietuvoje yra 1, tai ji ir turi daugiausia atsakymu i visus klausimus, kodel ja turetume nepasitiketi?ji yra legali moka mokescius, negi teiktu Jums klaidinga informacija?
o kur jus rasite puslapiu, nebent Kinijoje kur juos gamina?
kam tas beprasme laiko gaisatis,
, visada bus tokiu kuriem tinka , kuriem ne.
prasete minusu, 1telis kaina man, -todel ir isigijau ju daug  kad nereiktu permoketi kitiems, todel nenuostabu kad tiek daug merginu , kuriem jie patinka, isigyja ju dideliais kiekiais.
Tiesiog pabandzius geresni daikta nesinori jau gryzti prie blogesnio(turiu omenyje ka anksciau vartojau, kaip ir dauguma, is maximos)
negi plysaucaiu visa gerkle isigyti bloga daikta??
pati naudoju juk, keik esu isdovanojusi, tiems kurie pvz. neturejo pinigu ar netikejo...
bet cia jau keikvieno pasirinkimas

Atsiprašau, tikrai ne taip supratau ankstesnį pasisakymą blush2.gif
O kad paprastose parduotuvėse parduodami always nieko gero, tai aišku, tikrai nemalonu jaust prie kūno. Na, daugeliui moterų pasirinkimą lemia kaina, kai maistui per mėnesį gali išleisti kokius du šimtelius, tai papildomai leist ekologiškiems (arba kad ir winalite) įklotams, kurie kainuoja daug daugiau, moterys ir nenori. Todėl kai kurios naudoja namines priemones, pvz., mano mama - vatą ir medžiagytę, kurią lengvai galima išskalbti su muilu, nėra jokių grybelių ir kitokių nesąmonių. Čia irgi yra pasirinkimas, ką naudoti: ar įprastinius celofanus, ar seniai pasitivirtinusias ir nekenkiančias namines priemones, ar ekologiškus įklotus, ar tiesiog reklamuojamus winalite. O smerkti už tai, kad žmonės netiki stebuklingais "faktais" apie išskirtines gydomąsias savybes, nereikėtų. Bent aš taip suprantu atsakingą vartojimą, paremtą tikrais moksliniais faktais.

Papildyta:
QUOTE(vikscene @ 2009 02 18, 15:01)

Na, sunkokai man atsidarė, bet čia mano interneto ryšio problemos.. Kaip sakiau, rusiškai beveik nesupranta, bet kiek supratau, tai analogiškas winalite įklotų pristatymas mildos pristatymui.. Na, atleiskit, tikrai nesiskaito, nes nepateikia jokios moksliniais faktais (kurie pagrįstų stebuklingas tų įklotų gydymo savybes) pagrįstos info, o tik parodo, kad gerai sugeria ir yra švelnaus paviršiaus... O dėl to niekas ir nesiginčijo...
Atsakyti
Žinot, mergaitės, juokinga čia visa šita diskusija. Nes vieni kalba apie mėtą, kiti apie tvorą. Tik viena pusė supranta, kad kita durna apsimeta, o kita mano, kad visus apkvailino. Tai va smile.gif Lietuvaite kur buvus kur nebuvus vis nepamiršta paminėt tų pačių citatų iš winalite puslapio, kurios, kaip jau seniai visoms aišku, visiškai neatsako į klausimą ' Ar ekologiški šitie įklotai?', ir vis būtinai pamini, kad jie gydo dafiga ligų ir jų galima pas ją įsigyti. Aš neabejoju, kad Lietuvaite nėra buka, o tik apsimeta, kad nesupranta, kad nei ISO sertifikatai, nei jos svaigimai apie ligų gydymą, nei mikrobiologiniai tyrimai, nei prezentacijose skleidžiamas briedas nieko bendra neturi su ekologiškumu. Ameniškai mane jos ir keleto kitų įkyrus pezėjimas apie absurdiškus ligų gydymus, apie kuriuos nesugeba pateikti NĖ VIENO kompetentingo šaltinio bent jau angliškai, įtikino net nebandyti šių įklotų. Ir manau aš ne viena tokia. (Man labai patinka argumentas, kad šitie įklotai neva labia populiarūs visame pasaulyje, bet va kažkaip nė vieno medicininio ar kito patikimo šaltinio apie jų veikimą nesugebama pateikti, tik rusišką prezentaciją, tikrai labai patikima ir įtikinama.) Taip, kad dėkui už tai, kad išvengiau pinigų išmetimo į balą, pirkdama kažkokį overpraisintą kinišką šlamštą. Gal kaip nors nenumirsiu, nes nei always, nei celofanų nenaudoju, man ir su natracare labai gerai.

QUOTE(rytorasa @ 2009 02 18, 12:02)
lietuvaite9, nereikia teisintis besąlygišku gerumu. Akivaizdu, kad ne vien "apšviesti" ar padėti žmonėms norėdama rašote daugybėje forumų. Kur tik užeinu, visur randu jūsų temas/reklamą apie įklotus. Bet tai jau jūsų reikalas, tik nereikia slėptis už gerumo...  4u.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi pastebiu Lietuvaite vis tose pačiose temose ir vis ji ką nors bando prastumti smile.gif Ir taip rūpinasi visų mūsų sveikata, **** kaip griebia už širdies...

QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 18, 14:05)

Jūs čia nevaidinkit, kad egzistuoja tik įklotai iš MAXIMOS. Būna ir ne vien iš Maximos ir net su eko sertifikatu ir ne per platintojus platinami. Bet kadangi selektyvus mąstymas jums užtemdęs protą, nors greičiau apsimetate, tai ką darysi...
Atsakyti