Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(Žiogelis @ 2009 01 28, 11:46)
Nebūtinai. Jei turiu kitų skalbinių, kuriuos reikia plauti taip pat - skalbiu kartu. Tarkim, jei įklotėlius virinu ir turiu pašluostėlių ar kitų virinamų skalbinių, tai ir skalbiu viską kartu. Jei neturiu - skalbiu atskirai. Man atrodo, čia yra daugiau psichologijos klausimas. Kažkodėl uždėta mūsų smegenyse "plyta" - nešvaru, negražu, purvina. Juk sukruvintos nosinės neskalbiame atskirai  g.gif

O skalbiu jau po visko, bet kai įklotukų turėjau mažiau, prasiplaudavau rankomis kasdien vakarais.

Vaikai nelenda, nes nieko įdomaus ten jiems nėra smile.gif Šiaip nelaikau jų vandeny, nors taip ir rekomenduojama. Man kažkaip nepasiteisino. Iki mmm pabaigos laikau maišiuke po suolu vonioje (kukliai, kampe, ne viešai, bet ir ne po spyna), o paskui vakare sumerkiu į uždarą kibirą po tuo pačiu suolu ir ryte sumetu į skalbyklę. Mano dukros yra mačiusios įklotukus. Kartą net ir nešvarų (netikėtai užėjo į tualetą, kai keičiausi). Aišku, kilo klausimas, kas čia. Buvo puiki proga paaiškinti, kad kai moteris suauga, jos pilvelyje kiekvieną mėnesį klojamas patalėlis vaikeliui, ir jei vaikelis neįsikuria pilvelyje, senas patalėlis su krauju išeina, ir klojamas naujas. Kilo vienintelis klausimas (labai natūralus, kai matai kraują smile.gif) - ar neskauda? Užtikinau, kad tikrai ne (man mėnesinės neskausmingos, bet net jei ir būtų skausmingos, turbūt vis tiek sakyčiau, kad ne). Nuo to laiko mano higiena nebekelia jokio susidomėjimo - viskas joms aišku smile.gif

Suprantu tas moteris, kurioms visie šitie su higiena susiję klausimai atrodo nejaukūs, nepadorūs. Bet aš tikrai labai gerbiu ir myliu savo kūną ir nieko baisaus tame nematau. Atvirkščiai, kai pradėjau naudoti daugkartinius įklotus, atsirado tarsi koks ritualas, pažymintis mmm pradžią ir pabaigą. negaliu paaiškinti žodžiais, bet man jis brangus, leidžiantis giliau pajusti ir išgyventi savo kūną, savo moteriškumą, savo paskirtį šioje žemėje. Man mmm nėra nei vargas, nei skausmas, nei nepatogumas. Atvirkščiai - aš labai branginu šitas dienas. Esu parašiusi vieną straipsnelį apie "tas" dienas. Kažkur čia aš jau dėjau nuorodą, bet galiu pakartoti dar kartą: Apviltos gimdos rauda. Gal kam nors pagelbės kitaip pažvelgti į save.

Kazkada skaiciau straipsniuka, labai liuks pavadinimas
Ko tais itariu, kad man per daug darbo su tais daugkartiniais, ale jauciu kiek pinigu susitaupo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 01 28, 22:59)
jo smile.gif o aš mėnesines su vaikų gimimu susėjau jau kai turėjau pirmą vaiką doh.gif Per pirmą neštumą 19kos metų pas gynę pasakiau neteisingą paskutinių mėn datą - galvojau, kad jeigu pasakysiu kaip yra, lieps ateit vėliau doh.gif  lotuliukas.gif dėl to poto teko gimdyt su skatinančiais  blink.gif  doh.gif

Žinai, būtų juokinga, jei nebūtų graudu doh.gif Va kuo baigiasi medicininis gimdymo datos nustatymas matematiniu metodu sad.gif

QUOTE(dilditele @ 2009 01 29, 01:06)
Ko tais itariu, kad man per daug darbo su tais daugkartiniais, ale  jauciu kiek pinigu susitaupo  bigsmile.gif

Darbo tai nedaug, ypač jei turi jų pakankamai. Kaupi maišelyje, per naktį pamirkai, ryte sumeti į skalbiankę ir išdžiaustai. Viskas. O pinigų susitaupytų daug, jei siūtum pati, ar susirastum, kas pasiūtu tau čia, Lietuvoj. Nes siųstis iš ten, kur aš siunčiausi, baisiai brangu (apsvaigau nuo tos idėjos, nuo eko medvilnės ir t.t., o Lietuvoj tada nieko panašaus dar nebuvo, tai ir pasiryžau). Bet jei siūsi ar pirksi, patariu rinktis margesnę medžiagą - tada jei ir prasčiau išsiskalbia kokia dėmelė, nekreipi dėmesio. Nors ir taip galima nekreipti dėmesio. Juk niekam daugiau jų ir nenaudoji ax.gif
Atsakyti

http://sewgreen.blog...cloth-pads.html

Iklotuku siuvimo instrukcija su nuotraukytemis 4u.gif
Kai tik rasiu laisvesne valandele pabandysiu ...
Atsakyti
Super. Kaip tik turiu flanelės atraižėlę, reiks pabandyti sumeistrauti vieną kitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejukas @ 2009 01 29, 12:48)
http://sewgreen.blog...cloth-pads.html

Iklotuku siuvimo instrukcija su nuotraukytemis  4u.gif
Kai tik rasiu laisvesne valandele pabandysiu ...

nu man vistiek, tie pirktiniai atrodo patogesni blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 01 30, 23:16)
nu man vistiek, tie pirktiniai atrodo patogesni  blush2.gif  ax.gif

kurie?
Atsakyti
lietuvaite9 neklaidinkite žmonių anion įklotai neekologiški, o pagaminti iš pirminių, o ne perdirbtų medžiagų.
Atsakyti
g.gif vat as irgi pagalvojau, kad nelabai gali buti ekologiskas toks dalykas kaip bent jau tu iklotu pakuote.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2009 01 30, 23:22)
lietuvaite9 neklaidinkite žmonių anion įklotai neekologiški, o pagaminti iš pirminių, o ne perdirbtų medžiagų.

nesupratau ką čia nori pasakyt g.gif
Atsakyti
aaaaaaaaa jie dar ir pabrango????????????? tai kad ir taip absurdiškai brangūs buvo doh.gif tai kiek db kainuoja?? lotuliukas.gif
nu jetau, mergos, baikit bajerius, šitiek pinigų per mėnesį tokiems dalykams padėt blink.gif . nu neben čia kokis tai milijonierių klubas renkasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 13, 23:57)
drinks_cheers.gif
na man irgi kuo toliau, tuo labiau mazeja noras isbandyt siuos iklotus. Nors turbut teks, kad paciai pajaust ta stebukla  lotuliukas.gif
Na bet as ne apie tai. Matau lietuvaite9 turi daug info apie tuos anijonus, tai as ir pavarysiu. Permeciau akimis  (ner kada cia man skaityt visko) ta puslapiuka:
nuo kada endometrioze yra progresuojanti lytine infekcija???
kas per liga trichomonelioze???
o ka ir vyrai siuos iklotus naudoja???  lotuliukas.gif

Niekaip nesuprantu kaip anijonai sugeba sugert daugiau dregmes??
O tame googliniame anijono aprasyme turiu klausima kas antram sakiniui-kaip anijonai isiskiria is tos juosteles, kas gi juos ten suzadina???

As cia gal ne i tema, bet labai uzkliuvo toks didelis neisprusimas g.gif
Papildyta:
As naudoju siuos iklotus gan seniai ir jokiu problemu su ginekologiniais susirgimais jau seniai neturiu. Kaip beje ir mano aplinkos zmones, naudojantys siuos iklotus. Merginos pries snekant neigiamai apie ka nors, pirmiausia reikia isitikinti savo teisumu. Ir manau, kad besigydant visokias pienliges, grybelius, miomas, cistas, fibromiomas jus isleisit daug daugiau pinigu nei kainuoja iklotai. Gerbiu tas moteris, kurios pradejo sia tema apie anijonus noredamos padeti. Bet kaip visada musu lietuviskas "solidarumas". Kai nori padeti kam nors, tai tave i suns dienas isdeda. Pabandykit, o tada reiskit savo nuomone, nes be irodymu - ji nieko verta. Geros jums dienos.
Atsakyti
Oje, kokios čia smagios diskusijos vyko, kaip gaila, kad praleidau smile.gif Nu pavaro čia kai kurios su savo reklamom, o kitos su savo prieštvaninėm žiniom, skaniai pasijuokiau smile.gif

QUOTE(jolie23 @ 2009 01 23, 18:14)
Na, tema juk ir buvo sukurta, siekiant pareklamuoti tuos nelemtus anijoninius įklotus?...  ax.gif

Bet iš pradžių siūlyčiau pasiskaityti pačią diskusijos pradžią, kai abejojančiųjų nuomonės pačios netoleravot... Tai tiek.

Būtent temą sukūrusi lietuvaite9 labai įnirtingai reklamuoja ne tik šituos stebuklingus įklotus, kurie nieko bendro su ekologiškumu neturi ir temos pavadinimas klaidina, bet ir visokį kitokį brangų šlamštą iš Amway smile.gif Tas pats fanatiškas uolumas!

QUOTE(ingridukas @ 2009 01 24, 18:57)
isemu zalia anionine juostele ir ja gydau sloga seimynai ir zaizdas ir spuogelius vyrui.... thumbup.gif

Aš jau įsivaizduoju, kaip su kokia tais ten stebuklinga juostele iš stebuklingų įklotų bandyčiau gydyt savo vyrą! Turbūt nusprogtų iš juoko, aš irgi smile.gif Lygiai tokio pat briedo prisiskaičiau bioptron temoj, ten irgi pilna fanatikių, belen ką belen kada gydančių švitinimu.

QUOTE(Evutia @ 2009 01 25, 00:25)
g.gif kazkaip merginos skaiciau skaiciau ir vistiek likau nesupratusi. tai tie placiai cia reklamuojami nauji ekologiski paketai sumazina menesiniu gausuma ir sutrumpina dienas. vis norejau juos is smalsumo isbandyt, ale jei as sergu per menesi negausiai ir tik dvi dienas, kas tada? kazkas kazkur cia man nesirisa.  blush2.gif bet turbut skaitydama kazka praleidau.

Jokie jie ne ekologiški!

QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 27, 14:03)

Honkongo saugumo instituto licenzija? Blyn kažkaip nepatikimai skamba, kažin ji išvis egzistuoja? ISO 9001? Blyn, jūs pradžioj išsiverskit normaliai ar bent jau pažiūrėkite lietuviškuose puslapiuose, kaip tai lietuviškai rašoma. Jokia ten ne valdyba, o vadyba. Ir ką bendro tarptautinės standartų organizacijos kokybės vadybos sistemų standartai turi su ekologija? Kokybiškai galima gaminti visokį šlamštą. Vienžo, argumentai niekiniai. Jokios ne tik kad ekologijos, bet ir išvis nieko. Puslapis išvis nekelia pasitikėjimo su kažkokiu nerealiu encodingu, tragišku vertimu ir totaliais nusikalbėjimais.

QUOTE(Žiogelis @ 2009 01 28, 11:46)
Vaikai nelenda, nes nieko įdomaus ten jiems nėra smile.gif Šiaip nelaikau jų vandeny, nors taip ir rekomenduojama. Man kažkaip nepasiteisino. Iki mmm pabaigos laikau maišiuke po suolu vonioje (kukliai, kampe, ne viešai, bet ir ne po spyna), o paskui vakare sumerkiu į uždarą kibirą po tuo pačiu suolu ir ryte sumetu į skalbyklę. Mano dukros yra mačiusios įklotukus. Kartą net ir nešvarų (netikėtai užėjo į tualetą, kai keičiausi). Aišku, kilo klausimas, kas čia. Buvo puiki proga paaiškinti, kad kai moteris suauga, jos pilvelyje kiekvieną mėnesį klojamas patalėlis vaikeliui, ir jei vaikelis neįsikuria pilvelyje, senas patalėlis su krauju išeina, ir klojamas naujas. Kilo vienintelis klausimas (labai natūralus, kai matai kraują smile.gif) - ar neskauda? Užtikinau, kad tikrai ne (man mėnesinės neskausmingos, bet net jei ir būtų skausmingos, turbūt vis tiek sakyčiau, kad ne). Nuo to laiko mano higiena nebekelia jokio susidomėjimo - viskas joms aišku smile.gif

Suprantu tas moteris, kurioms visie šitie su higiena susiję klausimai atrodo nejaukūs, nepadorūs. Bet aš tikrai labai gerbiu ir myliu savo kūną ir nieko baisaus tame nematau. Atvirkščiai, kai pradėjau naudoti daugkartinius įklotus, atsirado tarsi koks ritualas, pažymintis mmm pradžią ir pabaigą. negaliu paaiškinti žodžiais, bet man jis brangus, leidžiantis giliau pajusti ir išgyventi savo kūną, savo moteriškumą, savo paskirtį šioje žemėje. Man mmm nėra nei vargas, nei skausmas, nei nepatogumas. Atvirkščiai - aš labai branginu šitas dienas. Esu parašiusi vieną straipsnelį apie "tas" dienas. Kažkur čia aš jau dėjau nuorodą, bet galiu pakartoti dar kartą: Apviltos gimdos rauda. Gal kam nors pagelbės kitaip pažvelgti į save.

Labai gražiai parašei. Aš savo vaikui daugkartines sauskelnes naudoju, tai jų irgi prisikaupia per dieną, reikia skalbti. Gera mintis su tais daugkartiniais įklotais, tik aš va galvoju, ar jie nepraleidžia? Kai buvo mm negausios, tai būtų be problemų, bet kai po gimdymo upės bėga, tai kažkaip jau ir pavojinga smile.gif Aš dar pamenu tuos laikus, kai nebuvo įklotų ir naudojom mes paprastą vatą iš vaistinės. Įdomu, ji buvo ekologiška? smile.gif

QUOTE(glossi @ 2009 02 07, 16:35)
Pas mane irgi dar senos kainos  mirksiukas.gif Bet vieno kasdieninio neparduodu,nes jie greiciausiai baigiasi  doh.gif Zada lyg ,kad bus lagamineliai vientik su kasdieniniais  thumbup.gif

Čia kaip suprantu susirinkusios visokios platintojos, kurios stumdo kažkokius lagaminėlius ir pan. Tik kažkaip, mergaitės, jūs ne į tą temą pataikėt, čia juk ekologiško gyvenimo būdo tema, o ne pirk-parduok.
Atsakyti