Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

Vėl nieko nenoriu įžeisti ax.gif tiesiog įdomu - info iš tos pačios nuorodos:
Išnaudojant 1 lagaminėlį įklotų, galima išgydyti.....prostatos adenoma blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 27 sausio 2009 - 00:36
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 26, 11:28)
,
labuka,
truputi ankstesniam diskusiju puslapyj aprasius buvo mergina, kaip vyksta reguliavimas, kam ilgos patrumpeja, o kam mazai sureguliuoja ir pagauseja.. rolleyes.gif  kad butu normalu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu kuo toliau tuo linksmiau cia darosi
tai ka gali ir pagausint kraujavima??? jei reikia lotuliukas.gif
Cia jau kaip turguje perkant megztinius: jei mazas - prasitemps, jei didelis susitrauks lotuliukas.gif
Jo jo su prostatos adenoma cia geriausia lotuliukas.gif
Ir kaip zmones tiki tokiom nesamonem???
Ai ka as cia beviltiska skeptike ir nebandzius pasakoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 01 25, 00:50)
aš dar nekaip negaliu ir turbūt mažiausiai pusmetį negalėsiu  tongue.gif tai man lieka tik aptarinėt biggrin.gif
Pakartosiu savo klausimą - ar šitie įklotai turi kokį tarptautinį sertifikatą, kuris patvirtina jų ekologiškumą? g.gif

http://www.winalite....t/love_moon.php
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 01 26, 23:12)
Gimdos nusileidimas po 7 dienų pakyla iki 3 cm  doh.gif
gydytojas Ziugajev iš Autralijos biggrin.gif
ačiū, jolie, pakėlei nuotaiką

QUOTE(Natuke @ 2009 01 27, 00:35)
Vėl nieko nenoriu įžeisti ax.gif tiesiog įdomu - info iš tos pačios nuorodos:
Išnaudojant 1 lagaminėlį įklotų, galima išgydyti.....prostatos adenoma blink.gif

blink.gif nu pyyyp.... ir kaip čia nesusikeikus. lotuliukas.gif . gi už tokią reklamą juos reiktų nubaust. patikės paskui koks vargšas žmogelis, kad paketai adenomą išgydys, ir neis operuotis. nu ir šakės jam. ir kas tada už tai atsakingas? verysad.gif
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 27, 14:03)

tarp išvardintų sertifikatų nėra nei vieno, kuris įrodytų jo ekologiškumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 25, 00:21)
O kiek mazdaug reik turet tu paketu vienam ciklui?

Čia labai priklauso nuo to, kaip gausiai ir ilgai per mmm kraujuojama. Man pirmai ir antrai dienai reikia turėti po 5 - 4 įklotus (keičiu kas 3 val., kartais pasitaiko ir užtrukti), o trečiai ir ketvirtai dienai užtenka 3-2 įklotukų. Pirmoms dviems naktims reikia naktinių, o kitoms užtenka paprastų dieninių. Tai išeina kažkur 16 dieninių ir 2 naktiniai.

O apie kempininius tamponus, mačiau, jau nuoroda įdėta.
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2009 01 27, 17:11)
Čia labai priklauso nuo to, kaip gausiai ir ilgai per mmm kraujuojama. Man pirmai ir antrai dienai reikia turėti po 5 - 4 įklotus (keičiu kas 3 val., kartais pasitaiko ir užtrukti), o trečiai ir ketvirtai dienai užtenka 3-2 įklotukų. Pirmoms dviems naktims reikia naktinių, o kitoms užtenka paprastų dieninių. Tai išeina kažkur 16 dieninių ir 2 naktiniai.

O juos skalbiate atskirai nuo kitu rubu?? ir ar teisingai supratau, baigus kraujuoti???
o vaikai nelenda i pamerktus??
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 28, 01:36)
O juos skalbiate atskirai nuo kitu rubu?? ir ar teisingai supratau, baigus kraujuoti???

Geri klausimai thumbup.gif Niekaip nesuprantu aš tų paketų, kuriuos skalbt galima blush2.gif Gal moteris,kuri neturi šeimos ir gali užsiimt tokiom nesąmonėm doh.gif Aš turiu vyrą ir vaikus, kur juos pamerkt, tuos paketus? Ant rakinamo balkono nebent 4u.gif
Turiu aš nusipirkus tų ekologiškų paketų, ne skalbiamų, aišku, bet ir tie nepatinka man, taip spintelėj ir guli schmoll.gif Visų pirma jie mažai sugeria, todėl juos naudot gali tik tos, kurioms per dieną pora šaukštų išbėga mirksiukas.gif O antra, tai jie kažkaip man susisuka, susiglamžo, tai drabužiai apatiniai susitepa... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo namiseda: 28 sausio 2009 - 10:07
QUOTE(dilditele @ 2009 01 28, 00:36)

Nebūtinai. Jei turiu kitų skalbinių, kuriuos reikia plauti taip pat - skalbiu kartu. Tarkim, jei įklotėlius virinu ir turiu pašluostėlių ar kitų virinamų skalbinių, tai ir skalbiu viską kartu. Jei neturiu - skalbiu atskirai. Man atrodo, čia yra daugiau psichologijos klausimas. Kažkodėl uždėta mūsų smegenyse "plyta" - nešvaru, negražu, purvina. Juk sukruvintos nosinės neskalbiame atskirai g.gif

O skalbiu jau po visko, bet kai įklotukų turėjau mažiau, prasiplaudavau rankomis kasdien vakarais.

Vaikai nelenda, nes nieko įdomaus ten jiems nėra smile.gif Šiaip nelaikau jų vandeny, nors taip ir rekomenduojama. Man kažkaip nepasiteisino. Iki mmm pabaigos laikau maišiuke po suolu vonioje (kukliai, kampe, ne viešai, bet ir ne po spyna), o paskui vakare sumerkiu į uždarą kibirą po tuo pačiu suolu ir ryte sumetu į skalbyklę. Mano dukros yra mačiusios įklotukus. Kartą net ir nešvarų (netikėtai užėjo į tualetą, kai keičiausi). Aišku, kilo klausimas, kas čia. Buvo puiki proga paaiškinti, kad kai moteris suauga, jos pilvelyje kiekvieną mėnesį klojamas patalėlis vaikeliui, ir jei vaikelis neįsikuria pilvelyje, senas patalėlis su krauju išeina, ir klojamas naujas. Kilo vienintelis klausimas (labai natūralus, kai matai kraują smile.gif) - ar neskauda? Užtikinau, kad tikrai ne (man mėnesinės neskausmingos, bet net jei ir būtų skausmingos, turbūt vis tiek sakyčiau, kad ne). Nuo to laiko mano higiena nebekelia jokio susidomėjimo - viskas joms aišku smile.gif

Suprantu tas moteris, kurioms visie šitie su higiena susiję klausimai atrodo nejaukūs, nepadorūs. Bet aš tikrai labai gerbiu ir myliu savo kūną ir nieko baisaus tame nematau. Atvirkščiai, kai pradėjau naudoti daugkartinius įklotus, atsirado tarsi koks ritualas, pažymintis mmm pradžią ir pabaigą. negaliu paaiškinti žodžiais, bet man jis brangus, leidžiantis giliau pajusti ir išgyventi savo kūną, savo moteriškumą, savo paskirtį šioje žemėje. Man mmm nėra nei vargas, nei skausmas, nei nepatogumas. Atvirkščiai - aš labai branginu šitas dienas. Esu parašiusi vieną straipsnelį apie "tas" dienas. Kažkur čia aš jau dėjau nuorodą, bet galiu pakartoti dar kartą: Apviltos gimdos rauda. Gal kam nors pagelbės kitaip pažvelgti į save.
Atsakyti
kažkadą skaičiau, man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 01 28, 14:11)
kažkadą skaičiau, man patiko  4u.gif

tikrai labai graziai parasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2009 01 28, 12:46)

Vaikai nelenda, nes nieko įdomaus ten jiems nėra smile.gif Šiaip nelaikau jų vandeny, nors taip ir rekomenduojama. Man kažkaip nepasiteisino. Iki mmm pabaigos laikau maišiuke po suolu vonioje (kukliai, kampe, ne viešai, bet ir ne po spyna), o paskui vakare sumerkiu į uždarą kibirą po tuo pačiu suolu ir ryte sumetu į skalbyklę. Mano dukros yra mačiusios įklotukus. Kartą net ir nešvarų (netikėtai užėjo į tualetą, kai keičiausi). Aišku, kilo klausimas, kas čia. Buvo puiki proga paaiškinti, kad kai moteris suauga, jos pilvelyje kiekvieną mėnesį klojamas patalėlis vaikeliui, ir jei vaikelis neįsikuria pilvelyje, senas patalėlis su krauju išeina, ir klojamas naujas. Kilo vienintelis klausimas (labai natūralus, kai matai kraują smile.gif) - ar neskauda? Užtikinau, kad tikrai ne (man mėnesinės neskausmingos, bet net jei ir būtų skausmingos, turbūt vis tiek sakyčiau, kad ne). Nuo to laiko mano higiena nebekelia jokio susidomėjimo - viskas joms aišku smile.gif
Esu parašiusi vieną straipsnelį apie "tas" dienas. Kažkur čia aš jau dėjau nuorodą, bet galiu pakartoti dar kartą: Apviltos gimdos rauda. Gal kam nors pagelbės kitaip pažvelgti į save.

Labai gražiai parašei 4u.gif
Beje, labai subtiliai ir natūraliai paaiškinai savo mergaitei apie mėnesines... smile.gif
Atsakyti
jo smile.gif o aš mėnesines su vaikų gimimu susėjau jau kai turėjau pirmą vaiką doh.gif Per pirmą neštumą 19kos metų pas gynę pasakiau neteisingą paskutinių mėn datą - galvojau, kad jeigu pasakysiu kaip yra, lieps ateit vėliau doh.gif lotuliukas.gif dėl to poto teko gimdyt su skatinančiais blink.gif doh.gif
Atsakyti