Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

Sugeria tikrai neblogai. Kartą pirmąją mmmm dieną, tada, kai kraujuoju daugiausiai, turėjau išeiti be jokios galimybės pasikeisti paketą. Per 4 val. kelnaitės nesusitepė. Bet čia individualu kiekvienai moteriai. Jų minusas tas, kad jie yra storoki. nesimato bet jaustis tikria jaučiasi. Nors man asmeniškai tai problemų nesukelia.

Dar vienas dalykas, į ką reikia atkreipti dėmesį, kad plausite tik po mmmm, viską kartu, todėl atitinkamai reikai turėti ir įklotų. Aišku, galima prasiplauti ir kiekvieną vakarą. Tada gerai juos pamirkyti šaltame vandenyje ir plauti šaltu vandeniu ir tulžies muilu. Aš per visas mmm nešvarius laikau "sausai", maišelyje. Tada per naktį pamirkau šaltame vandenyje ir kitą dieną viską išskalbiu.

Man visada kirbėjo tokia mintis, akd juos galiam siūti ir Lietuvoj. Tada ir kainuotų jie žymiai pigiau. Geriausiai drėgmę sugeria flanelė arba kilpinis audinys. O gal galiam būtų susikurpti ką nors iš nebenaudojamų daugkartinių vystyklų, jei kas tokiais vystote vaikus? Žodžiu, jei atsirastų auksarankė, kuri norėtų tuo užsiimti, tikrai galėtume susitikti, parodyčiau, akip atrodo, nubraižyčiau dydžius, nes tiek, kuriuos turiu aš, bent jau man labai patogūs.

Beje, dar iš tų natūralių priemonių yra ir daugkartiniai tamponai, gaminami iš jūros kempinės. Ai, bet čia irgi ne įklotai ax.gif Na, lai lieka info, gal kuriai pravers smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiogelis: 24 sausio 2009 - 14:41
gaila, kad aš nemoku siūti ax.gif
http://www.sleepingb.../Baby/PADS.html
siuvimo instrukcijos smile.gif
o dėl tamponų įdomu - gal numestum kokią nuorodą pasiskaityt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2009 01 24, 15:39)

Beje, dar iš tų natūralių priemonių yra ir daugkartiniai tamponai, gaminami iš jūros kempinės. Ai, bet čia irgi ne įklotai  ax.gif Na, lai lieka info, gal kuriai pravers smile.gif

Aš irgi skaičiau, kad yra tokie... g.gif
Atsakyti
oi priraset cia tiek doh.gif kaikuriom siulau isbandyt,o tada peikt.Pasikrtosiu,esu be galo patenkinta siais anioniniais pketais.menesines susireguliavo,sutrumpejo,isnyko spuogai kankine mane nuo ginekoloiginiu ligu,tai buvo akivaizdu ir mano kosmetologei,pas kuria uzvakar lankiausi.menesiniu metu jokio diskonforto,jokio sutimo...isemu zalia anionine juostele ir ja gydau sloga seimynai ir zaizdas ir spuogelius vyrui.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2009 01 24, 19:57)
oi priraset cia tiek doh.gif kaikuriom siulau isbandyt,o tada peikt.Pasikrtosiu,esu be galo patenkinta siais anioniniais pketais.menesines susireguliavo,sutrumpejo,isnyko spuogai kankine mane nuo ginekoloiginiu ligu,tai buvo akivaizdu ir mano kosmetologei,pas kuria uzvakar lankiausi.menesiniu metu jokio diskonforto,jokio sutimo...isemu zalia anionine juostele ir ja gydau sloga seimynai ir zaizdas ir spuogelius vyrui.... thumbup.gif

aš dar nekaip negaliu ir turbūt mažiausiai pusmetį negalėsiu tongue.gif tai man lieka tik aptarinėt biggrin.gif
Pakartosiu savo klausimą - ar šitie įklotai turi kokį tarptautinį sertifikatą, kuris patvirtina jų ekologiškumą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2009 01 24, 14:39)
Sugeria tikrai neblogai. Kartą pirmąją mmmm dieną, tada, kai kraujuoju daugiausiai, turėjau išeiti be jokios galimybės pasikeisti paketą. Per 4 val. kelnaitės nesusitepė. Bet čia individualu kiekvienai moteriai. Jų minusas tas, kad jie yra storoki. nesimato bet jaustis tikria jaučiasi. Nors man asmeniškai tai problemų nesukelia.

Dar vienas dalykas, į ką reikia atkreipti dėmesį, kad plausite tik po mmmm, viską kartu, todėl atitinkamai reikai turėti ir įklotų. Aišku, galima prasiplauti ir kiekvieną vakarą. Tada gerai juos pamirkyti šaltame vandenyje ir plauti šaltu vandeniu ir tulžies muilu. Aš per visas mmm nešvarius laikau "sausai", maišelyje. Tada per naktį pamirkau šaltame vandenyje ir kitą dieną viską išskalbiu.

Man visada kirbėjo tokia mintis, akd juos galiam siūti ir Lietuvoj. Tada ir kainuotų jie žymiai pigiau. Geriausiai drėgmę sugeria flanelė arba kilpinis audinys. O gal galiam būtų susikurpti ką nors iš nebenaudojamų daugkartinių vystyklų, jei kas tokiais vystote vaikus? Žodžiu, jei atsirastų auksarankė, kuri norėtų tuo užsiimti, tikrai galėtume susitikti, parodyčiau, akip atrodo, nubraižyčiau dydžius, nes tiek, kuriuos turiu aš, bent jau man labai patogūs.

Beje, dar iš tų natūralių priemonių yra ir daugkartiniai tamponai, gaminami iš jūros kempinės. Ai, bet čia irgi ne įklotai  ax.gif Na, lai lieka info, gal kuriai pravers smile.gif

O kiek mazdaug reik turet tu paketu vienam ciklui?
Atsakyti
g.gif kazkaip merginos skaiciau skaiciau ir vistiek likau nesupratusi. tai tie placiai cia reklamuojami nauji ekologiski paketai sumazina menesiniu gausuma ir sutrumpina dienas. vis norejau juos is smalsumo isbandyt, ale jei as sergu per menesi negausiai ir tik dvi dienas, kas tada? kazkas kazkur cia man nesirisa. blush2.gif bet turbut skaitydama kazka praleidau.
Atsakyti
QUOTE(Evutia @ 2009 01 25, 01:25)
g.gif kazkaip merginos skaiciau skaiciau ir vistiek likau nesupratusi. tai tie placiai cia reklamuojami nauji ekologiski paketai sumazina menesiniu gausuma ir sutrumpina dienas. vis norejau juos is smalsumo isbandyt, ale jei as sergu per menesi negausiai ir tik dvi dienas, kas tada? kazkas kazkur cia man nesirisa.  blush2.gif bet turbut skaitydama kazka praleidau.

kadangi visa laika sergu 8 dienas,tai man aktualus ciklo sutrumpejimas.naudoju 3 menesiai,rezultatai jau yra.
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 01 24, 16:49)
gaila, kad aš nemoku siūti ax.gif
http://www.sleepingb.../Baby/PADS.html
siuvimo instrukcijos smile.gif
o dėl tamponų įdomu - gal numestum kokią nuorodą pasiskaityt wink.gif

QUOTE(jolie23 @ 2009 01 24, 19:48)
Aš irgi skaičiau, kad yra tokie...  g.gif

Va tos idomybes kaip atrodo bigsmile.gif Butu smalsu isbandyti bigsmile.gif
http://www.ecotopia....sea-pearls.html

Atsakyti
QUOTE(Evutia @ 2009 01 25, 01:25)
g.gif kazkaip merginos skaiciau skaiciau ir vistiek likau nesupratusi. tai tie placiai cia reklamuojami nauji ekologiski paketai sumazina menesiniu gausuma ir sutrumpina dienas. vis norejau juos is smalsumo isbandyt, ale jei as sergu per menesi negausiai ir tik dvi dienas, kas tada? kazkas kazkur cia man nesirisa.  blush2.gif bet turbut skaitydama kazka praleidau.

,
labuka,
truputi ankstesniam diskusiju puslapyj aprasius buvo mergina, kaip vyksta reguliavimas, kam ilgos patrumpeja, o kam mazai sureguliuoja ir pagauseja.. rolleyes.gif kad butu normalu
Atsakyti

turėdama šiek tiek laiko, žvilgtelėjau į temos autorės reklamuojamų paketų firmos puslapį. Rezultatai: neradau info apie jų ekologiškumą, be to:

DĖMESIO! Būtina atsiminti, jog higieniniai įklotai "Love Moon" yra profilaktinė sveikatos gerinimo priemonė ir negali būti laikoma gydomąja priemone.

http://www.winalite....tsiliepimai.php

bet nustebau, kad iš karto po to pateikiama lentelė, kokias ligas tie įklotai "gydo"... Pasitikėjimas visiškai sugriuvo...

Atsakyti
Gimdos nusileidimas po 7 dienų pakyla iki 3 cm doh.gif
gydytojas Ziugajev iš Autralijos biggrin.gif
ačiū, jolie, pakėlei nuotaiką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 26 sausio 2009 - 23:14