QUOTE(rytorasa @ 2009 02 17, 22:18)
taip, sveikai moteriai kasdieniniai įklotai nereikaingi. O turinti cistas kiaušidėse moteris -sveika? Anijonai veikia bendrą žmogaus (nesvarbu moters , ar vyro) sveikatos būklę, tad visai nesvarbu ar tai vaginitas, grybelis, ar cistos. Ir tai nėra kažkas iš fantastikos srities. Yra gydytojų, gydančių anijonų pagalba ( nekalbu apie įklotus) ir sėkmingai gydančius bronchitus, bronchines astmas ir kt. ligas..
Nepatikėsit, bet taip. Sveikutėlė, bent jau aš.
Ir jūs galit net nežinoti, jei turite funkcinę cistą, nes ji dažnai būna besimptomė ir išnyksta savaime, net nepalikdama žymės. Tokia kiaušidžių disfunkcija labai dažna ir per 1-2 mėn. susitvarko.
Kartais pasveikimą galima priskirti ir įklotams, jei juos panaudoti tuos 1-2 mėnesius.
Iš tikrųjų, tai aš turiu namie tą išradimą. Visą parą veikiantį oro jonizatorių. Ir net ne bet kokį, galima rinktis kokius jonus 'išspinduliuos' į aplinką..ar vien anijonus, ar ir katijonus..
Pagal "bendrą žmogaus organizmo veikimo" principą, per du jonizatoriaus naudojimo metus non-stop ir kasdienį oro praturtinimą anijonais, aš negalėčiau turėti tos cistos.
Tai ne kažkoks aklas puolimas, bet tikrai nerandu normalaus mokslinio paaiškinimo, kaip anijonai iš įkloto pvz. pagydo nevaisingumą Taip aš skaičiau apie anaerobines bakterijas, magnetines bangas ir ląstelę, fermentų sintezę, pažiūrėjau krūvą 'prezentacijų' (youtube jų yra sočiai). Mokslinio pagrįstumo - nėra.
Apie vit. D ir tai galima daugiau rasti mokslinių straipsnių, nei apie anijoninį gydymą. Nekeista?
Man keista Nes bet koks atradimas medicinos srityje sukelia begales atgarsių ir toks anijonų įvairiapusiškumas (tiesiog jau kaip panacėja..vaginitas..nevaisingumas..prostatos adenoma) jau būtų n kartų bandyta paneigti ar įrodyti. Bet kad tai būtų daroma, tam reikia rimtų prielaidų. Tikrai keista, kai viskas kunkuliuoja gamybinės korporacijos, rinkodaros ir forumo lygyje