Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

Jo, toks jausmas lietuvaite9 užsivedė savo asmeninę temą ir jai dar visur vaidenasi pykčiai, kai tiesiog nurodomi akivaizdūs absurdai. Beje, miela lietuvaite, nori žinot, kodėl šitos temos moderatorė išvis dar neištrynė? Tai aš tau pasakysiu, todėl, kad čia KONCENTRUOTAI PATEIKIAMA INFORMACIJA APIE TAI, KAD ANIJONINIAI ĮKLOTAI NĖRA EKOLOGIŠKI! (Sorry, Rasma, išdaviau tave) Kitaip sakant gaila ištrint tiek gerų argumentų PRIEŠ.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 09, 09:19)
Pamaniau kodel as nepykstu ant tu zmoniu kurie naudoja always, tamponus ar daugkartinius ir t.t. ?  o taip iseina yra l.daug zmoniu kurie pyksta ant kitu nes jie naudoja ka nors isskirtinesnio , geresnio ar patogesnio.tai mano pasirinkimas, ka as naudoju,
jei kam visiskai neaktualu anijonai ir t.t. tikrai kodel tada isvis skaitote ,
kas naudojo tie patenkinti, kas nenori nieks per prievarta nekisa, nesuris ir neides apgave jum iklotu:))
sita tema ne tam,- kad susirinktu nepatenkintieji kazkuo ir islietu cai savo pykti,
o uz viso pasaulio klaidas , ir visa tinklini marketinga, vertimo klaidas ir siaip viso pasaulio klaidas, jusu nesekmes ir bloga savo nuotaika, gal nevertetu uzkrauti kalte mano asmeniui ka?
smile.gif
linkiu tolerantiskumo,
geros dienos

As tai niekaip nesuprantu kur jus cia matot pykti?? Cia visi labai graziai diskutuoja biggrin.gif Cia jus pykstat, kad kiti netiki stebuklingais anijonais, kurie gydo prostatos adenoma lotuliukas.gif
As va dar pasijuoksiu is "isskirtinesnio, geresnio, patogesnio" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 02 09, 11:48)
As tai niekaip nesuprantu kur jus cia matot pykti?? Cia visi labai graziai diskutuoja  biggrin.gif Cia jus pykstat, kad kiti netiki stebuklingais anijonais, kurie gydo prostatos adenoma  lotuliukas.gif
As va dar pasijuoksiu is "isskirtinesnio, geresnio, patogesnio"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dar pridėk "brangesnio ir stebuklingesnio"
Atsakyti
Dar niekas nepateike irodymu , kad sie iklotai neekologiski, pateikite uzklausa oficialiai WINALITE atstovybei ir gausite atsakyma, kad sie iklotai suyra, skirtingai nei iprasti celofaniniai.
MAN TAI JUOKAS IMA is situ visu diskusiju, jau galit trinti ta tema, bet anijonu neistrinsit is moteru gyvenimo, kaip ir menesiniu;))))))))))))) nebent tik laikinai:)))
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 09, 14:49)
Dar niekas nepateike irodymu , kad sie iklotai neekologiski, pateikite uzklausa oficialiai WINALITE atstovybei ir gausite atsakyma, kad sie iklotai suyra, skirtingai nei iprasti celofaniniai.
MAN TAI JUOKAS IMA is situ visu diskusiju, jau galit trinti ta tema, bet anijonu neistrinsit is moteru gyvenimo, kaip ir menesiniu;))))))))))))) nebent tik laikinai:)))

Niekas nieko iš moterų gyvenimo "netrina", galėtumėte ir atidžiau viską pasiskaityti rolleyes.gif (kaip niekas "netrina" always, o.b. tampax ir t.t.) Tiesiog užvesta tema apie ekologiškus įklotus, jūsų rekomenduojami (norėtųsi rašyti reklamuojami biggrin.gif) įklotai neturi jokio pripažintos tarptautinės kompanijos, turinčios teisę sertifikuoti ir pripažinti produktus ekologiškais, sertifikato. Tai, ką pati gaminanti tuos įklotus kompanija parašys yra niekiniai argumentai, nepagrįsti jokiais objektyviais faktais.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 09, 13:49)

na pirmiausia reikėtų išsiaiškinti, kas vadinami ekologiškais, kokie reikalavimai keliami ekologiškiems gminiams.

bulvės visos supūva (bent jau kol kas, ačū dievui), bet ne visos yra ekologiškos...
Atsakyti
Lietuvaite, tikrai nepykstu, kad kitos moterys naudoja reklamuojamus įklotus, kas man darbo dėl to, mano manymu, pačios už tai atsakingos mirksiukas.gif
O pykstu dėl to, kad pateikiami melagingi faktai, kad šitie jokio pripažinto ekologiškumo sertifikato neturintys įklotai reklamuojami kaip ekologiški, kad forume, nors draudžiama, siūlomasi parduoti tam tikras prekes, galų gale, kad dėl to, jog nesutinku su, mano nuomone, paranormaliais teiginiais apie moterų anatomiją ir tam tikras anijonų savybes, esu netiesiogiai išvadinama atsilikėle iš viduramžių...
Taigi, nebesipykime daugiau, jei suprantat, ką noriu pasakyti?.. mirksiukas.gif

O dabar prie tikrai ekologiškų įklotų.
Klausimas: gal žinote, kokio tinklo parduotuvėje (tik ne internetu, negaliu normaliai naudotis el. bankininkyste) galėčiau įsigyti plaunamų įklotų Vokietijoje? Teiravausi Vital-Shop, neturėjo...

Ačiū
4u.gif
Atsakyti
Bet is kur jus zinote kad jie neekologiski? yra ne atstovybes puslapis beje kiniskas www.winalite.com anglu kalba
galima klausti ten:)
as nesipykstu, bet dziaugiuosi kad sie iklotai(kaip ir neitikinamai skambetu, padeda daugeliui moteriskiu) todel apie juos kalbama, snekama diskutuojama, ir t.t.
jei jie neturetu jokio poveikio apie juos tyletu. smile.gif net jais nesidometu ir apie juos nekalbetu
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 09, 17:40)
Bet is kur jus zinote kad jie neekologiski?  yra ne atstovybes puslapis beje kiniskas www.winalite.com anglu kalba
galima klausti ten:)
as nesipykstu, bet dziaugiuosi kad sie iklotai(kaip ir neitikinamai skambetu, padeda daugeliui moteriskiu) todel apie juos kalbama, snekama diskutuojama, ir t.t.
jei jie neturetu jokio poveikio apie juos tyletu. smile.gif net jais nesidometu ir apie juos nekalbetu

Pati įmonė negali savo gaminiams suteikti ekologiškumą patvirtintančio sertifikato, tokius sertifikatus išduoda tam tikros sertifikavimo tarnybos. Nė viena puslapyje minima įstaiga neišduoda tokių sertifikatų. Ekoženklinimas griežtai reglamentuotas, kitaip labai daug bendrovių gali skelbtis gaminančios ir parduodančios ekologiškus gaminius. Buvo čia toks skandaliukas LT, kai lietuviškieji kosmetikos gamintojai pasiskelbė gaminantys ekologišką kosmetiką, bet tebuvo šnipštas, labai greitai išaiškintas. Kol gaminiui nėra suteikta tokių sertifikatų, negalima tvirtinti, kad gaminys ekologiškas. Kitaip manipuliuojama žmonėmis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 09, 13:49)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu, gal keliames i skyreli 'Pasijuokim'
Jei teigiate, kad ikotai ekologiski, tai pagriskite savo zodzius, o ne liepkite pacioms ieskotis irodymu, kad jie neekologiski.
Ir celofaniniai iklotai suyra lotuliukas.gif per 200 metu lotuliukas.gif
Jei gerai pamenu buvo kalba, kad anijoniniai iklotai mazina kraujavima, ir kitos (berods vegetares) visai nekraujuoja, taip, kad su istrinimu visko gali but lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 02 10, 03:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi negaliu, gal keliames i skyreli 'Pasijuokim'
Jei teigiate, kad ikotai ekologiski, tai pagriskite savo zodzius, o ne liepkite pacioms ieskotis irodymu, kad jie neekologiski.
Ir celofaniniai iklotai suyra  lotuliukas.gif per 200 metu  lotuliukas.gif
Jei gerai pamenu buvo kalba, kad anijoniniai iklotai mazina kraujavima, ir kitos (berods vegetares) visai nekraujuoja, taip, kad su istrinimu visko gali but  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Perskaicius, kad vegetares nekraujuoja, skaniai pasijuokiau. Esu vegetare ir naudoju minetus paketus puse metu, nes gavau visa lagamineli dovanu jubiliejaus proga. Tikrai vis dar " kraujuoju". Naudodama tuos paketus nieko ipatingo nepastebejau isskyrus svelnumo jausma. Turejau ginekologiniu problemu, bet jos ir liko, net buvo kelis kartus grybelis, bet iklotai nepadejo. Na nezinau , kaip kam , bet man nieko ipatingo.
Atsakyti
ir dar vienas perliukas iš puslapio
įkloltai gydo:
Terminis kūno odos nudegimas 56 proc!
Nuvalyta savo šlapimu + įklotai Po 3 dienų oda tapo švari blink.gif
ypatingai dėl savo šlapimo - vienu metu buvo populiaru taip daryti, kol nepaaiškėjo, kad šlapimas UŽDARO karštį ir nepadeda, kaip ir aliejus arba sviestas (kas taip pat buvo populiaru vienu metu). Kraupu, kad kas nors paskaitęs bandys gydyti savo vaiką tokiu būdų blink.gif
Papildyta:
moderatorėms - gal verta padalinti temą
1 ekologiški įklotai
2 ar winalite produkcija yra ekologiška
va tik dabar pastebėjau, kad jau pasikeitė smile.gif o kaip dėl pirmos dalies? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 10 vasario 2009 - 10:17