Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(rytorasa @ 2009 02 17, 22:18)
taip, sveikai moteriai kasdieniniai įklotai nereikaingi. O turinti cistas kiaušidėse moteris -sveika?  rolleyes.gif Anijonai veikia bendrą žmogaus (nesvarbu moters , ar vyro) sveikatos būklę, tad visai nesvarbu ar tai vaginitas, grybelis, ar cistos. Ir tai nėra kažkas iš fantastikos srities. Yra gydytojų, gydančių anijonų pagalba ( nekalbu apie įklotus) ir sėkmingai gydančius bronchitus, bronchines astmas ir kt. ligas..

Nepatikėsit, bet taip. Sveikutėlė, bent jau aš.
Ir jūs galit net nežinoti, jei turite funkcinę cistą, nes ji dažnai būna besimptomė ir išnyksta savaime, net nepalikdama žymės. Tokia kiaušidžių disfunkcija labai dažna ir per 1-2 mėn. susitvarko.
Kartais pasveikimą galima priskirti ir įklotams, jei juos panaudoti tuos 1-2 mėnesius.

Iš tikrųjų, tai aš turiu namie tą išradimą. Visą parą veikiantį oro jonizatorių. Ir net ne bet kokį, galima rinktis kokius jonus 'išspinduliuos' į aplinką..ar vien anijonus, ar ir katijonus..
Pagal "bendrą žmogaus organizmo veikimo" principą, per du jonizatoriaus naudojimo metus non-stop ir kasdienį oro praturtinimą anijonais, aš negalėčiau turėti tos cistos.

Tai ne kažkoks aklas puolimas, bet tikrai nerandu normalaus mokslinio paaiškinimo, kaip anijonai iš įkloto pvz. pagydo nevaisingumą g.gif Taip aš skaičiau apie anaerobines bakterijas, magnetines bangas ir ląstelę, fermentų sintezę, pažiūrėjau krūvą 'prezentacijų' (youtube jų yra sočiai). Mokslinio pagrįstumo - nėra.
Apie vit. D ir tai galima daugiau rasti mokslinių straipsnių, nei apie anijoninį gydymą. Nekeista?
Man keista g.gif Nes bet koks atradimas medicinos srityje sukelia begales atgarsių ir toks anijonų įvairiapusiškumas (tiesiog jau kaip panacėja..vaginitas..nevaisingumas..prostatos adenoma) jau būtų n kartų bandyta paneigti ar įrodyti. Bet kad tai būtų daroma, tam reikia rimtų prielaidų. Tikrai keista, kai viskas kunkuliuoja gamybinės korporacijos, rinkodaros ir forumo lygyje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 17 vasario 2009 - 23:13
QUOTE(Rasma @ 2009 02 17, 23:59)
Pagal "bendrą žmogaus organizmo veikimo" principą, per du jonizatoriaus naudojimo metus non-stop ir kasdienį oro praturtinimą anijonais, aš negalėčiau turėti tos cistos (čia pagal visą logiką.. g.gif )

Matot, kad būtum visiškai sveikas, vien anijonų nepakanka ir tai nėra panacėja nuo visų ligų. Sveikatos būklei įtakos turi daugybė faktorių (maisto , išgeriamų skysčių kiekis ir kokybė, fizinis aktyvumas, aplinkos sąlygos, kuriose gyvename, psichologinė būklė, paveldimumas, polinkis į tam tikras ligas ir dar daugelis kitų.)

O dėl mokslinių straipsnių, tai čia sunku pasakyti vienareikšmiškai. Pavyzdžiui apie gydomąjį badavimą irgi abejoju, kad tokių straipsnių yra, nors tai pats seniausias netradicinės medicinos būdas, pakėlęs iš mirties patalo ne vieną...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 17 vasario 2009 - 23:21
Dėl šių įklotų ir juose esančių anijonų sutikčiau tik dėl vieno, maksimaliai, tai galėtų veikti "profilaktiškai". Sugeriamumas geras, neprakaituojama.Tai ir įtakotų, kad galbūt neatsikartoja makšties grybelinės infekcijos ir pan.
Bet, kad gydo - per drąsu teigti g.gif Gimdos 'nusileidimą'? Naivu.
Baisiausia, kad labai dvilypė informacija pačiame "Winalite" tinklapyje: lentelėje išvardinta krūva 'susirgimų", o virš jos raudonu šriftu "DĖMESIO! Būtina atsiminti, jog higieniniai įklotai "Love Moon" yra profilaktinė sveikatos gerinimo priemonė ir negali būti laikoma gydomąja priemone."
Tai natūraliai vėlgi kyla klausimas ar apsaugo nuo hemorojaus ar gydo hemorojų? Tai didelis skirtumas. Jei renkamės terminą "apsaugo", tai prie ko lentelėje minimas "terminis kūno odos nudegimas" g.gif ir dar paslaptingi 56 proc. greta. Čia tiek nudegę odos? Jei tiek nudegė, tai šlapimu nebetepkime velionio.. verysad.gif O jei dar nenudegę, tai profilaktiškai šlapimu trintis ir naudoti įklotus?

Ką beskaitytum, kur beskaitytum inf-ja prieštarauja pati sau g.gif
Atsakyti
Manau jūs dabar tiesiog kabinėjatės prie žodžių 'apsaugo' ar 'gydo'. Nemanau, kad tai būna itin svarbu, kai pas moterį ar pas vyrą atsiranda kažkokia sveikatos problemą, kurią žutbūt reikia greitai išspręsti ir tada kažkodėl nereikia mokslinių tyrimų, pagrįstų įrodymų ir pan. Tiesiog paimi ir naudojies tuom kas veikia, arba ką pataria gydytojai, arba žmonės, kurie jau tai yra išbandę, ar nesutinkat su manim? Juk kai blogai, neieškote internete moksliškai pagrįstų straipsnių vien tam kad įrodyti sau tam tikro norimo vartoti vaisto arba profilaktinės priemonės efektyvumą? Nes logiška, jog tiesiog paimate ir naudojate, nes kartais išeities nėra. Tą ir noriu pasakyti, kad tik per tokius pavyzdžius susiformuoja žmonių nuomonė apie produktą, ir be abejo vėliau, sužinoję mokslininkai, pradeda narplioti kas, kaip ir iš kur ir kodėl taip veikia. Bet jeigu pažiūrėti visgi iš paprasto žmogaus pozicijos, kuris nėra medikas, kuris tiesiog nori sveikai normaliai gyventi, ir kuris staiga susiduria su labai nemalonia problema, tarkime tokia kaip hemorojus, arba ta pati cista moterims, arba prostatos problemos vyrams, tai jam vienodai ką naudoti, jam svarbus yra galutinis rezultatas. Jeigu tas galutinis rezultatas yra pasiektas, jis nors ir obuolį išreklamuos visam pasauliui, kad vat būtent JIS jam padėjo. Ar aš neteisus? Taip yra ir su šia preke. Čia daug kas daro rekomendadcijos. Kai kas šitame forume diskutuoja, todėl kad tai yra diskusija, o kai kas tiesiog parašo akivaizdžią naudą, nes pats yra išbandęs ir dar turi krūvą pavyzdžių aplink save žmonių, kurie būtent turėjo konkrečias problemas, ir būtent jie naudojo Winalite įklotus, ir būtent jiems tai padėjo. Ne kažkokiam žmogui, apie kurį kažkur, kažkas girdėjo, bet būtent JAM. Taigi, darant išvada, galiu pasakyti, kad čia galima narplioti labai ilgai kur, kas ir kodėl. Bet klausimas, ar reikia? Dėl to, kad vistiek jeigu naudosite, naudosite susidūrę su tam tikra problema, ar tai bus jūsų moters asmeninė higiena, arba dar kas nors, kas jums neleis patogiai gyventi. Tiesiog išbandysite viską, ir jeigu tai, ką išbandysite jums nepadės, atsiminsite, kad ten kažkur forume mačiau kad diskutavo apie Winalite įklotus, pabandysiu, juk per galvą niekas neduos. Ir matyt pabandžius tapsite viena iš tų, kurioms nuoširdžiai pasakius bus nelabai svarbu kodėl padėjo, bet bus svarbu kad padėjo ir jūs norėsite passakyti tai kitiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikscene: 18 vasario 2009 - 07:43
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(vikscene @ 2009 02 18, 07:39)
Nemanau, kad tai būna itin svarbu, kai pas moterį ar pas vyrą atsiranda kažkokia sveikatos problemą, kurią žutbūt reikia greitai išspręsti ir tada kažkodėl nereikia mokslinių tyrimų, pagrįstų įrodymų ir pan. Tiesiog paimi ir naudojies tuom kas veikia, arba ką pataria gydytojai, arba žmonės, kurie jau tai yra išbandę, ar nesutinkat su manim? Juk kai blogai, neieškote internete moksliškai pagrįstų straipsnių vien tam kad įrodyti sau tam tikro norimo vartoti vaisto arba profilaktinės priemonės efektyvumą? Nes logiška, jog tiesiog paimate ir naudojate, nes kartais išeities nėra.

Lengvabūdiškas elgesys aklai pasikliauti. Nepatikėsit, aš vaikui nei sau, net 'vitaminų' neduodu visko iki galo neišsiaiškinusi ir gyd. išrašinėdami vaistus ar darydami kažkokias manipuliacijas (tyrimus, injekcijas) būtent man turi motyvuotai išaiškinti kam to reikia, kokia to nauda ir kokia galima žala. Aiškinuosi ir domiuosi, ir duomenų bazėse ieškau būtent mokslinės info, jei susiduriu su kažkuo, ko pati nežinau ir t.t., ir pan. Tai mano ir mano vaikų sveikata, o gal koks bemokslis man aiškina ir aš jam turiu patikėti savo prigimtinę teisę būti sveikai ir rizikuoti savo vaikų sveikata? Jau nekalbu apie bobutes ant suoliuko, kurioms padėjo kažkokia rožinė tabletė ir jos siūlo ją man blink.gif

Visa mūsų bėda tame, kad mes dar įbauginti klausti, domėtis, suabejoti arba esame dar labai primityvūs ir daug ką priimame kaip neginčijamą tiesą... Kažkas pasakė ir mes jau darome.

Įklotai galbūt natūralesni už šiuo metu rinkoje esančius, jų sugeriamumas labai geras (dėl jų patogumo dar reiktų padirbėti), bet jie negydo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikscene @ 2009 02 18, 07:39)
Manau jūs dabar tiesiog kabinėjatės prie žodžių 'apsaugo' ar 'gydo'. Nemanau, kad tai būna itin svarbu, kai pas moterį ar pas vyrą atsiranda kažkokia sveikatos problemą, kurią žutbūt reikia greitai išspręsti ir tada kažkodėl nereikia mokslinių tyrimų, pagrįstų įrodymų ir pan. Tiesiog paimi ir naudojies tuom kas veikia, arba ką pataria gydytojai, arba žmonės, kurie jau tai yra išbandę, ar nesutinkat su manim? Juk kai blogai, neieškote internete moksliškai pagrįstų straipsnių vien tam kad įrodyti sau tam tikro norimo vartoti vaisto arba profilaktinės priemonės efektyvumą? Nes logiška, jog tiesiog paimate ir naudojate, nes kartais išeities nėra. Tą ir noriu pasakyti, kad tik per tokius pavyzdžius susiformuoja žmonių nuomonė apie produktą, ir be abejo vėliau, sužinoję mokslininkai, pradeda narplioti kas, kaip ir iš kur ir kodėl taip veikia. Bet jeigu pažiūrėti visgi iš paprasto žmogaus pozicijos, kuris nėra medikas, kuris tiesiog nori sveikai normaliai gyventi, ir kuris staiga susiduria su labai nemalonia problema, tarkime tokia kaip hemorojus, arba ta pati cista moterims, arba prostatos problemos vyrams, tai jam vienodai ką naudoti, jam svarbus yra galutinis rezultatas. Jeigu tas galutinis rezultatas yra pasiektas, jis nors ir obuolį išreklamuos visam pasauliui, kad vat būtent JIS jam padėjo. Ar aš neteisus? Taip yra ir su šia preke. Čia daug kas daro rekomendadcijos. Kai kas šitame forume diskutuoja, todėl kad tai yra diskusija, o kai kas tiesiog parašo akivaizdžią naudą, nes pats yra išbandęs ir dar turi krūvą pavyzdžių aplink save žmonių, kurie būtent turėjo konkrečias problemas, ir būtent jie naudojo Winalite įklotus, ir būtent jiems tai padėjo. Ne kažkokiam žmogui, apie kurį kažkur, kažkas girdėjo, bet būtent JAM. Taigi, darant išvada, galiu pasakyti, kad čia galima narplioti labai ilgai kur, kas ir kodėl. Bet klausimas, ar reikia? Dėl to, kad vistiek jeigu naudosite, naudosite susidūrę su tam tikra problema, ar tai bus jūsų moters asmeninė higiena, arba dar kas nors, kas jums neleis patogiai gyventi. Tiesiog išbandysite viską, ir jeigu tai, ką išbandysite jums nepadės, atsiminsite, kad ten kažkur forume mačiau kad diskutavo apie Winalite įklotus, pabandysiu, juk per galvą niekas neduos. Ir matyt pabandžius tapsite viena iš tų, kurioms nuoširdžiai pasakius bus nelabai svarbu kodėl padėjo, bet bus svarbu kad padėjo ir jūs norėsite passakyti tai kitiems.

Tiek daug prirasyta, o viso labo reklama doh.gif
Uzuojauta jums ir jusu seimai, jei vadovaujates tokiom nesamoningom tiesom ax.gif
As irgi visada pries vartodama vaista bent jau jo anotacija perskaitau ir pasiskaitau straipsniu, jei reikia.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif siaip pries pradedant vartot koki vaista ar metoda mokslininkai atliekia ivairius tyrimus, tyrimai vyksta ir eigoj; o ne po to "suzinoje" lotuliukas.gif ima tyrinet lotuliukas.gif ir atranda, kad "stebuklas" jau sukurtas kazkieno doh.gif
Atsakyti
Kazkaip lietuviams dar vis sunku patiketi, kad yra zmoniu kuriems suzinojus kazka gero naujo ir isbandzius savu kailiu, ir prasitarus apie tai kitiems, vyrauja noras padeti kitiems , o ne uzsidirbti!

Papildyta:
QUOTE(Junda @ 2009 02 17, 17:34)
Klausykite, man baisiai knieti sužinoti, kodėl jus taip domina moteriški produktai? Juk šiaip sau vyras jais tikrai negali domėtis, nebent komerciniais tikslais...
ES rinkoje parduodamas produktas PRIVALO turėti atitinkamų ES instancijų sertifikatus. Jei jis jų neturi - jis nelegalus. Tas pats ir dėl ekologiškumo patvirtinimo, kuris parduodant ES rinkoje, turi būti ES ir gautas. Taip, kad kinai gali ten tvirtint ką nori.
Bliam nejuokink, atpyliau pusę arbatos smile.gif  thumbup.gif
Kad ji nepateikė jokių faktų, tik reklamą, tame ir bėda. Gal apšviestumėte mus, durneles, kaip tiksliai anijonai gydo moteriškas ir ne vien bėdas. Medicininių tyrimų nuorodas duokite, pasiskaitysim. Kol kas kiek medikų klausiau, juokėsi tik labai smile.gif

ispruses medikas turetu nesijuokti, o dometis naujovemis, nebent jam yra paprasciau prirasyti zvakutes uz kuriu reklama kaip ir daugelio vaistu jiems moka farmacijos imones?.. unsure.gif
Medicininis tyrimas buvo atliktas Lietuvoje , jis yra winalite.lt puslapyje mikrobiologinis tyrimas
Atsakyti
[quote=lietuvaite9,2009 02 18, 11:32]
Kazkaip lietuviams dar vis sunku patiketi, kad yra zmoniu kuriems suzinojus kazka gero naujo ir isbandzius savu kailiu, ir prasitarus apie tai kitiems, vyrauja noras padeti kitiems , o ne uzsidirbti!

Ir iš to begalinio gerumo jūs siuntinėjate asmenines žinutes su pasiūlymu pirkti iš jūsų įklotus? Aš tikrai ne prieš, kad moterys turėtų kuo daugiau informacijos apie kuo daugiau pasirinkimų, kad jas mažiau veiktų televizijos reklama apie "Allways" (O gabūt kažkam jie patys geriausi, kodėl gi ne), bet čia jau akivaizdus žmonių mulkinimas. Išgalvotos istorijos, kaip kažkam visas ligas išgydė ir net nereikia mokslinio paaiškinimo niekam, tik jūs pirkit ir vartokit.

Supermamos nekvailos, todėl tik priešiškumą sukelsit savo prekei tokiomis priemonėmis, bent jau aš tai niekada jų nepirksiu, čia jau į "Amway" darosi panašu.
Atsakyti
Pirmas dalykas, tai ne VAISTAS. Tai yra profilaktinė priemonė. Vėl kabinėjatės prie žiodžių. O man šeimai užuojautos nereikia, su ja ir taip yra viskas tvarkoj (kaip ir su manim beje).

Dėl vaistų aš su jumis sutinku, kad be abejo konsultuojies su gydytoju ir panašiai. Bet dėl profilaktinių priemonių naudojimų, arba netradicinės medicinos priemonių naudojimo ar konsultuojatės su medikais??? Kažkaip abejoju. Nebent išvis netikite alternatyvia medicina ir jos gydymo metodais (tada sutinku).

Ar konsultavotės su ginekologe ar jums nešioti Always ar nenešioti? Na jūs gal ir taip, bet manau, kad 80 proc. moterų NE. Ir tai nėra smerktina. Ne šiais laikais kiekviena moteris žino, kad konsultuojies tu ar nesikonsultuoji, jei turi nešiot įklotus / paketus tai turi ir niekur tu nepabėgsi nuo to. O kai nebuvo alternatyvų ir nuo 1995 m. visi matė Always reklamą savo TV, tai visi ir pirko juos. Ir vis dar perka. Jie pradėjo tą biznį. Ir kai moteris neturi per daug alternatyvų, ji ir perka nes jai REIKIA. Ir ji nežiūri, kad tas pats paketas gali turėti labai kenksmingą poveikį jos organizmui. Bet kai atsiranda alternatyvas, reikia žmonėm apie tai pasakyti.

Baikite jūs apie tas savo reklamas, per visą forumą ką matau iš jūsų tai tik 'nustokite reklamuotis, nustokite reklamuotis'. Niekas čia nesireklamuoja. Čia žmonės praneša apie tai kokias bėdas turi ar turėjo ir kas jiems padėjo. Jei padėjo Winalite, tai super, tik džaigutis reikia už tuos žmonės. Kodėl jie neturi teisės to parašyti? Manau, kad turi. Kiekvienas turi laisvė pasakyti kitam, o jau kito reikalas ar jis tai priima ar ne.

Aš nesiginčiju su faktu, kad reikia rūpintis savo ir savo vaikų sveikata ir nekišti visko ką išgirdai iš kito - TO AŠ IR NESAKIAU, jeigu ka. Aš paminėjau, kad jei susiduriama su problema, ir nepadeda tarkime medikamentai, jūs ieškote kitų alternatyvių gydymo būdų, ir tie būdai gali būti įvairiausi, netgi iki saviįtaigos (kas taip pat labai veikia). Tai niekas jums ir nesako, kad jūs naudotumėt tam tikrom problemom išspręsti Winalite. Dėl manes, naudokit ką tik norite, ir arba dalinkitės su kitais arba ne. Bet smerkti visų iš eilės jums nevalia.
Atsakyti
QUOTE(vikscene @ 2009 02 18, 11:06)
Ir ji nežiūri, kad tas pats paketas gali turėti labai kenksmingą poveikį jos organizmui. 

Tai kad žiūrim ir šioje temoje nuodugniai domimės. Bet šioje temoje daugiausia prašoma vartoti ir nesigilinti ką vartojame..

Kaltinate kažkokiu kabinėjimusi prie žodžių, bet toks įspūdis kad niekaip šioje temoje net neina sutarti kas tai "Winalite" įklotai: higienos reikmuo, profilaktinė priemonė, vaistas, alternatyviosios medicinos priemonė?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 18, 01:01)

Tai natūraliai vėlgi kyla klausimas ar apsaugo nuo hemorojaus ar gydo hemorojų? Tai didelis skirtumas. Jei renkamės terminą "apsaugo", tai prie ko lentelėje minimas "terminis kūno odos nudegimas" g.gif ir dar paslaptingi 56 proc. greta. Čia tiek nudegę odos? Jei tiek nudegė, tai šlapimu nebetepkime velionio.. verysad.gif O jei dar nenudegę, tai profilaktiškai šlapimu trintis ir naudoti įklotus?

Ką beskaitytum, kur beskaitytum inf-ja prieštarauja pati sau g.gif

Įklotuose esančią anijoninę juostelę orui pralaidžiu pleistru galima priklijuoti bet kurioje kūno vietoje. Ten, kur yra problema.
Atsakyti
Aš bent jau niekur nematau, kad šioje temoje būtų rašoma vartoti ir nesigilinti ką vartojame. Nežinau, gal būt jūs įžvelgiate tokią prasmę.

Anion Love Moon galima naudoti kaip profilaktinę priemonę gydant tam tikrus susirgimus (apie kuriuos iš naujo nekalbėsiu), ir taip pat naudoti kasdien kaip ir bet kuriuos kitus įklotus.

Aš nesuprantu, kas čia neaišku?
Atsakyti